AJUTOR PLZZZZ

AJUTOR PLZZZZ

Mesajde ferucidivine » Joi Feb 09, 2012 1:20 pm

salutare si respect pt toti!!!
de vineri incep(sper) sa vapez..asta daca imi vine pachetul.... AM SI IO O INTREBARE:
1 sunt fumator de vreo 11\12 ani iar de vreo 6 fumez numai mbl rosu sau kt lung\ dunh black adica 10mg la analoage...ce lichid imi recomandati?
2 incep cu un model ego tank...cu ceva lcd si nebunii dinastea...cam cat lichid papa la o incarcare ADICA CAT INCAPE IN CARTUSH eu habar nu am ce model ce marca pt ca o primesc de la sormea din "strainezia"
Imagine
Va doresc baterii incarcate si lichide aromate !!!
ferucidivine
Vaper

Re: AJUTOR PLZZZZ

Mesajde colandrino » Joi Feb 09, 2012 2:11 pm

1.Ia-ti mai multe variante de lichid cu concentratii diferite. De la 6 mg pana la 24 mg, in sticlute mici, de 10 ml. Vezi care-ti satisface cel mai mult gusturile.
2. Un EgoT are rezervorul de 1ml.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde LucasH » Vin Feb 10, 2012 4:15 am

1. Lichid de 18mg/ml prima luna dupa care mai vezi tu. Cumpara sticlute de 10 ml la inceput din motive economice. Pentru aceeasi concentratie de nicotina: lichid PG (propilen glicol) inseamna tarie (cum simti taria de fapt, pe aici i se spune TH=throat hit) puternica, aroma puternica si vapori putini iar VG (glicerina) inseamna TH mai mic, aroma mai putina si vapori cat cuprinde. EU (tu trebuie sa incerci) prefer VG pentru ca este un vapat mai fin (pentru mine).
2. Nu vei gasi un lichid cu aroma de tutun care sa te satisfaca pe deplin asa cum o face tutunul clasic. Gandeste-te la o aroma care ti-ar place si cumpar-o (vezi ca menta o scoti greu din atomizor sau cartomizor). Am vapat capsuni (Heaven Gifts) din prima (in conditiile in care fumam un pachet de Winchester pe zi - adica mahoarca) si am fost foarte multumit. Nu am pus gura decat pe 1 ml de lichid care imita tutunul (cado' de la un tip de treaba) aroma foarte faina de felul ei - DK-Tab (Dekang probabil), in rest numai fructe.

Nu uita: dezinfecteaza periodic pe ce pui gura si hidrateaza-te.
LucasH
Vaper

Mesajde Lizicat » Vin Feb 10, 2012 10:56 am

Parerea mea este ca ai nevoie de lichid de 24mg. Altfel vei continua sa fumezi sau va fi frustrant.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde szecsigabi » Vin Feb 10, 2012 3:56 pm

si eu am comandat la un coleg incepator in electrice un lichid de 24mg,a tras doua fumuri si s-a ingalbenit la fata :shock: ......acuma o fumez eu :D
szecsigabi
Vaper

Mesajde DarkBeats » Vin Feb 17, 2012 6:36 pm

Lizicat scrie:Parerea mea este ca ai nevoie de lichid de 24mg. Altfel vei continua sa fumezi sau va fi frustrant.

fals, depinde de fiecare, eu fumam un pachet si pe zi. am inceput cu pg 11.
Imagine
Joyetech Ego-C
DarkBeats
Vaper

Mesajde Lizicat » Vin Feb 17, 2012 8:22 pm

DarkBeats scrie:
Lizicat scrie:Parerea mea este ca ai nevoie de lichid de 24mg. Altfel vei continua sa fumezi sau va fi frustrant.

fals, depinde de fiecare, eu fumam un pachet si pe zi. am inceput cu pg 11.

Eu am facut acea afirmatie gandindu-ma la nivelul de nicotina al tigarilor pe care le folosea si nu la numarul de tigari fumate zilnic. In fond fiecare incepe cu ce concentratie doreste daca nu este interesat de renuntarea la analoage.
Imagine
Lizicat
Reseller

Înapoi la Incepatori