Tancomizor eGo

Discutii despre modele si componente

Tancomizor eGo

Mesajde Iceman » Dum Feb 05, 2012 5:00 pm

A folosit cineva Tancomizor eGo de la Microcig ?
L-am descoperit pe e-smoke . ro si sunt curios de pareri despre el fiind usor de ajuns la rezistenta si cui pentru intretinere.

Imagine

Multumesc !
Daca ai visa si nu ai mai putea sa te trezesti din acel vis, cum ai face diferenta intre vis si realitate ?

Imagine
Iceman
Vaper

Re: Tancomizor eGo

Mesajde maddoc » Dum Feb 05, 2012 6:42 pm

>2.7ohmi spune totul
maddoc
Reseller

Mesajde MihaiG » Dum Feb 05, 2012 7:14 pm

Pe un vv cu 4.7-5 V parca ar merge ;)
Imagine
MihaiG
Vaper

Mesajde Iceman » Dum Feb 05, 2012 7:16 pm

Unde ai gasit date despre el ? :)
Daca ai visa si nu ai mai putea sa te trezesti din acel vis, cum ai face diferenta intre vis si realitate ?

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde kshkval » Dum Feb 05, 2012 7:51 pm

pe situl microcig gasesti datele..si despre tanco, si despre ceros...Nu cred ca l-au incercat multi...asa ca, ice, astept un review de la tine ;)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde Iceman » Dum Feb 05, 2012 8:09 pm

Sunt tentat, insa nu stiu cat de siguri sunt cei de la e-smoke care au deschis de curand magazin si in Constanta.
Astept oricum data de 15... :lol: pana atunci ma mai documentez !

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde kshkval » Dum Feb 05, 2012 8:46 pm

Era cinevat multumit intr-un post. Eu i-am cautat de 2 ori la adresa respectiva si n-am dat neam de ei.
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde sanitarium » Dum Feb 05, 2012 9:24 pm

eu eram cel mulțumit. de la ei mi-am luat primele țigări si lichide. pot garanta că sunt importatori oficiali, deci nu ezita.
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde Iceman » Lun Feb 06, 2012 12:25 pm

Multumesc... din cate am vazut pe site la microcig, pot face si rezistente intre 2,4-2,7 si intre 2,8-3,1.
Cand o sa iau o sa ma duc cu aparatul de masura sa masor rezistenta, oricum pana pe 15 nu am fonduri :(
Acum nu am incercat inca o rezistenta mai mare...
La 3 ohmi puterea dezvoltata de rezistenta ar fi de 3,85W fata de 5,25 la rezistenta de 2,2 ohmi care o au atomizoarele din dotare.
Calcul facut la 3,4V cat imi da mie bateria... acum nu stiu cum s-ar traduce in aburi acest lucru, matematic fiind un 73-74% din cea de 2,2 ohmi.

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde Iceman » Dum Feb 12, 2012 12:22 pm

Ieri am achizitionat tancomizorul... primele impresii azi, urmand sa revin dupa ce vapez 10-20 ml:

Desi are o rezistenta de 2,8 ohmi, cantitatea de aburi nu imi pare semnificativ mai mica ca la atomizoarele ego-t
care le-am avut in primul kit luat de la ego tech care zic ei ca sunt joyetech (cat de adevarat este nu stiu).

Am luat si 10ml de usamix sa incer atomizorul, acest lichid stiind ce aroma si th ar trebui sa aibe,
lichidul din stoc fiind home made si nu am vrut sa influenteze parerea...

- aroma mi se pare ok
- th de asemnenea ok
- nu curge, nu mi-a venit gust de ars ( de altfel nu am reusit sa fac un atomizor sa curga pana acum)
doar la gaura din centru care vine pe plusul bateriei, la reincarcarea cartusului am sters o picaturica de condens,
pe gaurile de aer din lateral, pe admisia de aer ca sa zic asa, nefiind urme de lichid...

- datorita cilindrului care se desurubeaza de pe atomizorul propriuzis, este foarte usor de sters in caz de apare condens pe el,
si de asemenea acul devine foarte accesibil si se poate sterge imprejurul sau foarte usor...
- tot datorita acestui avantaj se poate extrage foarte usor puntea cu acul pentru curatat si dryburn
(nu am facut inca asta, dupa 10 ml voi face si poze daca nu uit cu el desfacut)
- capacul stil pix, este foarte bun pentru protectia cartusului de praf si alte mizerii in timpul depozitari prin diverse locuri...
- cilindrul in care intra cartusul fiind de acelasi diametru cu cartusul, consider necesara alinierea tesiturilor de pe cartus cu cele de pe punte sper ca intelegeti la ce ma refer,
am intors cartusul si la 90 de grade neobservand diferente de aburi sau necesitatea de a trage mai tare,
insa prefer sa merg in continuare aliniind tesiturile de pe cartus cu cele din puntea cu ac...

Asa cum au zis si altii, acestea sunt parerile mele proprii si personale, create dupa stilul meu de a vapa si asteptarile mele de la tigarea electronica.

Revin cu impresii dupa primul dryburn, pana atunci aburi densi !

LE: Am uitat sa mentionez ca lichidul folosit usamix e VG de 16mg nicotina...

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde LiviuD » Dum Feb 12, 2012 1:47 pm

Iceman scrie:Sunt tentat, insa nu stiu cat de siguri sunt cei de la e-smoke care au deschis de curand magazin si in Constanta.

poti sa dai detalii pe unde au magazin in constanta?sau zici de alea din real?
LiviuD
Vaper

Mesajde Iceman » Dum Feb 12, 2012 1:58 pm

In realul de pe varianta, cel de langa baumax...
Este o toneta pe la mijloc pe acel culoar, care are numai tigari electronice si accesorii.
Atentie, nu acele tonete unde se vand si alte chinezarii, ca aparate de masaj, tigai, si altele,
acestia neavand oricum tancomizorul la vanzare, de altfel nici alte atomizoare nu cred ca au.

Toate cele bune si aburi densi !

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde LiviuD » Lun Feb 13, 2012 4:02 am

nui aceeasi toneta ca aia din real 1?din 4-5? aia aveau alt site site.ro
LiviuD
Vaper

Mesajde Iceman » Mar Feb 14, 2012 3:27 pm

Nu e aceeasi... cei din 4-5 (iesirea spre Mangalia mai exact) sunt de la ego-t . ro,
cei de la real 2 de langa baumax sunt de la e-smoke . ro...

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde ossiris » Mar Feb 14, 2012 7:04 pm

ca gust te satisface ?
Spre exemplu mie numi-a plcut deloc gustul lui ego-c
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde Iceman » Mar Feb 14, 2012 7:58 pm

Da, insa nu am nici prea mare experienta cu alte atomizoare ca sa pot compara...
In afara de eGo-T care le-am avut in kitul cumparat acum o luna, nu am termen de comparatie.
Acestea nemaiavand gustul ca atunci cand le-am luat, din amintiri imi pare la fel :)

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde Iceman » Vin Feb 17, 2012 8:50 pm

Deci dupa o saptamana gustul ramane ok, si chiar il prefer in locul celorlalte ego-t care le aveam.
Nivelul de aburi ma satisface... La schimbarea cartusului stergeam si interiorul cilidrului desurubabil de condens.
Nu mi-a curs, nu s-a infundat... cu lichid VG.
Acum nu mai pot sa il folosesc pt ca i-am rupt cuiul :lol:
Am vrut sa fac o poza cu el desfacut si pt ca cilindrul acela se desurubeaza am vrut sa scot puntea cu cuiul cu un patent si...
am apasat prea tare si s-a indoit cuiul, incercand sa il indrept l-am rupt de tot...
O sa mai iau unu si mut puntea de la un atomizor la altul.. alta solutie nu am ! :D

Trebuie neaparat sa iau niste fitil sa il schimb din cand in cand, primele 2 atomizoare ne mai alimentand bine, le folosesc la driping.

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde LiviuD » Vin Feb 17, 2012 11:09 pm

asta e un fel de ego-c?de i se schimba pastila?
LiviuD
Vaper

Mesajde Iceman » Sâm Feb 18, 2012 5:51 am

Un fel... dar nu au adus inca pastile, au zis ca peste vreo luna or sa aduca si pastile!
Eu oricum nu am de gand sa fac colectie de capace de pix !!! :lol: si in plus ar fi mai ieftin...

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde Iceman » Mie Mar 28, 2012 2:08 pm

Am mai luat unul ca sa nu raman cu cel caruia i-am rupt puntea fara al mai putea folosi...
Astfel pot schimba puntea de la unu la altu dupa ce se va duce rezistenta la unu din ele, daca se va duce...
Sincer, dupa primul dry burn facut in viata mea, am realizat ca tre sa fii rau intentionat cu un ati ca sa ii arzi rezistenta !

Tot acum am luat silica si plasa si am schimbat fitilele la celelalte (2 joyetech si 1 sailebao), dupa dryburnul necesar...

Avand un termen de comparatie evident, pot sa zic ca th-ul este mai slab la acest ati (tancomizorul) ca la celelalte.
Aroma destul de buna si un nivel de abur foarte un pic mai slabut dar, nesemnificativ din punctul meu de vedere.
Concluzii trase in decurs de 10 zile... aprox. 6-8 ml vapati/atomizor.
Cand nu simt asa nevoie de th folosesc acest ati...

Este posibil ca situatia sa se schimbe cand va avea si acesta acelasi fitil ca celelalte, poate se va alimenta altfel.
Voi reveni cu detalii atunci.

Vapori de calitate va doresc !

Imagine
Iceman
Vaper

Înapoi la Hardware