Sailebao

Discutii despre modele si componente

Sailebao

Mesajde Lizicat » Joi Iun 30, 2011 7:54 pm

Astazi am incercat o bateria Sailebao noua si, comparand-o, doua persoane, cu 4 baterii Joye cu vechime de peste 35 zile, amandoi suntem de acord ca cea de Sailebao merge mult mai bine. Mi s-a spus ca aceasta scoate 4,2 V si ajunge la 3,3 V atunci cand este descarcata, spre deosebire de cele de Joye care au constant 3,3 V.
Care este parerea voastra?
Pe de alta parte aty 510 de Sailebao mi se pare net superior celui de Joye. Iar cele doua, puse impreuna, ... sunt brici !!!
Imagine
Lizicat
Reseller

Re: SAILEBAO

Mesajde ossiris » Joi Iun 30, 2011 8:05 pm

cum arata bateria ? poti pune poze ?
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde sandmanhuck » Vin Iul 01, 2011 12:01 am

ossiris scrie:cum arata bateria ? poti pune poze ?

Si eu am cumparat ieri kit EGO KING facut de SAILEBAO .Una din baterii m-a tinut aproape 10 ore , a doua inca mai pufai la ea la ora asta.Bateria e cu cap auriu ca si partea in care se prinde clearomizorul.Poza fac miine daca nu pune altcineva intre timp.Si intrebare...la bateriile cu buton cind iti dia seama ca trebuie 'realimentata' ?La prospect scrie ca atunci cind nu mai da 'aburi' cum trebe...La DSE 901 era clar ledul.Intrebare de incepator...
sandmanhuck
Vaper

Mesajde Lizicat » Vin Iul 01, 2011 1:00 am

Sau cand nu mai abur deloc... Defapt eu numai asa procedez la Joye.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde sandmanhuck » Vin Iul 01, 2011 1:32 am

Lizicat scrie:Sau cand nu mai abur deloc... Defapt eu numai asa procedez la Joye.

Tocmai intre timp am descoperit.Clipeste ledul cel albastru din buton de vreo citeva ori .Mintea taranului cea de pe urma.. :lol:
sandmanhuck
Vaper

Mesajde jhonutz » Vin Iul 01, 2011 10:11 am

sandmanhuck bine ai venit printre noi.Inca un iesean vaporizator :D. La noi in Iasi sunt rari vaporizatorii.
De unde ti-ai cumparat sculele?
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde sandmanhuck » Vin Iul 01, 2011 11:16 am

jhonutz scrie:sandmanhuck bine ai venit printre noi.Inca un iesean vaporizator :D. La noi in Iasi sunt rari vaporizatorii.
De unde ti-ai cumparat sculele?

Multumesc de urari.Cica mai sint dar nu asa activi pe forum.
Cam subtire in Iasi cu vinzarea de ET si accesorii...Daca cistig la LOTO ,fac cel mai tare magazin.. :lol: :lol:
Mai e un site cu sediul in Iasi ..da ala e jaf la strada mare...nici nu vreau sa imi amintesc cit a cerut pe o sticluta de lichid de 20 ml...da eram in pana.
Asta e asa te inveti.
Acu' cu forumul de aici, am prins destule la cap si o sa incerc sa imi aduc si eu contributia.
sandmanhuck
Vaper

Mesajde patimashu » Sâm Iul 02, 2011 7:50 pm

Cand va ziceam eu de produsele SLB, nu ma credeati. ;) Eu v-am zis ca sunt mai fiabile decat cele Joye. :mrgreen:
Ce noroc pe mine ca am in Craiova un magazin ET cu produse SLB. :D
Sunt in a 6-a zi de folosire aty eGo-T SLB si functioneaza ca in prima. Nicio spalare pana acum. Doar suflare lichid ars. Nicio picatura pe la baterie. Uscat-uscat conectorul.
patimashu
Vaper Veteran

Mesajde sandmanhuck » Sâm Oct 08, 2011 8:14 pm

Buna seara tututro,
Long time no see...Ceva treburi personale ce au ocupat timpul aproape 100%.
Dator cu un rewiew la Ego facut de Sailebao, pot spune ca sint multumit.Inca functioneaza.Poate doar o mica reducere a duratei bateriilor dar neglijabila momentan.Schimbul intre ele odata pe zi , lucru mai mult decit satisfacator.Singura obiectiune e calitatea finisarilor.La ambele baterii auriul de la inelul unde se afla butonul a cam disparut rapid , iar vopseaua neagra de pe corpul bateriei cam pleaca la plimbare destul de repede.
In rest foarte ok.
Cert e ca raportul calitate,pret, fiabilitate momentan pentru mine e satisfacator.
Cit despre furnizorul din Podu Ros, lichidele sint ok, ca si clearomizoarele din care am testat si din alte surse , si deocamdata cele de la dumnealui sint cele mai fiabile.Au corpul din un plastic mai maleabil si putin albicios , nu sint asa casante ca altele.
Intre timp am testat si un model nou de clearomizor , versiunea noua , cea in care tot sistemul de vaporizare, (rezistenta ) este mutat jos la baza ,disparind astfel fenomenul de supraincalzire ce e deranjant la buze la cel clasic atunci cind vapezi citeva minut constant.Curatarea e mai usoara , fara riscul de a rupe firele de contact de la modelul clasic , acestea ne mai fiind prezente la noul nodel.Fumul e clar mai rece si constant in volum pina cind , ca si la celalalt model intervine necesitatea unei curatiri.
Tot in acest interval am testat si lichidele de la Timisoara.Foarte aromate unele dintre ele :Black cherry , Apple Cinnamon ,Mary Jane.
Impresionat maxim de After Eight, indescriptibil ca aroma.Fiecare fum parca are altceva in el un mix de arome deosebit.
Cam atit pentru azi .
Pretul e acelasi ca la cel clasic deci nu e mare deranj experimentarea.
sandmanhuck
Vaper

Re: Sailebao

Mesajde jeucy » Joi Dec 22, 2011 6:39 pm

Salut,

Si eu detin baterii SLB si Joye de 650Mah. Diferente dintre cele doua se simte. Pe langa faptul ca durata de incarcare pt cea SLB este cu aprox 40min mai SCURTA decat Joye, SLB este net superioara in ceea ce priveste calitatea si cantitatea de abur. Durata de utilizare SLB 10-12ore, Joye 6-8 ore... iar eu vapez mult ca imi place aroma :D si sunt fost fumator de peste 1 pachet/zi.

Atty SLB redau impecabil aroma, nu exista gust amar ca la Joye. Intr-adevar, apare gustul de ars mai repede daca abuzezi de el, iar dry-burn nu am reusit sa fac fara sa ucid atty.
jeucy
Vaper

Mesajde m m s » Mie Ian 04, 2012 8:06 am

jeucy scrie:Atty SLB redau impecabil aroma, nu exista gust amar ca la Joye. Intr-adevar, apare gustul de ars mai repede daca abuzezi de el, iar dry-burn nu am reusit sa fac fara sa ucid atty.

DA.
Sailebao nu recomanda procedeul dry-burn.

Rata de reusita, pentru curatare dry-burn la produsele SLB este in jur de 15-20% comparativ cu Joyetech. (cazul meu)

Stima si Aburei densi
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde valentines » Vin Ian 13, 2012 9:40 pm

m m s scrie:
jeucy scrie:Atty SLB redau impecabil aroma, nu exista gust amar ca la Joye. Intr-adevar, apare gustul de ars mai repede daca abuzezi de el, iar dry-burn nu am reusit sa fac fara sa ucid atty.

DA.

Rata de reusita, pentru curatare dry-burn la produsele SLB este in jur de 15-20% comparativ cu Joyetech. (cazul meu)

Stima si Aburei densi

Probabil ca depinde si de atomizor.
Eu am inceput cu atomizoare 510 Sailebao. Au rezistat mai mult de 4 luni, cu curatare si dryburn saptaminal. S-au stricat din alta cauza. Foloseam aer comprimat ca sa le svint , si presiunea aerului a miscat rezistenta si a adus-o in contact cu mesa. Scurt si poc bateria.
Urmatoarele 510 pe care le-am luat tot de la Sailebao le am si acum dar nu prea le mai folosesc.(au cel putin 2 luni de utilizare)
Am luat F1 tot de la Sailebao si are cel putin 5 dryburn-uri reusite.
Am reusit sa ard 2 atty cind dryburn-ul l-am facut la 4.5V - 5V
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde Roland » Vin Ian 13, 2012 9:45 pm

m m s scrie:

DA.

Stima si Aburei densi

Am curatat 4 atomizoare de tgo pana acum si n-am avut "norocul" sa ard vreunul; in schimb e al dracu` de dificil de bagat inapoi tepusa cu penseta ( n-am gasit un cleste asa subtire )
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde Aplexw » Sâm Ian 14, 2012 1:42 am

Rolbyroland scrie:Am curatat 4 atomizoare de tgo pana acum si n-am avut "norocul" sa ard vreunul; in schimb e al dracu` de dificil de bagat inapoi tepusa cu penseta ( n-am gasit un cleste asa subtire )

Nici nu trebuie cleste sau penseta pentru a pune tepusa la locul ei :) . Pune atomizorul pe masa in picioare sau mai bine spus in plan vertical , introduci tepusa in atomizor si cu o surubelnita o apesi la locul ei , se va auzi un scartait metalic si cam atat , eu asa fac , mi se pare foarte simplu si nu am reusit sa dau gres pana acum
Aplexw

Mesajde Lizicat » Sâm Ian 14, 2012 1:47 am

Va spun eu: mms se referea la 901 LR. La 510 n-a fost cazul pt. ca merg brici si suporta dry burn foarte bine. De astea... eu ma ocup. Iar tancurile doar am incercat sa le folosim, n-am ajuns cu ele la stadiul de a fi nevoie de dry burn, atat de tare ne-au displacut :mrgreen: .
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde Roland » Sâm Ian 14, 2012 2:34 am

Nu stiu de ce e "campania" asta anti slb t-uri, ce au asa special tank-urile de la joytech? Nichelina, fitil, acelasi cartus, dop silicon, tepusa... O sa iau si eu un adaptor sa vad diferentele.

@Aplexw cum apesi ? la baza tepusei pe rand in ambele parti sau cum?
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde bleakness » Sâm Ian 14, 2012 2:52 am

Rolbyroland scrie:Am curatat 4 atomizoare de tgo pana acum si n-am avut "norocul" sa ard vreunul; in schimb e al dracu` de dificil de bagat inapoi tepusa cu penseta ( n-am gasit un cleste asa subtire )

Introdu tepusa in cartusul tank.....si mai departe..... te descurci .
Imagine
bleakness
Vaper

Mesajde mihai1970 » Sâm Ian 14, 2012 3:24 am

bleakness scrie:

Introdu tepusa in cartusul tank.....si mai departe..... te descurci .

Salut,
Eu cu tepusa introdusa in cartusul tank nu am reusit niciodata sa pozitionez acul,dar iata cum procedez eu:
Am un diblu (din acela de plastic ce se introduce in perete) pt. caramida cred ca marimea 8 este. Spun pt. caramida deoarece astea au 3 aripioare sa nu se invirta in caramida. Introduc tepusa in partea de jos a diblului (are o gaura in care tepusa intra la fix) apoi cu atomizorul pozitionat vertical pe masa si montat pe baterie sa aiba tragere lovesc diblul in partea lui superioara. Tepusa va intra la fix deoarece cele 3 aripioare centreaza tepusa chiar pe mijlocul atomizorului. Pentru a intra mai usor eu ,,ung" tepusa cu e-lichid
mihai1970
Vaper

Mesajde Lizicat » Sâm Ian 14, 2012 3:33 am

Imi place "metoda diblu". Felicitari! Simplu, cu precizie, la fix!
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde mihai1970 » Sâm Ian 14, 2012 3:39 am

Lizicat scrie:Imi place "metoda diblu". Felicitari! Simplu, cu precizie, la fix!

Multumesc Lizicat,
Pacat ca nu ma pricep la ,,umblat,, pe calculator, altfel postam si niste poze. Ehe, de la o virsta...
mihai1970
Vaper

Înapoi la Hardware