ossiris scrie:cum arata bateria ? poti pune poze ?
Lizicat scrie:Sau cand nu mai abur deloc... Defapt eu numai asa procedez la Joye.
jhonutz scrie:sandmanhuck bine ai venit printre noi.Inca un iesean vaporizator. La noi in Iasi sunt rari vaporizatorii.
De unde ti-ai cumparat sculele?
jeucy scrie:Atty SLB redau impecabil aroma, nu exista gust amar ca la Joye. Intr-adevar, apare gustul de ars mai repede daca abuzezi de el, iar dry-burn nu am reusit sa fac fara sa ucid atty.
m m s scrie:jeucy scrie:Atty SLB redau impecabil aroma, nu exista gust amar ca la Joye. Intr-adevar, apare gustul de ars mai repede daca abuzezi de el, iar dry-burn nu am reusit sa fac fara sa ucid atty.
DA.
Sailebao nu recomanda procedeul dry-burn.
Rata de reusita, pentru curatare dry-burn la produsele SLB este in jur de 15-20% comparativ cu Joyetech. (cazul meu)
Stima si Aburei densi
m m s scrie:jeucy scrie:Atty SLB redau impecabil aroma, nu exista gust amar ca la Joye. Intr-adevar, apare gustul de ars mai repede daca abuzezi de el, iar dry-burn nu am reusit sa fac fara sa ucid atty.
DA.
Sailebao nu recomanda procedeul dry-burn.
Rata de reusita, pentru curatare dry-burn la produsele SLB este in jur de 15-20% comparativ cu Joyetech. (cazul meu)
Stima si Aburei densi

Rolbyroland scrie:Am curatat 4 atomizoare de tgo pana acum si n-am avut "norocul" sa ard vreunul; in schimb e al dracu` de dificil de bagat inapoi tepusa cu penseta ( n-am gasit un cleste asa subtire )

Rolbyroland scrie:Am curatat 4 atomizoare de tgo pana acum si n-am avut "norocul" sa ard vreunul; in schimb e al dracu` de dificil de bagat inapoi tepusa cu penseta ( n-am gasit un cleste asa subtire )

bleakness scrie:Rolbyroland scrie:Am curatat 4 atomizoare de tgo pana acum si n-am avut "norocul" sa ard vreunul; in schimb e al dracu` de dificil de bagat inapoi tepusa cu penseta ( n-am gasit un cleste asa subtire )
Introdu tepusa in cartusul tank.....si mai departe..... te descurci .
Lizicat scrie:Imi place "metoda diblu". Felicitari! Simplu, cu precizie, la fix!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator