salve tuturor si in mod deosebit lui docky (botezul recunosc ca-mi apartine, iar maddoc nu s-a suparat la vremea respectiva)... desi sint printre primii inscrisi pe acest forum, n-am mai avut ocazia sa postez fiindca pina astazi m-am indopat cu analoage.... o scurta precizare: sint printre primii, cred, utilizatori de ET din tara, primele cumparindu-mi-le undeva prin 2007... de atunci si pina prin 2010 am continuat sa cumpar cam ce aparea nou (inclusiv screwdrivere si diverse modari), insa puseurile de renuntare la tigari erau scurte (deh, chestiune de vointa, lichide nesatisfacatoare sau naiba stie ce), iar teancul de "scule" aproape nefolosite s-a marit binisor... dar dorinta de a avea colectie n-a suplinit si vointa de renuntare la fumat... insa fiindca iar trec printr-un moment de autoflagelare constructiva, combinata cu oarece determinare, mi-am luat zilele astea un Ego-C... dupa o zi de pufait marturisesc ca n-am cazut pe spate de extaz... TH bun, mi-a furat din aroma lichidului de la flavourart, mi-a furat si din cea a dekangului, insa per total s-a descurcat binisor... n-am sa curat prima pastila, fiindca vreau sa vad cit ma tine, si voi reposta cind imi va deceda... deocamdata am terminat un cartus plin si vad ca e din ce in ce mai bine... umplerea este usoara si e suficient sa tragi normal... pentru cineva ca mine, care s-a indopat cu un pachet de kent lung zilnic, pare ca e suficient ceea ce ofera Ego-C atit ca TH, cit si ca durata de viata si incarcare a bateriei... sa vedem cum va fi peste o saptamina...