Noul Ego-C (Changeable System) de la Ovale/Joyetech

Discutii despre modele si componente

Re: Noul Ego-C (Changeable System) de la Ovale/Joyetech

Mesajde comiflor » Mar Feb 21, 2012 10:11 pm

Si eu as putea zice cam acelasi lucru ca mosorul, numai ca spre deosebire de el n am avut probleme deloc cu "scurgerile". Ma declar foarte multumit de el.
Imagine
comiflor
Vaper

Mesajde walle » Mar Feb 21, 2012 11:16 pm

După 3 săptămâni de ego-c sunt foarte mulțumit de el. Un singur dezavantaj are din pct. meu de vedere și anume curățatul. Îmi este foarte greu să desfac pastila, chiar azi m-am tăiat destul de rău in cuiul ăla. Din ce am citit pe forum aș vrea să trec la imist v2 tocmai pt. că imist-ul e mult mai ușor de curățat. Totuși aș vrea să întreb pe cei care au folosit ambele atom. dacă fac o alegere bună. Nu am găsit pe forum o comparație între ele (dacă este imi cer scuze). Deci cum este imist-ul v2 comparat cu ego-c -ul la capitolul aromă/cantitate de vapori/durată de viață?
Mulțumesc.
LE: Sper să nu stârnesc un conflict între fanii celor două atomm.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde sanitarium » Mar Feb 21, 2012 11:40 pm

aceeași întrebare am pus-o și eu într-un topic și nu s-a deranjat nimeni să-mi răspundă, până m-am enervat și mi-am luat și un imist, fiind posesor de ego-c.

diferențele sunt următoarele:
un plus la aromă pentru imist
un plus la th pentru ego-c
un plus la bani pentru ego-c
la debitul de aer cred ca ar fi minunată o combinație între cele două, din imist se trage f ușor, pe când din ego-c mai greu.
amândouă dau senzații diferite, nu pot spune că unul e mai bun decât celălalt, așadar și prin urmare le folosesc concomitent..
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde M1dnight » Mar Feb 21, 2012 11:59 pm

sanitarium scrie: pe când din ego-c mai greu.

Dece nu incerci sa mai inca o gaura. Cele de la Joyetech au doar una, iar atomizorul se desface foarte usor. Eu am dat gaura cu o forfecura mai solida,iar de demontat am folosit coada la un burghiu de 8 pus un locul pastilei si lovit din scurt cu un ciocan potrivit.
M1dnight
Vaper

Mesajde sanitarium » Mie Feb 22, 2012 12:39 am

eu am încercat să lărgesc gaura existentă, a rezultat un flux mai bun, dar însoțit de o fluierătură :D
așa că mi-am luat suport nou și-am renunțat să umblu la găurici (cele de la țigară :D)
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde walle » Mie Feb 22, 2012 1:10 am

sanitarium scrie:un plus la bani pentru ego-c

Ce înseamnă acest plus la bani? Cam cât timp / ml ține un imist?
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde sanitarium » Mie Feb 22, 2012 1:19 am

o pastilă = 15 ron
imist = 35 ron
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde walle » Mie Feb 22, 2012 9:45 am

Ideea e cât ţine un imist pt că ego-c -ul deja după 3-4 dry burn -uri parcă nu mai e ca la început.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde sanitarium » Mie Feb 22, 2012 10:19 am

walle scrie:Ideea e cât ţine un imist pt că ego-c -ul deja după 3-4 dry burn -uri parcă nu mai e ca la început.

ai dreptate, e chiar mai bun.
ar mai fi niște minusuri în dreptul imistului:
după câțiva ml își pierde din th și aromă, deci trebuie făcut dry burn cam zilnic. rezistența mi se pare cam puturoasă, pusă pe o baterie normală ego.
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde walle » Mie Feb 22, 2012 10:30 am

sanitarium scrie: ... deci trebuie făcut dry burn cam zilnic.

Nu mă deranjează cât timp accesul la rezistenţă este foarte facil din ce am citit pe aici. E aiurea deoarece chiar îmi place ego-c dar după cca. 8 maxim 10 ml trebuie neapărat curăţat şi aici vine partea incomodă.
Mulţumesc de ajutor. Cred că o să iau unul să văd cum evoluează.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde sanitarium » Mie Feb 22, 2012 10:35 am

dar de ce spui că ego-c se curăță mai greu? ce anume ți se pare mai dificil?
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde walle » Mie Feb 22, 2012 10:48 am

Să desfac pastila. Cred că mă împăcam şi cu asta pân' la urmă dar aseară m-am tăiat destul de tare în cuiul ăla şi a m-am "supărat" pe ego-C. Nu mai zic că prietena mea nu are nici o şansă să-l desfacă - deja a stricat o pastilă încercând.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde sanitarium » Mie Feb 22, 2012 11:44 am

pastila nu se desface cum a arătat maddoc într-un clip, exista un mare risc să vă tăiați în cui. se bagă o tijă între pereții pastilei și baza cuiului și nu aveți idee cât de ușor iese. de aici, floare la ureche..
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde rica007 » Mie Feb 22, 2012 11:46 am

hop si eu
de ce nu le faci un filmulet?
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde walle » Mie Feb 22, 2012 11:57 am

sanitarium scrie:pastila nu se desface cum a arătat maddoc într-un clip, exista un mare risc să vă tăiați în cui. se bagă o tijă între pereții pastilei și baza cuiului și nu aveți idee cât de ușor iese. de aici, floare la ureche..

Am îcercat aşa o dată dar se cam deforma corpul pastilei şi m-am oprit. O să mai încerc.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde Ciuchi » Mie Feb 22, 2012 1:35 pm

Eu apuc cuiul cu un patent micut, iar apoi cu cealalta mana misc prin joc corpul pastilei pana iese cuiul. Atat de simplu...
Imagine
Ciuchi
Vaper

Mesajde valioglu » Mie Feb 22, 2012 11:23 pm

Eu bag un ac sau o surubelnita sau un varf de cutit in fantele laterale si fa parghie si iese foarte usor. Dupa 2-3 scoateri poti sa apuci cu unghia cuiul si iese. Atentie, ca sa nu pierdeti fitilul spalati inainte atomizorul cu tot cu suport in jet de apa, alfel iese din cui si ramane meshul in "gemul" ala ramas de la lichid.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde blueteam » Dum Feb 26, 2012 12:48 am

salve tuturor si in mod deosebit lui docky (botezul recunosc ca-mi apartine, iar maddoc nu s-a suparat la vremea respectiva)... desi sint printre primii inscrisi pe acest forum, n-am mai avut ocazia sa postez fiindca pina astazi m-am indopat cu analoage.... o scurta precizare: sint printre primii, cred, utilizatori de ET din tara, primele cumparindu-mi-le undeva prin 2007... de atunci si pina prin 2010 am continuat sa cumpar cam ce aparea nou (inclusiv screwdrivere si diverse modari), insa puseurile de renuntare la tigari erau scurte (deh, chestiune de vointa, lichide nesatisfacatoare sau naiba stie ce), iar teancul de "scule" aproape nefolosite s-a marit binisor... dar dorinta de a avea colectie n-a suplinit si vointa de renuntare la fumat... insa fiindca iar trec printr-un moment de autoflagelare constructiva, combinata cu oarece determinare, mi-am luat zilele astea un Ego-C... dupa o zi de pufait marturisesc ca n-am cazut pe spate de extaz... TH bun, mi-a furat din aroma lichidului de la flavourart, mi-a furat si din cea a dekangului, insa per total s-a descurcat binisor... n-am sa curat prima pastila, fiindca vreau sa vad cit ma tine, si voi reposta cind imi va deceda... deocamdata am terminat un cartus plin si vad ca e din ce in ce mai bine... umplerea este usoara si e suficient sa tragi normal... pentru cineva ca mine, care s-a indopat cu un pachet de kent lung zilnic, pare ca e suficient ceea ce ofera Ego-C atit ca TH, cit si ca durata de viata si incarcare a bateriei... sa vedem cum va fi peste o saptamina... :)
blueteam

Mesajde comiflor » Dum Feb 26, 2012 4:55 am

A incercat cineva pastilele LR??? Cine-mi poate spune ceva despre ele si despre site-ul vape-outlet.ro??? Vad ca adresa e aceeasi cu a celor de la Vapers.ro, comenzile de pe cele doua site-uri putand fi cumulate. Eu unul cred ca vape-outlet.ro e divizia de produse nebranduite a celor de la Vapers sau ceva de genul. Au preturi bune la pastile, mai ales daca dai comanda de min 10 buc. :D Aviz amatorilor :P
Imagine
comiflor
Vaper

Mesajde comiflor » Dum Feb 26, 2012 11:37 am

Sa nu credeti cumva ca nu stiu diferenta de rezistenta de la 2.2 la 1.8 ohmi. Eu as vrea sa aflu ceva de diferentele dintre ele privind th, aroma, productie de abur, si bineinteles durata de viata. Deocamdata se pare ca au ceva probleme cu site-ul. Aseara imi aparea pastila cu tot cu poza, iar acum imi spune "you do not have acces to this product".
Imagine
comiflor
Vaper

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hardware