luc77 scrie:Nu stiu ce atata dezbatere cand pe site-ul lavatube scrie clar ca la cartomizore low res. voltajul este limitat la 3.7 (la unele chiar 3.3).
Short Circuit/Atomizer Protection. The LAVATUBE can recognize an atomizer with too low of a resistance for the current voltage setting and will drop the voltage to 3.7v to protect both the battery and atomizer. If the atomizer is too low or shorted out it will shut off power to the device to protect the LAVATUBE from being damaged.
nicumur scrie:Cu un TrustFire 2.400 (incarcat la 3,8v) si cu un Mark cu rezistenta de 2,5 Ohm cu setarea voltajului la 4,5 v imi indica 3,3 .

jhonutz scrie:eu am HV5, a mers la teste pe lavatube..cu toate ca mi s-a parut ca merge mai prost decat cu VV-u meu.

[/moremih scrie:Pans la 1.5 ohmi rezistenta carto sau atty poti selecta tensiunea pe Provari intre 3,3 -3,7 V apoi intra protectia . Apoi cu cat creste rezistenta poti creste tensiunea .

valentines scrie:Eu am baterie de 2600mA.Se incarca in aprox. 12 ore.Nu e cam mult?

danel scrie:Am un Lavatube cu acumulatorii stoc : 2 X IMR 18650 1600 mAh.
Vreau sa-mi iau inca o pereche de acumulatori pentru Lavatube. Ce imi recomandati?
PS : numai reselleri din Romania daca se poate
Multumesc.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: rob3rtyn0 şi 1 vizitator