Joye vs Joyetech

Discutii despre modele si componente

Re: Joye vs Joyetech

Mesajde jhonutz » Vin Dec 30, 2011 8:27 pm

dap cred ca ai dreptate..:) China ramane china
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde climaxv » Sâm Ian 07, 2012 3:18 am

Dear Vapers,

Pufaiam cam de o luna din doua atomizoare Joyetech 510 LR 1,5 Ohmi, dar, influentat de acest post, am achizitionat si: 1 buc. atomizor Joye Ego LR 1,7 Ohmi conic si: 1 buc. atomizor Joye 510 LR 1,5 Ohmi (care, daca cineva e interesat, se mai gaseste la Vapers, la sectiunea Lichidare Stoc, negru sau argintiu).
Spre surprinderea mea, dimpotriva, ambele atomizoare Joye sint MULT inferioare celor Joyetech 510 LR 1,5 Ohmi!!! Ca sa fiu mai clar, iata impresiile mele despre ambele:
- Intr-adevar, Joyetech 510 LR 1,5 Ohmi curge foarte usor pe la mufa; se poate alimenta cu max. 2 picaturi; lichidul se consuma foarte repede, cam 5 - 6 fumuri. Am avut si eu neplaceri cu gustul iute/ars la unul din cele 2 atomizoare pe care le am, se pare ca era din cauza unui lichid de proasta calitate; cam dupa 2 zile de incercari, gustul a disparut miraculos; o alta cauza ar putea fi tensiunea mare de alimentare (nu am baterie cu stabilizator de tensiune la 3,3 V); acum ambele au cam 1 luna de utilizare si merg foarte OK. In schimb, spre deosebire de cele ce s-au zis in acest post, eu as zice ca Joyetech 510 LR 1,5 Ohmi reda complet toate nuantele aromei, se vapeaza (termenul englezesc e mai sugestiv) "smoothly" si produce o cantitate imensa de vapori.
- Spre deosebire de ce s-a scris in acest post, ambele atomizoare Joye mi s-au parut dezastruoase, din urmatoarele motive: par infundate, trebuie sa "sugi" din ele cu putere si "bolborosesc" lichidul; produc o cantitate palida de vapori in comparatie cu cele de la Joyetech, uneori nu zici ca tragi dintr-un LR; produc un abur sarac, prea umed, ca si cum ai trage dintr-un atomizor inundat; saracesc rau nuantele aromei.

De aceea, ma gindesc acum ce bine era sa nu le fi cumparat ... :)
climaxv

Mesajde tronarcristian » Mie Ian 11, 2012 4:44 pm

climaxv scrie:Dear Vapers,
se poate alimenta cu max. 2 picaturi; lichidul se consuma foarte repede, cam 5 - 6 fumuri.

la mine merge sa pun si 4 picaturi fara sa se inunde si fara sa curga.....lichidul se consuma foarte repede :? ?pai din 2 picaturi cam cat ai vrea sa pufai.....?daca din 3 picaturi(recomandat la drip)pufai 10 fumuri atunci e ideal..... ;) (parerea mea)
Imagine
tronarcristian
Vaper

Anterior

Înapoi la Hardware