Indulgence 3.7V Starter kit-V3

Discutii despre modele si componente

Indulgence 3.7V Starter kit-V3

Mesajde Rainman » Joi Oct 13, 2011 8:05 pm

http://eastmall.net/Products/ShowProduc ... =100000065
Am cautat si la noi si, pe un oarecare site :oops: , am gasit doar versiunea 2 a produsului, cu baterii 18350 iar pentru bateria 18650 trebuie sa mai scot ceva banuti din buzunar ca sa iau si "cupa marita".
Este cineva aici care sa fi incercat asa ceva? As fi recunoscator pentru o opinie, o parere, ceva. Filmuletele de pe youtube referitoare la produs sunt de-a dreptul idioate - incercati si veti vedea :twisted: .
Rainman
Vaper

Re: Indulgence 3.7V Starter kit-V3

Mesajde ossiris » Joi Oct 13, 2011 9:39 pm

nu prea se merita, stiu ca pierde mult curent pe undeva pe langa buton
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde karma » Joi Oct 13, 2011 9:41 pm

v3 de abia a inlocuit v2, deci foarte multe review-uri nu vor fi pana nu incepe sa ajunga marfa (din cate stiu e disponibil la comanda cam de o saptamana).
La v2 stiu ca mai era problema cu butonul care trebuia uns din cand in cand... mie imi placea v2 (cum arata) dar nu am apucat sa-l comand ca a stat pe stoc 0 pana au bagat v3... V2 venea si cu 4 conectori de atto din kit , vezi mai multe opinii despre el pe ECF

de curiozitate unde ai gasit v2 in ro?
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde Didos » Joi Oct 13, 2011 10:34 pm

Rainman, am avut eu v2, si sunt sigur ca v3 nu e departe de el. Nu te obosi sa ti-l cumperi, daca vrei sa-l folosesti la 3,7 volti. Merge ok prima ora, cu bateria incarcata full, apoi incepe sa fie nesatisfacator. Singura modalitate sa te incante in vreun fel este cu cupa marita si 2 acumulatori cr123a pusi in serie. Ideea indulgence ului nu este rea, dar calitatea materialelor si componentelor este deplorabila. Daca pe langa pretul total mai pui 20-30 de euro, iti achizitionezi un Silver Bullet, care este net superior indulgence ului. Eu mi l-am luat acum 2 luni si merge ca in prima zi, adica brici. E construit ca un tanc si ma minunez si in ziua de azi cand vad ca in 24 de ore scade un Trustfire Flame de la 4,2 la 3,9-3,8 si inca baga puternic in atomizor Lr...si crede-ma ca vapez constant. Mai am si alte moduri, insa SB a devenit workhorse-ul principal

Kitul de indulgence l-am luat de aici

Persoana din spatele stiteului foarte de treaba si foarte serioasa, insa produsul in sine m-a nemultumit total.
Aburi densi
Didos
Vaper

Mesajde tronarcristian » Dum Oct 23, 2011 2:40 pm

sincer nu iti recomand mai bine ramai pe ego.eu am un indulgence facut bucati si am si cupa marita dar degeaba.pot spune ca e teapa daca il cumperi.probleme mari cu butonul iar materialele folosite de o foarte proasta calitate.stima
Imagine
tronarcristian
Vaper

Mesajde Rainman » Vin Oct 28, 2011 6:54 pm

Va multumesc tuturor pentru sfaturi, mi-am facut o idee oarecare despre acest produs pentru ca, bineinteles, m-a mancat undeva si am cumparat, asa, sa vad cum merge. Am varianta 2, fara cupa marita deocamdata, cu bateriile acelea mici, 18350 cred ca sunt.
O folosesc de aproximativ 2 saptamani, in principal cu un atomizor Biansi 510 LR (i-am smuls bridge-ul)+mustiuc de picurare si sunt chiar neasteptat de multumit. Se comporta bine, folosesc cam o baterie si jumatate pe zi, butonul merge ok deocamdata.
Singura chestie oribila la ea sunt mufele de la baterie, parca sunt facute din teava de gaze de pe vremea lui tataia (le-am lustruit un pic sa arate mai omeneste) si sunt convins ca au fost facute pe genunchi intrucat filetul atomizorului a trebuit sa-si faca loc la prima montare, apoi a fost ok.
Ca impresie generala (subliniez ca nu tin absolut deloc la design :lol: ), produsul e ok pentru mine si daca ma tine 6 luni consider ca a facut banii (pun in balanta banii de analoage pentru perioada aferenta).
Rainman
Vaper

Mesajde Didos » Sâm Oct 29, 2011 12:41 am

mda, te inteleg perfect pentru ca asa am facut si eu, mi l-am cumparat fara sa tin cont de sfaturi. cand o sa-ti iei un mod mai bun o sa faci diferenta, pana atunci insa...sper sa te satisfaca si sa te bucuri de el. vape on!
Didos
Vaper

Mesajde Rainman » Sâm Oct 29, 2011 4:07 pm

Didos scrie:mda, te inteleg perfect pentru ca asa am facut si eu, mi l-am cumparat fara sa tin cont de sfaturi. cand o sa-ti iei un mod mai bun o sa faci diferenta, pana atunci insa...sper sa te satisfaca si sa te bucuri de el. vape on!

Multumesc pentru incurajari Didos. Iti dai seama ca deja imi lucesc ochii dupa altceva, nu din cauza ca sunt nemultumit, dar am incercat mult prea putin in acest domeniu, in general am mers dupa sfaturile altora (bune de altfel). Acum o sa testez cateva cartomizore 510 dual coil si daca sunt multumit (am folosit acum vreo 2 ani si am fost cam dezamagit-erau pe la inceputuri cred) o sa incerc si un revolution.
Daca as avea suficienti bani as cumpara simultan Provari noua serie+Silver Bullet+Copper++++. Asa trebuie sa ma abtin si sa adun banuti pentru fiecare in parte.
Rainman
Vaper

Mesajde mRzv86 » Dum Dec 04, 2011 4:00 am

Eu chiar vreau husa de la Indulgence asta...o vinde cineva?
mRzv86
Vaper

Mesajde tronarcristian » Dum Dec 04, 2011 3:32 pm

dar chiar pe toate le vrei domne?
Imagine
tronarcristian
Vaper

Înapoi la Hardware