Giantomizor V2

Discutii despre modele si componente

Giantomizor V2

Mesajde ionutz72 » Mar Mai 31, 2011 12:59 pm

Montarea se face pe filetul interior al bateriei.Mi se pare cam cu cateva fractiuni de mm mai lung pentru a face contact si pe baterii Riva ;) Tubul interior e mai inalt,pana sus. Practic nu are pe unde curge in exterior. Mustiucul e diferit ca e plat. Incarcarea se face ca la CE2 cu seringa in 2 gaurele ca la clearo.
Aroma si TH mi se par mai accentuate si pentru ca probabil din cauza rezistentei care e un pic mai mica ca la V1. De 3 zile de cand ma joc cu el sigurul lichid iesit e condensul ce se aduna sub mustiuc,nu intra in gura,nu e exagerat,dar e normal atat timp cat legile fizicii nu se schimbă :D
Cateva imagini cu Giantomizorul V2:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Mai multe imagini pe acest forum.
http://johnsmoke.info
ionutz72
Reseller

Re: Giantomizor V2

Mesajde wolfydaniel » Joi Iun 02, 2011 5:00 pm

De 2 zile sunt si eu in posesia unui Giantomizor Revizia 2 (thx ionutz73) :D
Tot ce pot sa spun este I love it :roll:
Este intr-adevar taticul clearomizoarelor
Plusuri Constatate
- Capacitate mare (o incarcare imi ajunge lejer toata ziua de pufaiala) - inainte consumam 3 incarcari de CE2. adica putin peste 4ml. Gianty are 3,5ml capacitate uscat, de aici pot deduce ca este mai economic la consumul de lichid decat CE2
- Aburi mai abundenti - Nu sunt fierbinti ca la suratele lor, putin calduti dupa 10 - 15 pufuri concomitente, dar nu deranjante
- Imi place ca la suctiune se comporta la fel si la tras tare si fin, se produc aceeasi aburi
- Nu am intalnit gust de ars decat tarziu cand intr-adevar nu mai avem decat f putin lichid in incarcatura
- Imi place mustiucul plat.
- Arata f bine infiletat la o baterie de 900 sau 1000. Masiv, zici ca e un trabuc cubanez. Chiar ma gandeam sa caut o banta autocolanta, de culoare maron, o imitatie de lemn sau frunza uscata ceva sa-l invelesc tot, mai putin mustiucul, astfel incat sa arate cat mai real a trabuc
- Din recenziile de pe youtube, am vazut ca e f simpla mentenanta lui, se desface si curata ca un CE2
Minusuri Constatate
- Face putin condens sub mustiuc, nu deranjeaza, nu curge, nu e e-lichid, este apa rezultata din condens (fie aburi ce raman in interior, fie de la caldura rezistentei)
- Tot la mustiuc, o mica problema, acesta pare sa iasa destul de usor din locasul lui, metode de rezolvare am vazut. Banda adeziva sau garnitura de la instalatiile henko aici: http://www.youtube.com/user/DJbizzum?blend=1&ob=5
- Mi-ar fi placut sa se poata face incarcarea cu mustiucul de picurare de la sticluta, dar nu-i chiar asa problem, este destul de comod si cu seringa cu ac mai ales ca tine 1 zi intreaga

Una peste alta, pentru utilizatorii carto. acest "tatic" mi se pare solutia ideala in vaping :D
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde mariandex » Joi Iun 02, 2011 5:24 pm

Salut , deunde l-ai luat ? si cu cat ? ms
Imagine
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica : nu merge nimic si nu stiu de ce . :D
mariandex
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Joi Iun 02, 2011 5:34 pm

de la jhonsmoke aka ionutz72 :D
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Joi Iun 02, 2011 5:34 pm

mda, am facut dublu post:D forum...deh
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde ionutz72 » Joi Iun 02, 2011 5:58 pm

wolfydaniel scrie:...
- Tot la mustiuc, o mica problema, acesta pare sa iasa destul de usor din locasul lui, metode de rezolvare am vazut...

Daca se curata condensul,si de pe mustiuc si de pe tub,sa fie uscat, nu mai iese asa usor mustiucul.
Eventual desfacut(se impinge ferm de la filet) si reasezat tubul de plastic perfect la acelasi nivel cu camasa metalica exterioara ;) Astfel ma gandesc si la o modare, prin taierea exterirului de metal, si lasarea partii ce vine la filet cam 1 cm, sa ramana totul transparent :)
ionutz72
Reseller

Mesajde wolfydaniel » Joi Iun 02, 2011 6:29 pm

Mai, azi toata ziua m-am sucit si l-am studiat sa vad cum se poate desface. Nu m-am incumetat sa trag ferm de el cum zici :D am zis sa astept, sa vad cum se face.
pe youtube n-am vazut nimic concret la disassembly giantomizer
Da, e adevarat, daca cu un servetel, stergem din cand in cand sub mustiuc, sa ramana uscat, acesta nu mai are lubrifiere si sta mai fix la locul lui ;)

Edit :
Gata, am gasit si cum se desface Trebuie ciocan :D
http://www.youtube.com/watch?v=Tzn0qG7XF9Q&feature=related
Ultima oară modificat de wolfydaniel pe Joi Iun 02, 2011 6:57 pm, modificat de 2 ori în total.
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde ionutz72 » Joi Iun 02, 2011 6:45 pm

Nu sa tragi, sa impingi. Infiletezi doar un filet, sa ai loc, si impingi cu bateria. Cam asta e ideea.
ionutz72
Reseller

Mesajde wolfydaniel » Joi Iun 02, 2011 6:56 pm

Da, cum ziceam in mesajul de mai sus editat, Cu ciocanul :D
MDA, este explicat cu un dop de lemn, usor cu ciocanul, din cate se vede, e f teapan imbinat. E bine ca este etansat cum trebuie. Chiar nu am nici un fel de problema cu scurgerile, Contactii bateriei sunt perfect uscati

Ma duc sa-mi sculptez un dop de lemn :D
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde ionutz72 » Joi Iun 02, 2011 7:08 pm

eu cu o baterie mai veche am impins. iese relativ usor.
ionutz72
Reseller

Mesajde wolfydaniel » Joi Iun 02, 2011 7:50 pm

N-am decat una noua. Nu prea e de sfatuit cu bateria buna. Nush, eu am impins bine bine si abia s-a miscat putin, 2mm. N-as vrea sa stric pasul filetului bateriei
Am facut dintr-un creion mai gros, am scobit putin intr-un capat, cel care impinge, in asa fel incat sa incalece contactii si sa lase interiorul contactului neatins, si asa usor cu ciocanelul l-am scos. Relativ, nu chiar usor :D
Ce-am putut constata, plasticul transparent din interior, este dintr-un material mai gros, superior celor de la clearomizoare, are garnituri rezistente. eu zic ca-i lucrat bine.
Nu am idee care e durata lui medie de viata, eu am sa incerc sa-l desfac, spal si curat la 4-5 zile si sa vad cat ma tine.
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde mirceamircea » Vin Iun 03, 2011 11:17 am

Salut,

spuneti-mi si mie va rog cum e Gianty asta la aburi si TH fata de Carto G4!
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde wolfydaniel » Vin Iun 03, 2011 6:58 pm

Nu e de comparat cu Carto G4
Gianty e un produs superior fata de G4 care e nerevizuit si dupa parerea mea, nu e un produs pe care te poti baza. Low Price - (nesatisfacator)
Cu acest giantomizor, poti linistit sa-ti vezi de vapat fara problemele enumerate in topicul G4, aburi din belsug, TH - Isi face treba pt care a fost construit si revizuit. De aceea este si la pret de atomizor
Achizitioneaza unul si vezi ;)
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde ionutz72 » Vin Iun 03, 2011 10:38 pm

Eu unul il consider superior tank sau 510-t sau clearo si la ergonomie si la calitati(G4 nu am testat). In mare isi face treaba pt ce a fost conceput :)
ionutz72
Reseller

Mesajde mirceamircea » Sâm Iun 04, 2011 1:36 pm

@wolfydaniel & ionut72; Ok , am inteles, ma cam astepta la aceste raspunsuri...

Merci,
M
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde paul_damian » Lun Iun 13, 2011 11:43 am

Il folosesc de cateva zile buna, imi place. Din toate atomizoarele mele reda aroma cel mai puternica. TH bun, 4/5.

Nu-mi place ca cere curatare deasa in partea de sus, sub mustiuc, da' nah, nu e perfect. La fel, nu-mi place ca sare mustiucul foarte usor, am si pierdut unul, noroca ca am doua.

Stau si ma intreb cum se poate spala / curata? Simplu cred ca nu e.
paul_damian
Vaper

Mesajde yoshy262 » Lun Iun 13, 2011 1:54 pm

De spalat se spala foarte usor.
Scoti mustiucul dupa care cu o agrafa de birou scoti dopul alb, il speli la ghiuveta cu jet de apa sau pus in cana
la cuptorul cu microunde daca lichidul folosit a fost cu reziduuri, il scuturi bine bine sa se duca apa ramasa,
faci si un dry burn dupa aceea, pui inapoi dopul alb (cu atentie sa se potriveasca la mustati canturile de pe el)
si cam asta e...e gata de folosinta.

Timp alocat spalarii - 10 minute maxim, nu trebuie desfacut complet ci doar capatul de la rezistenta.

Daca ai lichide cu reziduuri e bataie de cap ca alea dupa ardere se pietrifica pe nichelina si e mai greu de inlaturat.

Ce nu-mi place la el e ca ma trezesc cand si cand cu lichid in gura.
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde AugustBurnsRed » Lun Iun 13, 2011 5:22 pm

de unde-l luam?
AugustBurnsRed
Vaper

Mesajde paul_damian » Lun Iun 13, 2011 6:24 pm

Eu le-am luat de la initiatorul topicului. Il gasesti la reselleri sau http://johnsmoke.info.
paul_damian
Vaper

Mesajde mirceamircea » Lun Iun 13, 2011 6:36 pm

Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Următorul

Înapoi la Hardware