De 2 zile sunt si eu in posesia unui Giantomizor Revizia 2 (thx ionutz73)

Tot ce pot sa spun este
I love it
Este intr-adevar taticul clearomizoarelor
Plusuri Constatate- Capacitate mare (o incarcare imi ajunge lejer toata ziua de pufaiala) - inainte consumam 3 incarcari de CE2. adica putin peste 4ml. Gianty are 3,5ml capacitate uscat, de aici pot deduce ca este mai economic la consumul de lichid decat CE2
- Aburi mai abundenti - Nu sunt fierbinti ca la suratele lor, putin calduti dupa 10 - 15 pufuri concomitente, dar nu deranjante
- Imi place ca la suctiune se comporta la fel si la tras tare si fin, se produc aceeasi aburi
- Nu am intalnit gust de ars decat tarziu cand intr-adevar nu mai avem decat f putin lichid in incarcatura
- Imi place mustiucul plat.
- Arata f bine infiletat la o baterie de 900 sau 1000. Masiv, zici ca e un trabuc cubanez. Chiar ma gandeam sa caut o banta autocolanta, de culoare maron, o imitatie de lemn sau frunza uscata ceva sa-l invelesc tot, mai putin mustiucul, astfel incat sa arate cat mai real a trabuc
- Din recenziile de pe youtube, am vazut ca e f simpla mentenanta lui, se desface si curata ca un CE2
Minusuri Constatate- Face putin condens sub mustiuc, nu deranjeaza, nu curge, nu e e-lichid, este apa rezultata din condens (fie aburi ce raman in interior, fie de la caldura rezistentei)
- Tot la mustiuc, o mica problema, acesta pare sa iasa destul de usor din locasul lui, metode de rezolvare am vazut. Banda adeziva sau garnitura de la instalatiile henko aici:
http://www.youtube.com/user/DJbizzum?blend=1&ob=5- Mi-ar fi placut sa se poata face incarcarea cu mustiucul de picurare de la sticluta, dar nu-i chiar asa problem, este destul de comod si cu seringa cu ac mai ales ca tine 1 zi intreaga
Una peste alta, pentru utilizatorii carto. acest "tatic" mi se pare solutia ideala in vaping