noroc!
Daca tot a fost dezgropat topicul - ieri am trecut pe la Vapers pentru o scula ceva mai statica (sa-i zicem "de birou") si pana la urma am ajuns la concluzia ("directionata") ca modelul din titlu ar fi cel mai aproape de dorintele mele.
Primul contact cu "scula" a fost sub dezamagitor. DK-Tab de 18, baterie Ego normala de 650. Gust de ars, vapori putini, plus bomboana de pe coliva: gust de cauciuc cat se poate! Mentionez ca vin dupa 2 Ego-C, cu atomizor LR in mare majoritate. Am facut mai multe teste cu baterii, inclusiv un Twister, parca parca incepuse sa se apropie de realitate. Pana la urma a venit Stefan cu solutia (cred ca se cam saturase de noi

): baterie Biansi de 1100 cu 4.2 in full charge si - BONUS mod: schimbat mustiucul de cauciuc cu unul "procesat" dintr-un tank de Ego cilindric, taiat cat sa intre cat si cum trebuie in locul mustiucului de cauciuc. Alta viata, inclusiv cu bateria normala de Ego. Cred ca totusi mustiucul original din cauciuc este un pic prea moale, astfel incat parte din forta de suctiune se pierde in comprimarea acestuia. Fara Stefan probabil ca pentru mine giantomizorul ar fi fost o lupta pierduta din start. Asa ca ... "multumesc" cred ca este cel mai nimerit!

Comparativ cu Ego-C (e drept, alt lichid):
- vapori ceva mai putini
- TH sensibil mai mic (o fi de la lichid?!)
- mult mai usor de tras - mare lucru
- curge mult mai putin (aproape deloc) - mare lucru
- cantitatea de lichid la purtator de 3 ori mai mare - mare lucru
- sensibil mai lung (cel putin in setup-ul cu baterie de 1100 vs. 650 - aprox. 5 cm). Cu aceeasi baterie, diferenta scade pe la 1.5 cm
- aburi calzi - chestie de gust
Vedem cum se comporta in timp, deocamdata pentru zonele din zi "statice" este castigator.