Giantomizor V2

Discutii despre modele si componente

Re: Giantomizor V2

Mesajde yoshy262 » Dum Iul 03, 2011 12:52 am

kukuyu - nu stiu daca te ajuta cu ceva dar am zis sa postez si eu.
Pe PG cam "transpira" pe la mustiuc daca il tii aplecat.
Pe 50-50 merge bine, lichid pierdut mai putin.

In caz ca Gianto-ul tau transpira prea mult poti incerca o modare la mustiuc,
daca intri pe chat o sa-ti arat live ce ai de facut.
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde wolfydaniel » Dum Iul 03, 2011 10:59 am

Cand imi prepar lichidele. Pun 2 baze de PG de 36 si una 0 de VG. Mai agaug si 10 ml alcool si 5ml aroma.
Deci ar fi 66% PG cu 33 VG plus alcoolul si aroma, pt a iesii o tarie usor peste 20mg.
Deci PG-ul gol. Se vapeaza f bine. Dar cum zicea si yoshy face cam mult condens
Doar cu VG nu vei putea trage din gianty. E prea vascos sa se poata alimenta cum trebuie.
Si la 75 cu 25, cand ajungi la 1/4 lichid in rezervor se alimenteaza mai greu. Trebuie scuturat putin sau intors.
De aceea eu folosesc alcool-ul care dilueaza cel mai OK Glicerina si ofera un plus de TH lichidului ;)
Acu, depinde si de gusturile si preferintele fiecaruia. Ideea e ca, la PG gol, se vapeaza f bine, dar te rupe condensul ala. Daca adaugi Glicerina, e mai OK, aburi mai multi, dar sa nu fie prea vascos lichidul
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde omenjhm » Dum Iul 03, 2011 2:27 pm

Fratilor eu nu reusesc sa scap de gustul de ars pe care il am inca de la inceput.Ce e de facut si mai ales de ce am acest gust inca de cand am facut prima incarcare?
AUD UMBRE MENTOLATE
Imagine
omenjhm
Vaper

Mesajde wolfydaniel » Dum Iul 03, 2011 3:31 pm

Scoate acea garnitura de silicon de sub mustiuc. Eu am confectionat un carlig dintr-o agrafa de birou
Vezi si tu, studiaza garnitura. vezi unde a capatat culoare de ars. Daca este asa ceva, decupeaza cu o forfecuta finut acea parte
Se pare ca ai nimerit unul care nu se alimenteaza cum trebuie sau e prea presata garnitura
Si la mine, din 2 buc, unul merge super, iar celalalt imi da gust de ars uneori, pt ca nu se alimenteaza cum trebuie. Asa ca i-am decupat putin din garnitura, acolo in centru, in partea de interior unde e rezistenta.
Prin tubul interor vine aer catre rezistenta, dar lichidul este absorbit in acelasi timp si prin snurul ceramic ce alimenteaza rezistenta cu lichid din rezervor.
Daca e prea presata garnitura (uneori o presam fara sa vrem prea tare cu musiucul) aceasta sugruma firul ceramic si se alimenteaza greu.
De asemenea, gust de ars am avut la greu si cand am incercat sa vapez doar VG. Chiar nu merge cu VG simplu.
Ce lichid folosesti?
oricum. scoate garnitura si vezi ....

yoshy262 scrie:In caz ca Gianto-ul tau transpira prea mult poti incerca o modare la mustiuc,
daca intri pe chat o sa-ti arat live ce ai de facut.

Ce modare cunosti yoshy? :D
Impotriva "transpiratului", pozi zi-ne si 9 :P
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde kukuyu » Dum Iul 03, 2011 9:36 pm

multumiri pt raspunsuri, yoshy si wolfydaniel. inca nu mi-am luat, testam opiniile, ca mie imi trebuie pentru VG si banuiam ca e cam aceeasi poveste la el ca si la 510-T
kukuyu
Vaper

Mesajde yoshy262 » Dum Iul 03, 2011 9:38 pm

wolfydaniel - Nu am cum sa-ti explic in scris.
Intra pe chat si iti arat live ce ai de facut, e super simplu
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde Semreh » Mie Iul 06, 2011 10:46 am

Am cumparat acum 2 zile 1 Giantomizer v2 la pachet cu 1 DK-TAB VG, 1DK-TAB PG si un http://vapers.ro/diverse/240-protectie- ... nic-t.html.
PG+VG combinate intr-o sticla mai mare 1/1 + 10ml aroma de piersica. Protectia de mustiuc o folosesc pt a tine bine mustiucul pe giantomizer si pt a retine surplusul de condens in interiorul ei(cu conditia sa intindeti bine siliconul pe mustiuc, astfel incat sa acopere mustiucul plus 2-3 cm din giantomizer si totusi sa ramana si in partea superioara un mic spatiu).
Semreh
Vaper

Mesajde wolfydaniel » Mie Iul 06, 2011 10:58 am

Si? functiuneaza cu acel mustiuc ?
Cum e? este elastic? vine bine pe gianty? mai iese usor mustiucul ala de cauciuc ca ma dispera. am pierdut unul, si tot chinui sa am grije de al doilea, deja joaca bine in locas, iese la cea mai mica atingere, numai pe gianty nu-l gasesc, in rest peste tot, buzunare, pe jos etc...
Rezolva si din problema condensului?
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde neluman » Mie Iul 06, 2011 11:12 am

este vb de o protectie a mustiucului original...nu il inlocuieste...cel de silicon este subtire si moale(este doar o protectie)
comenzi@arome-tigarielectronice.ro
neluman@gmail.com, 0731357656
neluman
Reseller

Mesajde wolfydaniel » Mie Iul 06, 2011 11:48 am

Da, stiu, mi-am dat seama ca se aseaza peste mustiucul de cauciuc al giantomizorului. Am vazut si produsul in imagini pe vapersforum. Probabil ca reiese destul de bine din ce-am postat mai sus
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde Semreh » Joi Iul 07, 2011 8:18 am

wolfydaniel scrie:Si? functiuneaza cu acel mustiuc ?
Cum e? este elastic? vine bine pe gianty? mai iese usor mustiucul ala de cauciuc ca ma dispera. am pierdut unul, si tot chinui sa am grije de al doilea, deja joaca bine in locas, iese la cea mai mica atingere, numai pe gianty nu-l gasesc, in rest peste tot, buzunare, pe jos etc...
Rezolva si din problema condensului?

Imagineaza-ti un prezervativ, dar ceva mai gros si o forma predefinita care se preteaza perfect pe mustiucul plat al giantomizerului.Nu este rigid deloc si cel mai important are aderentza buna pe corpul de metal al gianto.
Semreh
Vaper

Mesajde wolfydaniel » Joi Iul 07, 2011 3:13 pm

OK,ms de info, urmatoarea mea comanda va include si cateva protectii mustiuce dinastea.
E bine ca s-a gasit o solutie si la problema asta nasoala :|
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde scientist » Mar Iul 19, 2011 12:55 am

vad in genere de bine despre acest giantomizor V2. Ma bate gandul sa-mi cumpar. E compatibil cu bateria eGo?
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde paul_damian » Mar Iul 19, 2011 1:19 am

Da, este. Sa-l folosesti cu bine :)
paul_damian
Vaper

Mesajde scientist » Mar Iul 19, 2011 3:02 am

Multumesc domnule paul_damian!
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde Semreh » Mar Iul 19, 2011 8:19 am

Am observat ca incepatorii au tendinta sa se sufoce din cauza vaporilor calzi .Cartomizoarele inclusiv giantomizerul pe care le-am folosit, cel putin pana acum scot vaporii calzi, mai ales cand pufai din tigara ca turcu.In concluzie nu recomand, celor care vor sa-si achizitioneze prima tigara electronica, direct cu cartomizor deoarece sunt foarte mari sansele sa nu se inteleaga cu acei vapori calzi cateodata chiar fierbinti.
Semreh
Vaper

Mesajde barlow » Mie Feb 15, 2012 10:59 am

la mine gustul de "ars" apare doar cand mai am foarte putin lichid in gianto,adica 0,2-0,3 ml.Il incarc si merge totul bine.Folosesc doar VG si poate de aceea nu trage chiar tot.
http://www.reosmods.com/reobanner/1158.png
barlow

Mesajde neluman » Joi Feb 16, 2012 9:49 am

bine ai venit @barlow...ai resuscitat dupa atata timp acest topic :)
comenzi@arome-tigarielectronice.ro
neluman@gmail.com, 0731357656
neluman
Reseller

Mesajde gaurika » Mie Apr 25, 2012 1:26 pm

noroc!

Daca tot a fost dezgropat topicul - ieri am trecut pe la Vapers pentru o scula ceva mai statica (sa-i zicem "de birou") si pana la urma am ajuns la concluzia ("directionata") ca modelul din titlu ar fi cel mai aproape de dorintele mele.

Primul contact cu "scula" a fost sub dezamagitor. DK-Tab de 18, baterie Ego normala de 650. Gust de ars, vapori putini, plus bomboana de pe coliva: gust de cauciuc cat se poate! Mentionez ca vin dupa 2 Ego-C, cu atomizor LR in mare majoritate. Am facut mai multe teste cu baterii, inclusiv un Twister, parca parca incepuse sa se apropie de realitate. Pana la urma a venit Stefan cu solutia (cred ca se cam saturase de noi :D): baterie Biansi de 1100 cu 4.2 in full charge si - BONUS mod: schimbat mustiucul de cauciuc cu unul "procesat" dintr-un tank de Ego cilindric, taiat cat sa intre cat si cum trebuie in locul mustiucului de cauciuc. Alta viata, inclusiv cu bateria normala de Ego. Cred ca totusi mustiucul original din cauciuc este un pic prea moale, astfel incat parte din forta de suctiune se pierde in comprimarea acestuia. Fara Stefan probabil ca pentru mine giantomizorul ar fi fost o lupta pierduta din start. Asa ca ... "multumesc" cred ca este cel mai nimerit! ;)

Comparativ cu Ego-C (e drept, alt lichid):

- vapori ceva mai putini
- TH sensibil mai mic (o fi de la lichid?!)
- mult mai usor de tras - mare lucru
- curge mult mai putin (aproape deloc) - mare lucru
- cantitatea de lichid la purtator de 3 ori mai mare - mare lucru
- sensibil mai lung (cel putin in setup-ul cu baterie de 1100 vs. 650 - aprox. 5 cm). Cu aceeasi baterie, diferenta scade pe la 1.5 cm
- aburi calzi - chestie de gust

Vedem cum se comporta in timp, deocamdata pentru zonele din zi "statice" este castigator.
gaurika
Vaper

Mesajde gaurika » Sâm Apr 28, 2012 2:39 am

Dupa vreo 4 zile de giantomizat, situatia se prezinta cam asa (evident, comparat tot cu Ego-C):

- aburi mai putini, insa nu deranjant
- aroma clar mai slaba decat la tank - asta este deranjant cateodata, recomand arome ceva mai puternice pentru efect multumitor; cred ca le si modifica un picut, insa asta este iarasi chestiune de gusturi
- se trage sensibil mai usor decat din Ego-C
- NU curge! nici pe langa, nici in gura, nici in mustiuc. Ceva condens in mustiuc, insa neglijabil.
- Nu da gust de ars ca tank-ul, poate doar daca esti complet hotarat sa obtii asa ceva (tragi in nestire), insa se rezolva extrem de usor - se agita un pic cu mustiucul in jos (2-3 agitari, NU mai mult).
- dezavantaj: conceptul de dry burn nu prea exista pe solutia asta, sau il obtii al dracului de greu. Astfel curatarea este ceva mai anevoioasa (recunosc, nu m-a pasionat prea mult).
- consum clar mai mic decat la tank

mai vedem ...
gaurika
Vaper

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hardware