eGo-T Clearomizer

Discutii despre modele si componente

eGo-T Clearomizer

Mesajde rob3rtyn0 » Joi Dec 15, 2011 6:16 am

Tot navigand pe net am dat peste eGo-T Clearomizer. Din poze arata destul de promitator dar cred ca functioneaza aproximativ dupa principiul G4 dar e posibil sa ma insel. L-a incercat totusi cineva?
Imagine
Imagine
Imagine
rob3rtyn0
Vaper

Re: eGo-T Clearomizer

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Dec 15, 2011 8:47 am

gasesti aici asa ceva
si eu sunt curios cum este...poate ne spune cineva care a incercat
stima
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde rob3rtyn0 » Mie Ian 25, 2012 6:20 pm

Dupa parerea mea este cel mai tare cartomizor incercat de mine pana acum. Se incarca f usor , aburi si aroma cat cuprinde si fara condens :) I-l gasesti AICI
Imagine
Imagine
rob3rtyn0
Vaper

Mesajde colandrino » Mie Ian 25, 2012 6:35 pm

L-am incercat,dar numai vreo doua , nu era al meu, pare bun.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Mie Ian 25, 2012 6:42 pm

de logical_alternative » 26 Dec 2011, 17:24
Moshu' a fost darnic si am primit un carto EGO-T CLEAROMIZER
Iata impresiile dupa 7 zile de test:
Vapori multi, th decent, nu curge, nu face condens, incarcare direct din sticla, mustuc cu filet metalic, plastic de calitate.
Dupa incarcare (nu trebuie depasita ultima liniuta a gradatiei de pe tub) si infiletarea mustucului, trebuie suflat de 2-3 ori (cu servetelul pus la conector). Apoi se trag cateva fumuri scurte. Asta e tot.
Fitilul este scurt, de lungime cat diametrul tubului transparent; este dispus orizontal putin mai sus de jumatatea tubului. Din cand in cand trebuie intors cu mustiucul in jos pentru a tine fitilul umed, dar acest lucru nu il vad ca un impediment; miscarea e oricum naturala la vapat si fitilul ramane in permanenta umed. Este vorba de fapt doar de cele 2 capete ale fitilului, care ies cam cate 3 mm din cilindrul metalic interior.
Dupa parerea mea acest hibrid se preteaza pentru utilizatori obisnuiti care vapeaza obisnuit Este un SR de 2.4 ohm masurat cu lichid in el. Intre 2 fumuri lungi si zdravene trebuie lasata o mica pauza de 4-5 secunde.
Aroma o reda foarte bine.
In concluzie merita sa il ai in arsenal. Dupa 7 zile inca merge bine. Datorita partii expuse mici a fitilului nu apare problema imbacsirii specifica clearo.
Un produs bun pentru vaperi obisnuiti.
P.S. eu il folosesc pe un mod VV setat la 4 V. Merge foarte bine si pe baterii ego obisnuite si biansi. N-am incercat pe baterii cu limitare de 3.3V

de karma » 27 Dec 2011, 17:51
mi-a luat-o logical_alternative inainte cu o descriere amanuntita, mai adaug si eu cateva detalii la acest produs extrem de interesant.
merge bine si pe joyetech 3,3V , dupa 5 zile de utilizare normala (adica cam 2 umpleri pe zi) aroma este in continuare excelenta. Nu s-a imbacsit rezistenta inca. Se umple intr-adevar foarte usor si repede. Ca sfat : nu infiletati fortat mustiucul (eu am facut-o o data ca imi era frica sa nu curga sau sa se inunde - acum m-am convins ca nu e cazul) fiindca va impinge garnitura de cauciuc care va presa pe fitil si se iriga mai greu (se rezolva in 5 secunde cu o agrafa daca totusi sesizati probleme).
Am observat ca fiind mai ingust in zona fitilului acesta mai pastreaza cateva picaturi de lichid pe pereti care nu se scurg si pastreaza irigarea pana la urmatoarea intoarcere...
Imi place aroma pe care o da, foarte curata si pronuntata (este singurul carto pe care mi-a placut caramelul de la Dekang).
Deocamdata nu stiu cum se comporta forjat (mai multe umpleri pe zi si pufait des) fiindca inca il folosesc impreuna cu sotia care s-a indragostit de el la urmatorul lot rezolv problema

de jhonutz » 31 Dec 2011, 11:09
Tocmai testez un clearomizor de ala.Pot sa spun ca e marfa.Cel mai bun clearomizor de pe piata, bine construit, nu curge..abur scot ca la un kanger,aroma superba .Apropos..il folosesc la 3.3V .In concluzie o sa mearga bine si pe baterii normale.Testat pe booster..merge brici (info utila pentru cei care au lavatube).are rezistenta de 2.7 ohmi aproximativ.

de ender » 07 Ian 2012, 14:50
Dupa parerea mea este cel mai tare 'mizor incercat de mine pana acum(am 8 luni de vapat)
Plusuri:
- aroma redata impecabil
- TH foarte bun pentru un clearo
- aburi cat cuprinde
- nu mi-a dat pana acum niciodata gust de ars
- vezi cat lichid ai in el si stii cand sa alimentezi
- nu curge absolut deloc
- nu are nevoie de dry burn, este suficienta o inmuiere de o noapte si spalare cu apa calda pentru revenire la caracteristicile initiale
- umplere foarte facila(direct cu sticla)
- poti umbla cu el in public(nu seamana cu un OZN )
- il folosesc de cca 1 luna si inca merge
- pret mai mult decat rezonabil pt. ceea ce stie sa faca
Minusuri:
- papa lichid la greu(dar merita pentru senzatiile care ti le ofera)

I : De cine sunt produse Ego-T Clearomizer-ele?
R1 : din cate stiu eu de Royal Smokers (Microcig). ei se lauda ca au venit cu conceptul si cu originalul. ei le zic ce4.
R2 : ce4 arata altfel, asta e ce4+ daca e facut de microcig...

de karma » 15 Ian 2012, 04:08
ossiris scrie:
... Cum ii faci dry-burn ?

Pai e simplu, nici nu cred ca trebuie neaparat golit de lichid (desi eu asa am procedat). Il tii cu rezistenta la orizontala astfel incat sa nu se mai alimenteze, arzi pana cand vaporizeaza tot lichidul de pe fitil, apoi va scoate fumul urat mirositor, apoi va incepe sa se inroseasca rezistenta... cand e destul de curata si vizibila suflat un pic, alimentat, tras 2-3 fumuri fara sa le inspiri si e ca nou... daca e necesar cred ca poti scoate "camasuta" de silicon si sa vezi rezistenta in toata splendoarea ei

de dolphspeed99 » 19 Ian 2012, 20:34
Se pare ca eu sunt singurul complet dezamagit de acest CE4 plus ... l-am incarcat cu lichid home-made 100%VG Flavour Art, am tot tras din el cam 0,4ml pana acum, in cca o ora insa ... TH-ul e la pamant, aroma se simte slab, de curs nu curge insa .... daca ar fi acum sa-l notez, as da:
TH: 3/10, f asemanator cu atomizorul 510
Aroma: 6/10
Aburi: 6/10
Ca o comparatie, acelasi lichid pus intr-un atomizor Ego-T Tank cilindric LR:
TH: 7/10
Aroma: 9/10
Aburi: 8/10

de DarkShadow » 20 Ian 2012, 07:02
Eu sunt un pic dezamagit de carto eGo T deoarece trag greu din el, nu stiu ce se intampla.
L-am vazut functionand la @l_a si mi-am cumparat si eu, nu unul ci trei La el mergea fara probleme.
Abur da, Th da, dar fac si falci tragand din el parca ar avea fantele de aer astupate partial.
Daca stiti vre-o rezolvare a problemei va rog postati-o,
ca eu l-am invartit si sucit dar nu am gasit ce sa-i fac sa mearga corespunzator.
de ossiris » 21 Ian 2012, 17:57
Acest carto 2012 EgoT Clearomizor nu este unul si acelasi cu c4, sunt produse diferite.
2012 Ego T Clearomizor nu merge bine cu bateriile biansi, iti da impresia ca este infundat.

de dolphspeed99 » 21 Ian 2012, 21:36
OK, am pus si alte lichide in Clearo 2012 si treaba sta asa: Domnul Nicu a fost extrem, extrem de amabil si mi-a trimis gratuit alt Clearo 2012, sa vad daca se comporta la fel, si niste lichide de la FA si TW. Am incercat toate aceste lichide in clearo si il pot nota asa:
TH: 7/10 (ca o comparatie, la atty Ego tank cilindric LR ii dau 8/10 la TH, iar locul 1 il ocupa fara discutii carto Kanger, si cel normal, si cel Dual coil, cu 10/10)
Aroma: la cat de tare se simte aroma notez clearo cu 7/10. Completare: gustul insa este extraordinar de bun, a nu se confunda gustul cu aroma. trag din el si simt un abur uscat, rece-caldut, f similar cu cel dat de o tigara analoaga. Imi ramane dupa asta in gat doar aroma, la gust dau 10/10, dar la cat de bine se reda aroma la inhalare, sper sa ma exprim corect, nu pot da mai mult de 7/10.
Aburi: cantitatea de aburi mi se pare destul de mica fata de atty Ego Tank, chiar si cel normal, ramane nota data initial, de 6/10.
Per total o experienta f placuta si fina, cred ca asta este cuvantul cel mai potrivit. Foarte bun pentru perioadele in care se pufaie mult, cum ar fi o intalnire la o cafea, sau la o discutie cu prietenii Pentru dimineata insa, la cafea, prefer atty-ul tank LR sau, daca nu ar da gust de iute/ars, atunci carto kanger ar fi preferatul meu.

de ossiris » 22 Ian 2012, 00:16
eu il umplu full si nu mi-a curs niciodata si am 2 clearo din astea.
Sincer parerea mea este ca acest clearo fata de un tank de orice tip e net superior. Am testat toate tank-urile inclusiv ego-c.
Deci este o perceptie personala si va rog sa nu va luati dupa notele date de dolphspeed99.
Pana nu-l incercati nu aveti de unde sa stiti cum este. Asa am facut si eu si pentru mine ramane deocamdata nr 1, nr 2 este smokymizorul.
Nu curge decat daca se umple la maxim, recomand a se umple pana la gradatia de 1,4ml, si recomand o alta umplere cand ajunge la 0,8ml. Sincer nu am observat sa pape mult lichid, pot spune chiar ca mi-a consumat mai putin lichid decat Tank-ul, insa la Tank o parte din consum era dat si de faptul ca lichidul curge des..........Dupa ce isi face rodajul observ ca parca are mai mult th ce4 plus
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde stalnet » Joi Ian 26, 2012 12:16 am

iepurasii_visinii scrie:gasesti aici asa ceva
si eu sunt curios cum este...poate ne spune cineva care a incercat
stima

nu mai au si voiam si eu doua...mai sunt amatori la iasi?
stalnet
Vaper

Mesajde kshkval » Joi Ian 26, 2012 12:44 am

varianta ce4 ( fara plus ) o mai au 2 reseleri....johnsmoke si valentin24
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde ossiris » Vin Ian 27, 2012 12:12 am

Sunt chiar curios cine a incercat ce4 fara plus. Cum se simte la gust fata de ce4 +, cum se incarca si ce e atat de diferit ca mod de functionare intre ele
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde ossiris » Sâm Ian 28, 2012 11:33 pm

Am cumparat azi de la te20.ro un ce4 fara plus.
Se incarca foarte usor, chiar prea usor, aroma buna si gust bun, in schimb gust de ars la greu, usturime pe gat la greu, etc.
Deci ce4+ e net superior. Ce4 fara plus e o varza totala, dar l-am testat doar vreo 3-4 ore. Din 4 fumuri sau pufuri unul e gust de ars, ustura rau pe gat si nu ai ce sa-i faci ( are rezistenta jos ) si sa nu mai vb de lichid in gura.....
Cei de la te20.ro mi-au spus ca o sa dea gust de ars, dar eu ma gandeam ca daca este asa de ce il mai comercializeaza...
Acum imi dau seama de ce Nicu de la VAPERS-ONE.ro nu a adus ce4, imi dau seama de ce a adus doar ce4+.
Acest ce4 este cam praf, parerea mea, poate au altii alta parere si vreau sa ma contrazica.
Nu credeam ca cei de la Microcig sa dea drumu pe piata la asa ceva.... dezamagire totala pt mine
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Dum Ian 29, 2012 12:51 am

nu ... acest ce4 sau egot-clearo trebuie aplecat la 2-3 pufuri, altfel da gust de arsura.Eu personal l-am modat , i-am pus ate ca la un clearo normal si nu mai da arsura, ci oneori un gust mai uscat si atunci il mai aplec putin.
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde karma » Dum Ian 29, 2012 10:19 am

@ossiris:pana la urma te-ai lamurit singur care e diferenta intre ele, mersi de info :). O singura intrebare ca nu am luat din acea sursa: sunt sigur Microcig?

@jhonutz: la Ce4 (fara plus) rezistenta e jos, teoretic ar trebui sa se irige mai usor si mai rapid... ce ai spus e perfect valabil pt ce4+ care are rezistenta/fitil sus...
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde ossiris » Dum Ian 29, 2012 10:32 am

Nu stiu daca e sigur de la microcig, cei de unde l-am cumparat zic ca e de la microcig
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Vin Feb 03, 2012 11:29 pm

Jucaria a inceput sa oboseasca...dupa 21 zile / 80 ml . Are un dryburn si acum trag cam infundat din ea, aroma e mai discreta.
Oricum, maurul si-a facut datoria si aia 25 lei au meritat.
Ramane o necunoscuta :
Citesc pe situl microcig ca ce4plus apare dupa 15 februarie....Adica , nicu ( vapersone ) nu a avut microcig ? De fapt, in ultima vreme, am folosit altceva ?
Raspunsul numai el ni-l poate da...eventual si cand mai aduce ce a avut ;)

bigbobo esti pe fir ? :)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde karma » Sâm Feb 04, 2012 4:29 am

@kshkval: ce incearca ei sa spuna acolo cred ca se refera la faptul ca pana pe 15 tot ce se fabrica se trimite la comenzile deja facute si neonorate inca din cauza "vacantei"... se fabrica de la sfarsitul anului trecut, cat sa aiba timp americanii sa-l numeasca in fel si chip :)
daca cele luate de noi sunt microcig sau nu, cum ai spus si tu o singura persoana ne poate clarifica :) ... daca da (eu asa banuiesc) inseamna ca tot dupa 15 februarie le asteptam...

nu am mai postat dar al meu s-a dus de mult. A tinut vreo 60ml (poate un pic mai mult) si vreo 5-6 dry-burnuri. Dupa ultimul era aroma slaba, am incercat sa zgandar un pic rezistenta si s-a facut praf fitilul (era "tocat" de rezistenta). Folosit cu dekang PG si Joyetech VG+PG. Un pic cam scump pentru 6 zile de vapat dar dar mi-a intrat la inima ;)

Mesajde ossiris » Sâm Feb 04, 2012 11:42 am

Astea care le avem noi nu sunt de la microcig. Cei de la Microcig scot CE4 plus abea in februarie si sunt si inscriptionate, cel putin asa scrie la ei pe site
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde karma » Dum Feb 05, 2012 5:24 pm

important e ca le avem si ca merg excelent :D

Pentru kshkval si altii carora clearomizerul a inceput sa le cedeze, poate va este de ajutor pana la refacerea stocului:
atomizoare/schimbare-silica-rezistenta-2012-ego-clearomizer-t1981.html

daca-i faceau filet la camasa transparenta era cel mai simplu (sau primul) rebuildable cartomizer :P

Bafta

Mesajde ossiris » Lun Feb 06, 2012 12:45 am

Merg bine, dar sa vedem cum merg si cele de la microcig avand in vedere ca ei copiaza....sau poate il fac mai bun
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde Alex84 » Joi Feb 23, 2012 2:25 pm

Am niste intrebari...Acest clearomizer e numai pt ego-t? Sau si pt ego-C? Sau pt bateria de 510? Cum il curatati? Dry burn? Tine mai mult de 1 luna?Avand in vedere k are > 2ohm cum se comporta pe o baterie de < 3.7V?
Multumesc!
Alex84

Mesajde kshkval » Vin Feb 24, 2012 11:17 pm

* baterie 510 = baterie cu mufa 510. baterie ego = baterie cu mufa ego ? intre noi fie vorba...bateriile au mufa 510-ego , cu unele exceptii... ( cine se pricepe poate face o prezentare sumara a bateriilor? mufe, producatori, alea-alea ).
* nu am incercat o baterie joyetech pe el ( 3,3 v ). Asta e ego-c ! ( ego-t nu stiu ce inseamna ).
* Din punct de vedera al voltajului 3,7- 4 V este perfect. la 4,2 V da cam ars.
* Personal: nu recomand baterii biansi datorita fluxului de aer insuficient ( nu am incercat cu adaptor 510 / 510 ).
bateria microcig nu functioneaza pe acest clearomizor ( nu face contact pe polul pozitiv ).
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde Lizicat » Lun Feb 27, 2012 5:23 am

kshkval scrie:* ...* Personal: nu recomand baterii biansi datorita fluxului de aer insuficient ( nu am incercat cu adaptor 510 / 510 )...

Coco aici te contrazic. Fara sa citesc ce ai scris tu, pe biansi am facut prima monatare si merge brici. Si sa nu-mi spui ca datorita culorii rosii a bateriei se intampla.. ca nu-s chiar blonda.... :roll:
Imagine
Lizicat
Reseller

Următorul

Înapoi la Hardware