de kshkval » Mie Ian 25, 2012 6:42 pm
de logical_alternative » 26 Dec 2011, 17:24
Moshu' a fost darnic si am primit un carto EGO-T CLEAROMIZER
Iata impresiile dupa 7 zile de test:
Vapori multi, th decent, nu curge, nu face condens, incarcare direct din sticla, mustuc cu filet metalic, plastic de calitate.
Dupa incarcare (nu trebuie depasita ultima liniuta a gradatiei de pe tub) si infiletarea mustucului, trebuie suflat de 2-3 ori (cu servetelul pus la conector). Apoi se trag cateva fumuri scurte. Asta e tot.
Fitilul este scurt, de lungime cat diametrul tubului transparent; este dispus orizontal putin mai sus de jumatatea tubului. Din cand in cand trebuie intors cu mustiucul in jos pentru a tine fitilul umed, dar acest lucru nu il vad ca un impediment; miscarea e oricum naturala la vapat si fitilul ramane in permanenta umed. Este vorba de fapt doar de cele 2 capete ale fitilului, care ies cam cate 3 mm din cilindrul metalic interior.
Dupa parerea mea acest hibrid se preteaza pentru utilizatori obisnuiti care vapeaza obisnuit Este un SR de 2.4 ohm masurat cu lichid in el. Intre 2 fumuri lungi si zdravene trebuie lasata o mica pauza de 4-5 secunde.
Aroma o reda foarte bine.
In concluzie merita sa il ai in arsenal. Dupa 7 zile inca merge bine. Datorita partii expuse mici a fitilului nu apare problema imbacsirii specifica clearo.
Un produs bun pentru vaperi obisnuiti.
P.S. eu il folosesc pe un mod VV setat la 4 V. Merge foarte bine si pe baterii ego obisnuite si biansi. N-am incercat pe baterii cu limitare de 3.3V
de karma » 27 Dec 2011, 17:51
mi-a luat-o logical_alternative inainte cu o descriere amanuntita, mai adaug si eu cateva detalii la acest produs extrem de interesant.
merge bine si pe joyetech 3,3V , dupa 5 zile de utilizare normala (adica cam 2 umpleri pe zi) aroma este in continuare excelenta. Nu s-a imbacsit rezistenta inca. Se umple intr-adevar foarte usor si repede. Ca sfat : nu infiletati fortat mustiucul (eu am facut-o o data ca imi era frica sa nu curga sau sa se inunde - acum m-am convins ca nu e cazul) fiindca va impinge garnitura de cauciuc care va presa pe fitil si se iriga mai greu (se rezolva in 5 secunde cu o agrafa daca totusi sesizati probleme).
Am observat ca fiind mai ingust in zona fitilului acesta mai pastreaza cateva picaturi de lichid pe pereti care nu se scurg si pastreaza irigarea pana la urmatoarea intoarcere...
Imi place aroma pe care o da, foarte curata si pronuntata (este singurul carto pe care mi-a placut caramelul de la Dekang).
Deocamdata nu stiu cum se comporta forjat (mai multe umpleri pe zi si pufait des) fiindca inca il folosesc impreuna cu sotia care s-a indragostit de el la urmatorul lot rezolv problema
de jhonutz » 31 Dec 2011, 11:09
Tocmai testez un clearomizor de ala.Pot sa spun ca e marfa.Cel mai bun clearomizor de pe piata, bine construit, nu curge..abur scot ca la un kanger,aroma superba .Apropos..il folosesc la 3.3V .In concluzie o sa mearga bine si pe baterii normale.Testat pe booster..merge brici (info utila pentru cei care au lavatube).are rezistenta de 2.7 ohmi aproximativ.
de ender » 07 Ian 2012, 14:50
Dupa parerea mea este cel mai tare 'mizor incercat de mine pana acum(am 8 luni de vapat)
Plusuri:
- aroma redata impecabil
- TH foarte bun pentru un clearo
- aburi cat cuprinde
- nu mi-a dat pana acum niciodata gust de ars
- vezi cat lichid ai in el si stii cand sa alimentezi
- nu curge absolut deloc
- nu are nevoie de dry burn, este suficienta o inmuiere de o noapte si spalare cu apa calda pentru revenire la caracteristicile initiale
- umplere foarte facila(direct cu sticla)
- poti umbla cu el in public(nu seamana cu un OZN )
- il folosesc de cca 1 luna si inca merge
- pret mai mult decat rezonabil pt. ceea ce stie sa faca
Minusuri:
- papa lichid la greu(dar merita pentru senzatiile care ti le ofera)
I : De cine sunt produse Ego-T Clearomizer-ele?
R1 : din cate stiu eu de Royal Smokers (Microcig). ei se lauda ca au venit cu conceptul si cu originalul. ei le zic ce4.
R2 : ce4 arata altfel, asta e ce4+ daca e facut de microcig...
de karma » 15 Ian 2012, 04:08
ossiris scrie:
... Cum ii faci dry-burn ?
Pai e simplu, nici nu cred ca trebuie neaparat golit de lichid (desi eu asa am procedat). Il tii cu rezistenta la orizontala astfel incat sa nu se mai alimenteze, arzi pana cand vaporizeaza tot lichidul de pe fitil, apoi va scoate fumul urat mirositor, apoi va incepe sa se inroseasca rezistenta... cand e destul de curata si vizibila suflat un pic, alimentat, tras 2-3 fumuri fara sa le inspiri si e ca nou... daca e necesar cred ca poti scoate "camasuta" de silicon si sa vezi rezistenta in toata splendoarea ei
de dolphspeed99 » 19 Ian 2012, 20:34
Se pare ca eu sunt singurul complet dezamagit de acest CE4 plus ... l-am incarcat cu lichid home-made 100%VG Flavour Art, am tot tras din el cam 0,4ml pana acum, in cca o ora insa ... TH-ul e la pamant, aroma se simte slab, de curs nu curge insa .... daca ar fi acum sa-l notez, as da:
TH: 3/10, f asemanator cu atomizorul 510
Aroma: 6/10
Aburi: 6/10
Ca o comparatie, acelasi lichid pus intr-un atomizor Ego-T Tank cilindric LR:
TH: 7/10
Aroma: 9/10
Aburi: 8/10
de DarkShadow » 20 Ian 2012, 07:02
Eu sunt un pic dezamagit de carto eGo T deoarece trag greu din el, nu stiu ce se intampla.
L-am vazut functionand la @l_a si mi-am cumparat si eu, nu unul ci trei La el mergea fara probleme.
Abur da, Th da, dar fac si falci tragand din el parca ar avea fantele de aer astupate partial.
Daca stiti vre-o rezolvare a problemei va rog postati-o,
ca eu l-am invartit si sucit dar nu am gasit ce sa-i fac sa mearga corespunzator.
de ossiris » 21 Ian 2012, 17:57
Acest carto 2012 EgoT Clearomizor nu este unul si acelasi cu c4, sunt produse diferite.
2012 Ego T Clearomizor nu merge bine cu bateriile biansi, iti da impresia ca este infundat.
de dolphspeed99 » 21 Ian 2012, 21:36
OK, am pus si alte lichide in Clearo 2012 si treaba sta asa: Domnul Nicu a fost extrem, extrem de amabil si mi-a trimis gratuit alt Clearo 2012, sa vad daca se comporta la fel, si niste lichide de la FA si TW. Am incercat toate aceste lichide in clearo si il pot nota asa:
TH: 7/10 (ca o comparatie, la atty Ego tank cilindric LR ii dau 8/10 la TH, iar locul 1 il ocupa fara discutii carto Kanger, si cel normal, si cel Dual coil, cu 10/10)
Aroma: la cat de tare se simte aroma notez clearo cu 7/10. Completare: gustul insa este extraordinar de bun, a nu se confunda gustul cu aroma. trag din el si simt un abur uscat, rece-caldut, f similar cu cel dat de o tigara analoaga. Imi ramane dupa asta in gat doar aroma, la gust dau 10/10, dar la cat de bine se reda aroma la inhalare, sper sa ma exprim corect, nu pot da mai mult de 7/10.
Aburi: cantitatea de aburi mi se pare destul de mica fata de atty Ego Tank, chiar si cel normal, ramane nota data initial, de 6/10.
Per total o experienta f placuta si fina, cred ca asta este cuvantul cel mai potrivit. Foarte bun pentru perioadele in care se pufaie mult, cum ar fi o intalnire la o cafea, sau la o discutie cu prietenii Pentru dimineata insa, la cafea, prefer atty-ul tank LR sau, daca nu ar da gust de iute/ars, atunci carto kanger ar fi preferatul meu.
de ossiris » 22 Ian 2012, 00:16
eu il umplu full si nu mi-a curs niciodata si am 2 clearo din astea.
Sincer parerea mea este ca acest clearo fata de un tank de orice tip e net superior. Am testat toate tank-urile inclusiv ego-c.
Deci este o perceptie personala si va rog sa nu va luati dupa notele date de dolphspeed99.
Pana nu-l incercati nu aveti de unde sa stiti cum este. Asa am facut si eu si pentru mine ramane deocamdata nr 1, nr 2 este smokymizorul.
Nu curge decat daca se umple la maxim, recomand a se umple pana la gradatia de 1,4ml, si recomand o alta umplere cand ajunge la 0,8ml. Sincer nu am observat sa pape mult lichid, pot spune chiar ca mi-a consumat mai putin lichid decat Tank-ul, insa la Tank o parte din consum era dat si de faptul ca lichidul curge des..........Dupa ce isi face rodajul observ ca parca are mai mult th ce4 plus