eGo-T Clearomizer

Discutii despre modele si componente

Re: eGo-T Clearomizer

Mesajde rica007 » Lun Feb 27, 2012 10:06 am

Am o baterie biansi si in functie de ce am pus pe ea am avut debit mic sau mare de aer.Eu cred ca nu bateria regleaza debitul,
la 312 debit mare la 2012 mic, ambele pe aceeasi baterie
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Lun Feb 27, 2012 12:42 pm

Asta ziceam si eu rica. Bateria biansi nu merge bine pe 2012. Dar altora merge...Or fi si biansi astea de mai multe neamuri :)

Nu zic ...bateria microgic nu-mi merge neam...nu face contactul necesar, cred.
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde vio3d » Lun Feb 27, 2012 6:31 pm

Imi poate spune cineva unde este priza de aer la acest model ?
Multumesc !
vio3d
Vaper

Mesajde alexgogo » Lun Feb 27, 2012 7:05 pm

Are 4 santuri in partea de jos.
alexgogo
Vaper Veteran

Mesajde 44WSS » Mar Feb 28, 2012 12:20 pm

Salut este primul meu post pe acest forum.
Mi-am luat si eu ieri un astfel de atomizor si dupa o zii culoarea lichidului din el s-a inegrit. Sunt curios este normal sa se intample asta:). La gust nu e diferit cu nimic poate e mai bun chiar :) .
Ca lichid folosesc un Joyetech Virginia. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Imagine
44WSS
Vaper

Mesajde rica007 » Mar Feb 28, 2012 12:22 pm

Da,este normal se coloreaza de la lichidul ars care se scurge inapoi in rezervor.
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde 44WSS » Mar Feb 28, 2012 12:32 pm

Multumesc rica007. M-am gandit si eu la asta dar am zis sa fiu sigur si sa intreb.
Imagine
44WSS
Vaper

Mesajde 44WSS » Mie Feb 29, 2012 12:36 am

Este recomandat sa il curat sau sa il spal? Lichidul din el devine din ce in ce mai negru......
Imagine
44WSS
Vaper

Mesajde kshkval » Mie Feb 29, 2012 12:44 am

Nimeni mai competent decat noi ( rica si je ) nu si-a dat cu parerea despre inegritul asta. Eu am facut un dry ieri ( parca ) si nu se mai schimba culoarea . Dar nu cred ca asta e problema...Dupa o zi de folosire nu e cazul sa speli/dryburn, chestii d'astea academice.
Lichid ars care curge inapoi ? N-as crede :) Lichidul ala nu ' se arde' .
Vreo reactie intre lichid si metalul ala ? naiba stie.... Am folosit 3 pana acum si doar intr-o zi mi s-a intamplat fenomenul...

In fine: nu are nimic daca speli sub jet scula....la clearomizor ma refer :)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde 44WSS » Mie Feb 29, 2012 12:53 am

Multumesc kshkval.
Si dry cat timp il fac sa nu il ard dupa.
Imagine
44WSS
Vaper

Mesajde 44WSS » Mie Feb 29, 2012 1:13 am

Si asta este o mare posibilitate. Mai folosesc doar bateriile din kitul ego-t pe care il am din Cora Militari. Atomizoarele originale s-au dus repede 2 saptamani (unul am incercat sa il curat si l-am stricat iar pe celalt i-am facut un dry prea lung si s-a ars).
Dupa am trecut pe Cartomizor Smok DCTank. Era ok la gust dar ma enerva sistemul de umplere. Asa am ales acest model care dupa 2 zile inegreste lichidul. De la culoarea lui initiala(folosesc lichid Joyetech Virginia) acum e un fel de caramel spre negru.
E posibil sa fie de la baterii sa incalzeasca prea tare.
Cred ca am sa imi cumpar un kit nou dar pana atunci mai astept pareri de la cunoscatori.
Imagine
44WSS
Vaper

Mesajde kshkval » Mie Feb 29, 2012 1:13 am

de karma » 15 Ian 2012, 04:08
ossiris scrie:
... Cum ii faci dry-burn ?
Pai e simplu, nici nu cred ca trebuie neaparat golit de lichid (desi eu asa am procedat). Il tii cu rezistenta la orizontala astfel incat sa nu se mai alimenteze, arzi pana cand vaporizeaza tot lichidul de pe fitil, apoi va scoate fumul urat mirositor, apoi va incepe sa se inroseasca rezistenta... cand e destul de curata si vizibila suflat un pic, alimentat, tras 2-3 fumuri fara sa le inspiri si e ca nou... daca e necesar cred ca poti scoate "camasuta" de silicon si sa vezi rezistenta in toata splendoarea ei .

Daca scoti camasa de silicon, fii cu grija ! inauntru mai este o piesa metalica pe care o pierzi usor :) . Spala-l intai !

@alexgogo pare o explicatie logica. poate ieri am tras mai nervos din el si s-a incalzit mai rau tubul metalic.
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde 44WSS » Mie Feb 29, 2012 1:23 am

Pe modelul meu sunt si gradatii(cat lichid am in el). Daca pun prea mult lichid in el oare nu il afecteaza?
Cand l-am cumparat de la magazin tipul de acolo mi-a pus mult lichid peste 1,6ml.
Acum in el am mult lichid si tot ajunge la mustati chiar daca tin tigara in pozitie verticala. Am facut dry de 3 ori pana s-a oprit automat bateria iar gustul s-a schimbat. E si mai bun acum..... Misterioase sunt tigarile astea electronice.
Sper ca nu v-am stresat cu postul asta.
Imagine
44WSS
Vaper

Mesajde alexgogo » Mie Feb 29, 2012 1:32 am

... si poate te duci la un magazin serios... forget about cora, real, etc... parerea mea.
alexgogo
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Mie Feb 29, 2012 1:33 am

Misteriose sunt tigarile Domnului ! ( scuze daca am fost nelalocul lui cu asta :) )

Dryburn de 3 ori nu cred ca este zis corect. Azi ai facut unul singur, adica, ai ' ars pe uscat ' in mai multe etape, rezistenta cu scopul de a elimina o parte din depunerile existente pe ea. Ai incheiat procesul cand rezistenta se vede clar ca se inroseste ( se vad spirele clar ).

As pune lichid pana la gradatia de 1,6....mustatile trebuie inmuiate in lichid ( mai ales la inceput ) , dar lichidul ajunge la rezistenta in principal prin forma rezervorului, tubul metalic si miscarile mecanice inerente ale vaporizatorului.

Ca sa nu mai fiu stresat si sa te iert, scrie si tu la profil de unde esti ;)

Cred ca la un magazin serios a fost...
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde 44WSS » Mie Feb 29, 2012 1:36 am

Clar. E prima mea tigara.
Cartomizoarele si lichidul il cumpar de la magazinul specializat si de acolo cred ca am sa iau si noua tigara. Nu dau numele sa nu para reclama.
Multumesc pentur sfaturi.
Imagine
44WSS
Vaper

Mesajde kshkval » Mie Feb 29, 2012 1:41 am

Sezi bland cu noua tigara ! Nu ai o porcarie acum....daca iti permiti sa incerci ( nu e rau ) , incerca diverse vaporizatoare ( atty, tank, carto, clearo ).
Daca ai sange in instalatie ;) incearca niste moduri ( baterii si atomizoare ).
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde ossiris » Mie Feb 29, 2012 3:10 am

ego-t zic eu ca rezista destul. Il am de o luna cred, poate chiar o luna si jumate si nu i-am facut dry burn. Cand o sa simt gustul ala aiurea o sa il arunc si o sa imi cumpar altul. Al meu inca merge bine si zic eu ca la banii astia sunt mai castigat decat cu 2 pastile de ego-c ( zic de ego-c ca cica e e varianta cea mai ieftina, dupa unii...)

Despre ego-t clearomizor se vorbeste aici nu ? sau iar nu am citit bine......
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde karma » Mie Feb 29, 2012 4:53 am

Pai nu schimba efectiv culoarea lichidului... ii adauga la culoare :) adica ce se intampla la un ego-t obosit/imbacsit: lasat cu un cartus plin vezi ca pg-ul a curatat fitilul de arsura si lichidul din cartus s-a inchis la culoare... sau fenomenul care se intampla la cartomizoarele dual-coil transparente (motiv pentru care unii le considera scarboase - desi transparent sau nu acest lucru se intampla in toate cartomizoarele de acest fel inclusiv in Boge)

In acest moment am doua in utilizare, de pe unul am tras deja cam 30ml... nu am patit nici o colorare ... cum am mai spus eu pe la vreo 10 ml (uneori mai repede, alteori mai tarziu in functie si de ce aroma am pe el) le fac dry-burn... numai PG...

Referitor la colorare singura explicatie la care pot sa ma gandesc (tinand cont ca mie nu mi s-a intamplat si deci n-am vazut exact cum se coloreaza) este ca le-ati folosit cumva subalimentate (prea vascos VGul?! sau de exemplu camasuta de silicon preseaza peste silica ...) si la un moment dat lucreaza un pic pe uscat (un fel de semi-dry-burn daca vreti) si arsura rezultata si ramasa pe silica se combina cu lichidul din el colorandu-l ... solutii: golit de lichidul cu problema, dryburn, ridicare camasa de silicon (sau taiata un pic) dar nu prea mult ca dupa aceea se va inunda si eventual folosire PG (lui kshkval vad ca i-a mers dupa procedura)...

Bafta

PS: eu le umplu pana un pic sub gradatia maxima si fac refill cand ajung la pe la 0.6
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde Lizicat » Mie Feb 29, 2012 5:04 am

Eu cred ca fenomenul de colorare a lichidului are legatura cu temperatura, dar altfel. Practic, cred ca, tocmai datorita temperaturilor destul de mici, rezistenta nu are putere de ardere a particulelor solide din lichid, sau poate ca temperatura de evaporare a lichidelor din amestec, fiind diferita, evaporarea se face diferentiat cantitativ.
Imagine
Lizicat
Reseller

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hardware