Durata de viata EGO-T

Discutii despre modele si componente

Re: Durata de viata EGO-T

Mesajde Moriarty » Mar Ian 31, 2012 10:17 pm

Am folosit ego-T o saptamana apoi de alalteri incoace mi-a dat gust/miros de ars. Azi de dimineatza mi-am comandat ego-C. BUUUUN! pt ca tot am facut comanda zic eu ca hai sa ma joc cu tancul sa incerc sa il trepar. Fara sa il mai spal sau alte complicatenii din astea, il suflu bine pe toate partile apoi ma apuc de dry-burnuri... multe, f multe chiar(cred ca vreo 15). In reprize de 3 secunde, pana nu a mai sfarait, nu a mai scos fum/abur. In acel moment i-am mai dat inca 3-4 dry-burnuri tot asa scurte. Pus cartusul la loc, pufait putin sa amorsez si surpriza.... un tank excelent. Vapori multi, th cum imi place mie (nu f tare) aroma superbuna, ce sa mai... perfect. I-a trecut mirosul de ars cum trece durerea de masea la stomatolog, nici amintirea ei nu a ramas. Acum ma gandesc ca daca nu as fi comandat ego-C-ul e posibil sa nu isi fi revedit sau sa se fi ars complet in timpul "reparatiei" facute de mine.
[url="http://www.vaportalk.com/Smokefree/"]
Imagine
[/url]
Moriarty
Vaper

Mesajde karma » Mie Feb 01, 2012 11:40 am

un dry burn pe saptamana sau cand simti care are probleme si te mai tine mult si bine (eu zic totusi sa-l mai si speli/fierbi sa mai iasa din imbacseala din sita), din experienta mea daca e Joyetech rezista bine la druburn, eu nu am reusit sa ard nici unul asa (ieri m-am jucat cu un 510-T la care se macinase fitilul din rezistenta si am incercat sa vad dupa cat timp de tinut "pe rosu" se arde, dupa vreo 3 minute m-am plictisit - si nici nu mai puteam tine bateria in mana :D ). Cu Biansi n-am norocul asta, sunt mai "sensibile"...

... n-o sa-ti para rau nici cu ego-c ... parerea mea :)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde Moriarty » Mie Feb 01, 2012 4:27 pm

Am primit ego-c azi si am ramas cu el... tank-urile (ego-t, aveam 2, unul de rezerva) le-am dat lui fratemeo. De azi e si el fumator de ET... am reusit sa-l conving. De fapt un mare atu in convingerea lui a fost ca i-am aratat cat de bine se comporta tankurile ( ego-T) si ce aroma si cat abur dau. Si-a mai cumparat 2 acumulatori de 1100 si un incarcator si gata... f probabil a scapat de fumat si el.
P.S. E un pic off-topic, dar m-am simtit dator sa las un raspuns la cele spuse anterior.
[url="http://www.vaportalk.com/Smokefree/"]
Imagine
[/url]
Moriarty
Vaper

Anterior

Înapoi la Hardware