logical_alternative scrie:Deci da, electronica e de vina pentru nemultumirea ta.
Si ca sa pun paie pe foc, la tehnologia existenta (sau care ni se permite), nu exista nicio solutie sa ai un vv tub, sa mearga cu o baterie, sa fie relativ mic ca dimensiuni si sa mearga fara compromisuri cu toate x-zoarele.
Cu respect

logical_alternative scrie:Poate o sa iti trimit la test un vv adevarat sa nu te mai aud![]()
Alex84 scrie:Sal! Consider achizitionarea unui Provari dar ink nu sunt sigur. Totusi as avea o intrebare si vad k nimeni in tot thread-ul nu e curios...De unde va cumparati cartomizoare pt Provari? La noi in Romania nu vad decat LR-uri! Nu am vazut la nici un magazin online carto de 3ohm. Si ce fel de cartomizoare folositi pt Provari? Poate postati si link-uri. Eu am cautat dar nu am gasit nimik. Multumesc!

Alex84 scrie:Sal! Consider achizitionarea unui Provari dar ink nu sunt sigur.
Alex84 scrie:Totusi as avea o intrebare si vad k nimeni in tot thread-ul nu e curios...De unde va cumparati cartomizoare pt Provari? La noi in Romania nu vad decat LR-uri! Nu am vazut la nici un magazin online carto de 3ohm.
Si ce fel de cartomizoare folositi pt Provari? Poate postati si link-uri. Eu am cautat dar nu am gasit nimik. Multumesc!
[/RazvanMihai scrie:Eu folosesc Kanger (1.8ohmi-2ohmi) cumparate de la diversi reselleri...+ tank.
PERSONAL, la carto sunt multumit de ~6-7watti (mai sus, imi da gust de ars/nu se pune problema de alimentare incorecta) pe care-i pot obtine in doua moduri:
1. carto 3ohmi + voltaj 4.5 -> 6.75watti/1.5A (varianta ta)
2. carto 1.8ohmi + voltaj 3.4 -> 6.42watti/1.8A (varianta mea)
Diferenta e de 0.33watti (nu cred ca-i vei simti...) si de 0.3A (probabil te va tine bateria cu 1-2ml de lichid mai putin...).
Alex84 scrie:Practic spui k se obtine acelasi VTF intre Provari cu 3ohm + 4.5V si 1.8ohm cu 3.4V?
Alex84 scrie:Momentan am ego C care scoate 3.4, 3.5V si cartomizoare Boge LR ce au tot ~ 1.8-1.9 Ohm! Nu inteleg care e diferenta dintre a vapa ego C la 3.4 si Provari la 3.4 pe acelasi cartomizor. Adik de ce as da bani in plus pt aceeasi experienta?
Alex84 scrie:Iar reticenta mea fata de Provari este din cauza Buzz Pro despre care am auzit numai lucruri bune! Singura chestie care nu imi convine la Buzz pro e k are 2 baterii (am auzit de un incident cu o explozie cu 2 baterii). Dupa cum vezi ink sunt noob in e cigs!
MihaiG scrie:Ce nemultumire am: bateriile Trustfire nu incap cum trebuie. Mi-ar trebui si o saiba de grosime aprox 1-2 mm ca sa se inchida complet tubul.
MihaiG scrie:Intrebare:
In afara de IMR-uri, ce alti acumulatori buni se pot folosi, astfel incat sa se inchida bine tubul?

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori