kshkval scrie:Daca fitilul de silica este ars, confectionez altul cu plasa si silica rope cumparate de la vapers.ro
dezvolta un pic asta...poate si o poza ?
Eu sunt foarte multumit de IMIST, dar daca poate sa-mi spuna si mie cineva o parere despre EGO-C ........
cuvantul cheie este foarte multumit....asa ca.....ramai multumit

silver70 scrie:Scuze dacă nu postez unde trebuie da am o problema urgenta,am facut dryburn la o pastila ego-c si cred că mi-a distrus 2 baterii,adic acum stau amandoua aprinse ca şi cum ar fi butonul apasat.mai pot fi recuperate?pot să le fac ceva?Cand apas butonul nu se mai aprinde.mersi anticipat.

bob808 scrie:O sa incerc si eu daca am ocazia si revin cu informatii. Mi-am curatat si eu mai devreme un atomizor prin metoda dry-burn si a ramas curat bec, dar oricum l-am folosit doar 2 zile. Banuiesc ca daca te ocupi de el atent odata la 2-3 zile ramane constant curat

bob808 scrie:De ieri seara simt o aroma de ars de la un atomizor ego-c LR. L-am curatat prin dry-burn, a ramas curat, am schimbat fitilul dar tot simt gustul nasol daca trag mai mult de 2-3 secunde din el. Inainte puteam sa trag mai mult fara sa simt asta. Are cineva o poza sau un clip cu distanta corecta a fitilului? Eu il las putin de tot mai lung decat pastila, cat sa atinga rezistenta putin. Atomizoarele in timp isi pierd din proprietati chiar daca sunt curate? Ard mai puternic sau ceva de genul?

baubau scrie:... sper ca de data asta sa am si rezultate ca de altfel...cred ca le zbor pe geam

baubau scrie:In decursul unui an am reusit sa strang cateva zeci de atomizoare ce necesita o curatare si o resuscitare ca la carte. La inceput, am tot incercat sa mi le "repar" singur, le fierbeam in apa 5min maxim 10min, le suflam bine si le lasam minim 12h la uscat pe calorifer, alteori aceleasi operatiuni dar mai trageam si cate un dry burn, doar ca nu observan nici o aprindere din partea rezistentei. Rezultatele intodeauna au fost aceleasi, aburi aproape de 0, th cucu...si tot asa. Asa ca a, renuntat la dry burnul asta si m-am hotarat ori de cate ori nu-mi mai place cum merge sa-l arunc in sertar si sa continui cu un altul nou. Dar deh, cred ca a venit momentul sa le mai readuc pe linia de plutire pe cateva din ele asa ca zilele astea le bag intr-o baie de alcool izopropilic minim 12h, sper ca de data asta sa am si rezultate ca de altfel...cred ca le zbor pe geam
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori