CE3 Smokymizer urmasul lui G4 ?

Discutii despre modele si componente

Re: CE3 Smokymizer urmasul lui G4 ?

Mesajde danel » Lun Noi 07, 2011 10:11 am

Am incercat si inca mai incerc un CE3 cumparat de pe vapers. Am bagat cu seringa 1ml de lichid, nu a curs. Am pus un mustiuc, nu capacelul cu care vine. L-am pus pe o baterie incarcata full. Intr-o ora am vapat cu el cam 1 ml de lichid. In spatiul liber de sub mustiuc se aduna lichid, cam mult lichid si l-am tinut vertical.
Comparatie cu ego-t Biansi LR conic :
- aroma : lichid care pe ego-t aroma e suficienta, pe CE3 nu se simte
- th : mai slab ca ego-t
- aburi : e nou si scoate ceva aburi
Voi prepara un lichid cu dublu de aroma fata de cat folosesc pe ego-t si am sa-l incerc atunci.
Vapori densi si aromati!
Imagine
danel
Vaper

Mesajde johnnypetre » Lun Noi 07, 2011 10:58 am

ciudat ce sa mai zic , la mine e total invers, chiar folosesc smoky acolo unde restulul nu imi dau destula aroma si th si astfel nu "simt" lichidul.. e clar totul e subiectiv.
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde blaqqcat » Lun Noi 07, 2011 5:07 pm

Sa ma fac mai bine inteles: nu consider smoky un castigator astfel incat sa puna stop cercetarii, insa e preferatul meu intre cartomizoarele fara vatelina. Sunt absolut convins ca designul cu rezistenta jos (in loc de partea superioara) este cel mai performant, si discutam asta cu resellerii inca dinainte sa apara.
Nu inteleg de ce tot insista chinezii astia pe designul clearomizerului, care este EVIDENT o porcarie. Am in teste (mai degraba in injuraturi) un GS-312 si un F1 original, despre care nu-mi ajung injuraturile sa va povestesc. Prefer sa le fac cate un review decent, la sfarsitul celor 7 zile de teste (fiecare). Ambele se alimenteaza prost (PG) si foarte prost (VG), si in plus, F1 curge printre metal si tubul de plastic (pe la ferestre). Sunt un calvar, din cand in cand mai picur intr-un DSE901LR ca sa ma calmez. Nu mai vorbesc de gustul de ars (GS-312) si gustul oribil (F1 again). Condensul Smokyului paleste in comparatie cu ce fac astea.

In concluzie, ar trebui sa investeasca mai mult in cercetarea designului smokyului, intrucat asta micu bate tot ce prinde, mai ales daca nu sunteti fani cartomizoare cu vata, caz in care Boge 510LR il cam face..
Succes.
Vapez tot ce prind cu tot ce prind => blog.ecigs.ro
blaqqcat
Vaper

Mesajde johnnypetre » Lun Noi 07, 2011 6:32 pm

"preferatul meu intre cartomizoarele fara vatelina" "asta micu bate tot ce prinde, mai ales daca nu sunteti fani cartomizoare cu vata, caz in care Boge 510LR il cam face.."

total de acord, e best buy pt mine in ultima vreme. iar boge lr il face , dar nu la capitolul durata de exoploatare.(cu tot cu spalari)
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde omnio » Mar Noi 22, 2011 11:30 pm

Am si eu cateva cuvinte de spus despre Smokymizer. Ma consider incepator, am testat pana acum 5 modele de cartomizoare si 4 de atomizoare. In timp ce pentru veterani faptul ca atunci cand il umplu curge pe la filet (si curge nene, nu cateva picaturi) e doar un plus de dificultate, mie mi se pare un lucru chiar jenant. Dintre toate componentele/accesoriile pe care le-am avut, Smokymizerul a vazut galeata de gunoi in timpul record de o zi. Nu pot merge cu chinezaria chiar asa departe. (Smokymizerul meu era cumparat de la Vapers, in caz ca o sa apara cineva care sa spuna "Vai, inseamna ca nu era original, tu de unde l-ai luat ?????"). Na, ca iar ma enervez. Eu atat am avut de shoparlit.
omnio
Vaper

Mesajde jhonutz » Mar Noi 22, 2011 11:48 pm

am testat si eu unul ..si nu e mare lucru de el, asha ca trec mai departe :)
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde johnnypetre » Mie Noi 23, 2011 1:42 am

omnio , curge doar daca il lasi sa curga :D . ori ii pui capacel jos la filet cand il umpli, ori il umpli tinandu-l cu filetul in sus, astupand cu acul seringii gaura cu totul - exista ace speciale pt asa ceva. eu am de la johnsmoke. facand asa , nu curg deloc. m-am saturat sa o spun , am 3 smokymizoare in serviciu de 2 luni. toate au peste 6-7 spalari/dryburnuri/ dezasamblari si cel putin 20-30 de umpleri.

sunt ca noi dupa operatiunile de intretinere .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde omnio » Mie Noi 23, 2011 1:52 am

johnnypetre scrie:omnio , curge doar daca il lasi sa curga :D . ori ii pui capacel jos la filet cand il umpli, ori il umpli tinandu-l cu filetul in sus, astupand cu acul seringii gaura cu totul - exista ace speciale pt asa ceva. eu am de la johnsmoke. facand asa , nu curg deloc. m-am saturat sa o spun , am 3 smokymizoare in serviciu de 2 luni. toate au peste 6-7 spalari/dryburnuri/ dezasamblari si cel putin 20-30 de umpleri.

sunt ca noi dupa operatiunile de intretinere .

Nu il mai las sa curga, fiindca nu imi mai cumpar :(
omnio
Vaper

Mesajde Arnold12 » Mie Noi 23, 2011 3:18 am

Umplere:

se incarca montat pe baterie sau cu mufa fixata intr-un capacel de cartomizor!
se indeparteaza capacul din mustiuc (sau mustiucul de picurare)
se indeparteaza si dopul mic din silicon
se introduce lichid prin gaura laterala de umplere
se introduc la loc dopul si capacul de silicon (mustiucul de picurare)
se desface de pe baterie (sau din capacelul de cartomizor) si se sufla lichidul prin mustiuc spre mufa

Sursa http://vapers.ro/cartomizoare/750-ce3-smokymizer.html
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Mesajde valentines » Sâm Dec 03, 2011 10:31 pm

Eu am avut unul care nu curgea nici daca il lasam plin si fara dopuletz.
E adevarat ca folosesc VG
Al 2-lea pe care l-am incercat curgea , FACEA F MULT CONDENS si nu l-am putut folosi
blaqqcat scrie:Nu inteleg de ce tot insista chinezii astia pe designul clearomizerului, care este EVIDENT o porcarie. Am in teste (mai degraba in injuraturi) un GS-312 si un F1 original, despre care nu-mi ajung injuraturile sa va povestesc.

Aici te contrazic.
Alimentarea prin capilaritate este mai buna decit cea de la atomizoarele tip Tank (din care face parte si acest Smoky)
Ai o singura variabila in ecuatie (capilaritatea) pe cind la cele tank:
- forta de suctiune (tragi prea tare le inunzi, tragi prea incet ai gurs de ars)
- alimentarea prin gravitatie( difera daca ti tigara in jos sau orizontal sau stai in pat pe spate si o tii in sus)
- viscozitatea lichidului

GS-312 il folosesc de prea putin ca sa formulez o parere, dar pina acum e Ok, fara gust de ars.
F1 Microcig poate sa mearga in varianta de 2 ml si doar daca se etanseaza zona pe unde curge. Nici mie nu mi-a placut
Am descris in alt topic aventura mea cu Giantomizoarele
Curatarea unui atomizor tip "clearomizer" este mai usoara decit a unui tank si imposibila la Smoky
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde ossiris » Sâm Dec 03, 2011 11:37 pm

Aici se vorbeste despre smoky....Nu stiu cum poti sa zici ca e mai buna rezistenta pozitionata sus.
Ma rog.. fiecare cu parerile lui, dar logic e ca rezistenta pozitionata sus e sa-ti dea gust de ars.
Logic e sa nu se alimenteze cum trebuie.

Valentines tu aici dai sfaturi gresite, parerea mea
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde johnnypetre » Dum Dec 04, 2011 12:39 am

sunt de acord cu ossiris , dar valentines nu am inteles de ce e imposibila curatarea la smoky , eu le curat saptamanal si sunt ca noi aproape.

lamureste-ma.
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde valentines » Dum Dec 04, 2011 1:10 pm

ossiris scrie:Nu stiu cum poti sa zici ca e mai buna rezistenta pozitionata sus.
Ma rog.. fiecare cu parerile lui, dar logic e ca rezistenta pozitionata sus e sa-ti dea gust de ars.
Logic e sa nu se alimenteze cum trebuie.

Alimentarea fitilului este la fel ca la spirtiera sau lampa cu gaz a bunicului.
Se bazeaza pe capilaritate.
Ia un servetel si tine-l vertical deasupra unui vas cu apa, cu un colt in lichid. Lichidul urca in sus imbibind servetul pina la saturatie.
Acest grad de imbibare este destul de constant.
Revenim la atomizoarele noastre.
Atomizorul este format dintr-un fitil imbibat in lichid si o rezistenta care vaporizeaza lichidul cu care intra in contact.
Ca sa obtii aceiasi cantitate de abur , sau intensitate aroma si TH, trebuie ca umiditatea fitlului si tensiunea la bornele rezistentei sa fie constante.
Tensiunea e data de baterie deci e constanta (sau variaza in limite mici), deci mai trebuie ca umiditatea fitilului sa fie constanta.
La o spirtiera umiditatea fitilului se pastreaza constanta atita timp cit nu tii spirtiera invers. Cind o tii invers va curge mai mult.
Pe principiul spirtierei tinute invers functioneaza atomizoarele de tip Tank. Daca spirtiera e plina ochi va curge mai putin lichid. Daca are putin aer in rezervor va curge mai mult. Daca mai e putin lichid iar va curge mai putin.
Faceti o experienta. Luati un pahar il umpleti cu virf cu apa, se pune o coala de hirtie deasupra lui , il intoarceti invers si veti vedea ca apa nu curge. Acelasi lucru dar sa ramina un pic de aer si veti vedea ca apa curge.
johnnypetre scrie:sunt de acord cu ossiris , dar valentines nu am inteles de ce e imposibila curatarea la smoky , eu le curat saptamanal si sunt ca noi aproape.

Adevarul este ca am incercat doar odata, si mi-am facut o mie de draci incercind sa bag inapoi fitilul in rezervor, fara sa il deteriorez. Nu mi-a reusit.
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde m m s » Dum Dec 04, 2011 10:54 pm

valentines scrie:...Faceti o experienta. Luati un pahar il umpleti cu virf cu apa, se pune o coala de hirtie deasupra lui , il intoarceti invers si veti vedea ca apa nu curge. Acelasi lucru dar sa ramina un pic de aer si veti vedea ca apa curge......

Felicitari pentru cunostintele tale de fizica.

Aburei densi
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde jhonutz » Mie Ian 11, 2012 8:57 pm

am cumparat si eu acest ce3 de proba.Prima impresie e buna.Abur,TH, aroma superbe.dezavantaj incarcarea greoaie cu ace seringi..Acum sa vad cat duce in timp, 1 saptamana si facebanii..mai putin nu merita :)
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Mie Ian 11, 2012 9:09 pm

John...zic ca tine si o luna... poti incerca si un mod , gen map tank , cu niste gauri maricele facute cu fier incins.
Unele se pot inunda, dar altele....Doamna nevasta-mea a tras pana acum peste 50 ml de cafea si nu se plange de gust/aroma.
Atentie si la eventualul condens. Am redus folosind mustiucul de la gianto ( ala din cauciuc care intra manusa pe el ).

PS. mai esti suparat pe mine ? ;)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Mie Ian 11, 2012 9:59 pm

nu sunt suparat si nici nu am fost :D.E bun daca duce atat..Cu map tank-u e o idee, dar nu imi place butelia aia la gura :D
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde cbo73 » Mar Ian 17, 2012 3:33 pm

Mda, am luat si eu 2 G3 si pentru mine aburi ok, th 0, aroma 0, la primul deocamdata ca al doilea este inca sigilat . Cred ca acestea sunt primele si ultimele pe care le incerc.
Pentru mine regele este Boge 510LR, care tocmai a disparut de pe piata.(la naiba, ufff)
cbo73
Vaper

Mesajde jhonutz » Mar Ian 17, 2012 5:40 pm

incearca si kanger 2 ohmi sau DC 1.5 ohmi,
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde pisik » Vin Ian 27, 2012 7:13 pm

cred ca mai conteaza si norocul la modelul asta. la unul singur din aproape 20 mi s-a intamplat sa dea scurt la baterie. adica...la prima umplere, l-am infiletat si a inceput sa clipeasca beculetul bateriei in mod necaracteristic. fiind la prima experienta de genul asta, am mai incercat de doua ori :geek: . m-am prins greu dar am inteles ca era un scurt si i-am facut cunostinta cu galeata. bateria a rezistat - eGo-T de 1000, model achizitionat de pe vapers acum o luna.
unele din ele curg un pic la incarcare si/sau strang condens, dar nu toate. daca curg mult, le arunc de dragul bateriei :D
e mai greu la primele 2-3 incarcari dar daca pregatiti penseta si puneti supapa aia mica repede, se creeaza vid si nu mai curge. ideea e sa pastrati chestiile alea mici si negre de la carto uzate...nu de alta, dar au obiceiul sa sara de pe birou direct pe un covor paros.

cunoscand performantele ce3 smoky (pentru mine fiind ok si th si aroma)...spuneti-mi un model de cartomizor care are rezistenta jos, are th la fel sau mai bun, aroma ok, durata de viata peste 2 saptamani, pret pana in 15-20 lei si la care nu ai surpriza sa gasesti defecte 2 din 5 bucati. le-as schimba pe astea dar nu stiu cu ce

clearomizoarele sau gianto ...m-am lamurit....rezistenta sus am inteles ca nu e o afacere, atomizoare nu vreau....
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hardware