johnnypetre scrie:omnio , curge doar daca il lasi sa curga. ori ii pui capacel jos la filet cand il umpli, ori il umpli tinandu-l cu filetul in sus, astupand cu acul seringii gaura cu totul - exista ace speciale pt asa ceva. eu am de la johnsmoke. facand asa , nu curg deloc. m-am saturat sa o spun , am 3 smokymizoare in serviciu de 2 luni. toate au peste 6-7 spalari/dryburnuri/ dezasamblari si cel putin 20-30 de umpleri.
sunt ca noi dupa operatiunile de intretinere .
blaqqcat scrie:Nu inteleg de ce tot insista chinezii astia pe designul clearomizerului, care este EVIDENT o porcarie. Am in teste (mai degraba in injuraturi) un GS-312 si un F1 original, despre care nu-mi ajung injuraturile sa va povestesc.
ossiris scrie:Nu stiu cum poti sa zici ca e mai buna rezistenta pozitionata sus.
Ma rog.. fiecare cu parerile lui, dar logic e ca rezistenta pozitionata sus e sa-ti dea gust de ars.
Logic e sa nu se alimenteze cum trebuie.
johnnypetre scrie:sunt de acord cu ossiris , dar valentines nu am inteles de ce e imposibila curatarea la smoky , eu le curat saptamanal si sunt ca noi aproape.
valentines scrie:...Faceti o experienta. Luati un pahar il umpleti cu virf cu apa, se pune o coala de hirtie deasupra lui , il intoarceti invers si veti vedea ca apa nu curge. Acelasi lucru dar sa ramina un pic de aer si veti vedea ca apa curge......
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori