CE3 Smokymizer urmasul lui G4 ?

Discutii despre modele si componente

Re: CE3 Smokymizer urmasul lui G4 ?

Mesajde karma » Mie Feb 01, 2012 11:31 am

kshkval scrie: loc 3 = ce3 modat ( l-am transformat in map-tank sau cum io mai zice lumea )...

Eu m-am suparat pe Smoky de cand mi-a ars bateria si l-am scos de pe toate listele :D dar imi place ideea sa-l bag in tank si sa aiba autonomie mare... ai niste poze cu angrenajul care functioneaza?

PS: frumos clasament :)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde RunnerX » Mie Feb 01, 2012 12:17 pm

am patit si eu cu bateria de la un CE2, nu mi-a arso doar a impins contactul principal "+" prea jos si cand apasam pe buton clipea de citeva ori si .... nimic , am ridicat contactul principal si functioneaza fara probleme dar la prima vedere am zis ca sa dus bateria :D
RunnerX

Mesajde karma » Mie Feb 01, 2012 12:48 pm

RunnerX ai fost fericit, la mine a scos fum :)

Mesajde RunnerX » Mie Feb 01, 2012 1:12 pm

nu am patit sper sa nu , tot ma gandesc sa schimb acumulatorul, din baterie sper ca acest CE3 sa nu ma ajute sa o schimb mai repede, oricum acumulatorul are destul amperaj sa arda electronica in caz de scurt, acum ceva timp in urma ma apucasem sa modez un CE2 tot nu eram multumit de th si i-am dat citeva scurturi serioase ... pulsa ledul de pe buton de multe ori ... atat, vb de bateria ego una este de la un kit KGO si cealalta un joytech luata de pe vapers ambele acelasi lucru cind le pui in scurt pulseaza ledul de pe buton.
RunnerX

Mesajde pisik » Mie Feb 01, 2012 9:37 pm

@RunnerX...asta cu ledul am incercat-o si eu :) ..pana la urma suntem de aceeasi parere.

...azi sunt deprimata fiindca mi s-au cam dus si ultimele doua CE3 si am ramas doar cu gianto si cu GS, care sunt departe tare, cel putin pentru gustul meu. si din cand in cand mai chinui cate un CE3 si mai scot un abur luuuung si buuuun...si mai e o gramada pana la comanda urmatoare
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde RunnerX » Mie Feb 01, 2012 11:10 pm

eu le curat dupa cum arata in clipul acesta http://www.youtube.com/watch?v=DYpMKK7W2V8, intradevar nu este chiar asa de usor dar nici greu nu este avind in vedere ca le faci ca noi, scoti rezervorul, scoti chestia aceea din plastic transparenta, dryburn, arzi pina devine incandescent acel fir de silica pui totul la loc cu mare atentie la snurul de silica sa fie drept sa se incadreze perfect in plasticul transparent, este o solutie care merge la mine , pentru mine dar pentru altcineva .... nu stiu, poate este greu sau poate nu merita.
RunnerX

Mesajde pisik » Mie Feb 01, 2012 11:32 pm

stiu videoclipul. nu s-a gasit nici un stiutor de engleza sa faca unul :) am incercat si eu...dar imi scapa ceva. cam curg dupa aia, oricat de bine le fixez si pierd de doua ori mai mult lichid. bineinteles ca lichidul intra tot timpul pe canalul pe ude ar trebui sa fie numai abur. cred ca respectivul explica la un moment dat ca trebuie sa pozitionezi rezistenta si fitilul cumva...inainte de a pozitiona jucarioara din plastic.
nu stiu de ce dar fitilele mele ies cam ciufulite dupa spalat :) sau mi se pare mie anormal, ca femeie, sa le spal si sa nu le si coafez :) unul din ele era ca un caniche...mai baga-l prin gaura din plastic daca poti ..am si tipat la el poate se sperie si sta drepti...nimic!
cam cat de tin pe tine...exprimat in ml, nu in zile...cu tot cu spalat?
pisik
Vaper

Mesajde RunnerX » Joi Feb 02, 2012 12:04 am

am 4 la 2 dintre ele dupa spalat sunt intradevar ciufulite :), incit este imposibil sa-l bagi inapoi pe plasticul transparent , dar daca il arzi firul de silica pina devine incandescent si apoi le uzi un pic sa stea drepte merge fara probleme cel putin a mers la mine, am avut probleme cu unul lafel dupa ce il curatasem curgea in nestire, problema era la rezistenta nu facea bine contact nu se incalzea cit trebuia , eu trageam ... ca de, nu erau aburi si de aici se inunda, le curat la o saptamana nu pot sa-ti zic exact citi ml trec prin ele nu am facut niciodata un calcul, cert este ca la inceputul lunii trecute am luat 60 ml. (6 sticlute e-liquid) iar acum sunt pe terminate trebuie saptamana care vine sa fac urgent comanda :), nu am stat sa fac un calcul exact cit a trecut prin fiecare din ce am observat eu este ca daca folosesti lichide incolore tine mai mult daca folosesti lichide cum ar fi irish cream, coconut, vanila se incarca rezistenta trebuie curatate mai des.
RunnerX

Mesajde andrastm » Joi Feb 02, 2012 9:41 pm

Daca uzi cu apa parca se blegesc dar incearca cu pg fara nicotina si o picatura numa pe varf
Imagine
andrastm
Vaper

Mesajde valentines » Dum Feb 05, 2012 7:24 pm

Ca sa nu curga, eu as modifica CE3 in felul urmator.
As astupa gaurica cea mica de la baza lui.
As da o gaurica mica (0.5 mm) in partea opusa (linga dopulet) sau as trece un ac de seringa hipodermica prin dopulet dupa care l-as reteza. in felul asta lichidul care se consuma din rezervor poate fi inlocuit de aer.
Daca merge il botezati dupa id-ul meu :)
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde pisik » Mar Feb 07, 2012 12:31 pm

astept sa incerce altcineva :) dar is curioasa de rezultate...
alta modalitate de dezasamblare in afara de surub si patent pentru a scoate plasticul din interior nu s-a inventat? am facut curat in bucatarie o ora dupa prima incercare...adica am lovit destule obiecte cand am rusit sa-l scot :)
pisik
Vaper

Mesajde rica007 » Mar Feb 07, 2012 12:37 pm

pisik scrie:astept sa incerce altcineva :) dar is curioasa de rezultate...
alta modalitate de dezasamblare in afara de surub si patent pentru a scoate plasticul din interior nu s-a inventat? am facut curat in bucatarie o ora dupa prima incercare...adica am lovit destule obiecte cand am rusit sa-l scot :)

iti recomand o camera goala si tu sa stai in miloc
curiozitatea a omorat pisik-ul :lol:
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Dum Feb 12, 2012 7:33 pm

va amintiti smoky-tancul acela pe care il folosesc de 2 luni/100ml ?
azi mi-a ars bateria..plici....poc...trosc !
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde bartanuiomi » Dum Feb 12, 2012 8:15 pm

asta nu e deloc o veste buna, dintr-o data a devenit cam scump...
bartanuiomi
Vaper

Mesajde karma » Lun Feb 13, 2012 1:19 am

kshkval scrie:va amintiti smoky-tancul acela pe care il folosesc de 2 luni/100ml ?
azi mi-a ars bateria..plici....poc...trosc !

imi pare rau ca ai patit-o si tu kshkval... dar nu poti spune ca nu v-am avertizat ...
... bestia smoky loveste din nou :D

Mesajde kshkval » Lun Feb 13, 2012 4:45 pm

dar de ce s-a intamplat dupa o indelunga folosire? si de ce numai bateria biansi ? niste semne imi dadea mai demult ( intra bateria in protectia de scurt ). la celelalte baterii ( vogue ) nu da nici un semn...merge super in continuare...
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Hardware