Cartomizoare Dual-Coil 1,25ohm

Discutii despre modele si componente

Cartomizoare Dual-Coil 1,25ohm

Mesajde matrixxu » Mar Mai 17, 2011 2:39 pm

Daca cele de 1,5 ohm s-au comportat prea putin pe gustul celor cativa pe care ii cunosc si le-au incercat (th foarte mare, abur si aroma slabute ).. cele de 1,25 par a fi ideale pentru bateriile cele mai raspandite, de 3,4v.
Capacitate de stocare a lichidului, undeva in jurul a 40 picaturi.
Throat hit mai ridicat decat la orice alt cartomizor, si peste multe atomizoare comun intalnite.
Aburi .. strans legat de tipul de lichid utilizat, dar si un entuziasmat de o cantitate sporita va fi destul de incantat.
Aroma... inca nu am intalnit un cartomizor care sa egaleze un atomizor.. dar trebuie sa fii FOARTE mofturos ca sa spui ca nu are aroma ok.. e peste celelalte cartomizoare.

Mai departe, ramane de testat fiabilitatea, si cum se schimba cele trei caracteristici majore in timp : abur, th , aroma.

Happy Vaping !
SBs,DBSB,RSM 5.1,RSM Dreadnought,etc
Imagine
I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now.
matrixxu
Reseller

Re: Cartomizoare Dual-Coil 1,25ohm

Mesajde mirevaly » Mar Mai 17, 2011 11:41 pm

Le-am primit si eu astazi, sunt grozave. ;)
Mai bune ca cele normale de 510 si decat lr. Cum spune si matixx sa vedem cat timp raman asa.
Deocamdata aburrrri densi si tot tacamul :lol:
Imagine
Imagine
NU MAI FUMEZ DIN 25.03.2011
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde Arnold12 » Mar Iul 05, 2011 6:39 pm

Am testat 1,5 ohm, TH-ul mare la inceput dupa care se domoleste, aroma OK, abur OK, se spala OK.
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Mesajde patimashu » Mar Iul 05, 2011 11:51 pm

Cum adica "TH-ul mare la inceput dupa care se domoleste"? :? Dupa cateva minute, ore sau dupa cateva zile? Fii mai explicit, te rog. De cat timp il folosesti? Cum procedezi ca sa-l speli?
patimashu
Vaper Veteran

Mesajde yoshy262 » Mie Iul 06, 2011 1:10 am

Testat si eu 1 bucata de 1.25, un monstru, aburi la greu, Th care loveste.
Se incalzeste in draci, dupa 3-4 vapari trebuie sa pui stop.

Haleste baterie si lichid pe paine, dar face spectacol :)
Cine are mod-uri nu va regreta trecerea pe dual coil, costa si putin, cam 15 lei.

Momentan e in teste, are 3 zile de uzura si inca mai merge.

patimashu - spalare simpla:
Adaptezi o seringa sa poti "infileta" un carto, incalzesti o oala de apa si tragi cu seringa apa aia dupa ce in prealabil ai pus carto la inmuiat in apa fiarta.
Dupa ce tragi 300-400 ml de apa fiarta vata e deja curata.

Il sufli, il pui la uscat cu gura in jos sa se usuce natural, timp de 24 ore.

Cam asta e tot, unii prefera fierberea dar alegerea e a ta daca vrei sa faci "supa" de carto sau doar sa tragi apa cu ajutorul unei seringi.
Mie personal mi se pare mai eficace metoda cu seringa din cauza ca se creeaza un flux de apa, pe cand la fierbere...

PS - vorbesc de carto cu camasa metalica, cele de plastic nu stiu cum sunt.
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde Arnold12 » Mie Iul 06, 2011 5:16 am

patimashu scrie:Cum adica "TH-ul mare la inceput dupa care se domoleste"? :? Dupa cateva minute, ore sau dupa cateva zile? Fii mai explicit, te rog. De cat timp il folosesti? Cum procedezi ca sa-l speli?

Il folosesc de 3 saptamini in paralel cu un atty, a fost spalat o singura data,( pus in ibric la fiert dupa care suflat si lasat la uscat) TH se domoleste dupa citeva ore daca esti perseverent. ;)
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Mesajde mirevaly » Mie Iul 06, 2011 6:58 am

Cele de plastic se spala sub jet de apa calda la robinet si se sufla, iar sub jet, iar se sufla. De cateva ori asa pana orar apa cutata. Se lasa la uscat. Asta e tot.
Imagine
Imagine
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde patimashu » Mie Iul 06, 2011 4:54 pm

Hmm, cele de plastic nu se fierb. Se topeste tubul de plastic. Am incercat cu un G4. S-a facut terci. :lol:
Am testat si eu azi pentru prima data, un dual-coil. Este superb si la th si la aroma. Doar 2 chestiuni ma deranjeaza.
Prima- Am incercat sa-i fac umplerea cu seringa bagata prin vatelina, dar m-am trezit ca eu injectam, iar lichidul iesea pe la conector. Daca am vazut asta, am inceput sa-l umplu prin picurare. Am tot turnat din flacon, insa nu s-a umplut uniform. Adica a ramas patat. Pete de vatelina maronii(cu lichid) si pete albe(ca si cum nu si-ar fi luat lichid prin acele portiuni). Voi cum ii faceti umplerea, ca sa intre uniform lichidul pe intreaga suprafata a vatelinei?
A doua chestiune- Din momentul cand activez butonul bateriei, se aud pocnituri. Am bagat 2 picaturi pe canalul din mijloc, dar tot se aud acele pocnituri si mi-e teama ca o sa se arda rezistentele pana la urma.
patimashu
Vaper Veteran

Mesajde mirevaly » Mie Iul 06, 2011 6:31 pm

Cand il umplu prima oara pun filetul cartomizorului in gatul sticlutei cu lichid(dupa ce-i scot picuratorul :D )si injectez lichidul incepand de jos si urc acul pana sus de jur imprejur. Asa lichidul in plus se duce in sticluta la locul lui, apoi fara sa-l scot suflu bine in cartomizor pana nu mai galgaie. Atunci scos din sticluta, sters filetul si e gata. Dupa o perioada de vapat, cand simt ca nu mai are aroma si th suficient(nu-l las sa se goleasca pana la gustul de ars) picur direct dupa ochi de jur imrejururul canalului si apoi suflu un pic sa nu ramana lichid pe canal.
Imagine
Imagine
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde patimashu » Mie Iul 06, 2011 8:15 pm

Multumesc. Deci, inevitabil curge cand il incarci chiar si cu seringa. Am inteles. Pana la urma, am folosit metoda cu incarcatul pe jos pe la conector. E ok. Merge super. Vapez de 2 ore continuu cu el. Nici cel mai vag gust de ars. :P Cei de pe vapers au facut o chestie super-buna ca au adus aceste carto. Daca m-ar tine si 3 saptamani(chiar si 2) cum zic unii ca i-a tinut atat, FACE TOTI BANII !!! :D Il recomand cu incredere.
Nu mi-ati spus daca e vreo problema faptul ca pocneste in timpul "lucrului".
patimashu
Vaper Veteran

Mesajde mirevaly » Mie Iul 06, 2011 8:20 pm

Nu e nici o problema. Mai pocneste si el :D
Imagine
Imagine
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde patimashu » Mie Iul 06, 2011 8:43 pm

mirevaly scrie:Nu e nici o problema. Mai pocneste si el :D

A, da? Bine atunci. Sper sa trag de el cat s-o putea. Nu stiu, n-am numarat cate picaturi am bagat in el. Dar pe voi cat va tine o incarcare? Oricum, al meu nu e plin-plin si vad ca nu da semne deloc de descarcare. Se cam fac 3 ore de vapat. 8-)
patimashu
Vaper Veteran

Mesajde mirevaly » Mie Iul 06, 2011 9:30 pm

Tine mult oricum. Nu stiu exact deoarece il folosesc paralel cu alte bunatati :D
Imagine
Imagine
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Mie Iul 06, 2011 10:21 pm

cu timpul are tendinta sa retina mai putin lichid...dar nu-i bai :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde patimashu » Joi Iul 07, 2011 9:47 am

iepurasii_visinii scrie:cu timpul are tendinta sa retina mai putin lichid...dar nu-i bai :D

Pai, spala-l atunci. Despaducheaza-l. :mrgreen: Daca nu mai retine, inseamna ca s-a cam imbacsit vatelina.
patimashu
Vaper Veteran

Mesajde patimashu » Joi Iul 07, 2011 9:51 am

Daca eu am th, aroma si aburi la greu cu asta de 1,5 ohm, imi imaginez ce se intampla cu unul de 1,25. Probabil ca mi
s-ar taia respiratia instantaneu. :D
patimashu
Vaper Veteran

Mesajde patimashu » Joi Iul 07, 2011 9:36 pm

A doua zi de folosire: incantator. Cred ca am sa raman pe acest tip de carto. Am incercat sa mai vapez cu aty eGo-T. Pfuuuuuaaa, ce diferenta !!! :twisted: Acum nu mai imi place cu aty. L-am bagat in cutiuta cu maimute, la pastrare. :D
patimashu
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Vin Iul 08, 2011 5:33 pm

bine ai venit in randul celor indragostiti de cartomizoare :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde patimashu » Vin Iul 08, 2011 6:42 pm

Multumesc de calduroasa primire. :mrgreen:
Si azi am continuat vaparea cu "dual-coil". Superb. Tragi putin si imediat primesti tot ce trebuie. :D
Este pentru prima data de cateva luni de cand vapez, cand simt nevoia sa iau o pauza destul de lunga(chiar pana la 2 ore), dupa vreo 20 de minute de vapat cu el.
patimashu
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Vin Iul 08, 2011 8:47 pm

cel de 1,5 ohm este pe aproape...dar cel de 1,25ohm merge f bine pe bateria standard eGo....uneori pare prea tare (in special dimineata )
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Următorul

Înapoi la Hardware