Atomizor Biansi IMIST Tank Servisabil

Discutii despre modele si componente

Re: Atomizor Biansi IMIST Tank Servisabil

Mesajde bleakness » Mie Ian 25, 2012 7:12 pm

Functioneaza OK fitilul din sita de inox,il folosesc de aproximativ 3 luni pe Mark-T .Fata de fitilul din snur silica are un plus la aroma redata , alimentarea este foarte buna cu conditia ca fitilul sa fie pozitionat exact pe centrul rezistentei.Mi-am adus aminte de gustul de ars din cauza nealimentarii doar cand am uitat sa umplu cartusul.Importanta este operatiunea de oxidare a plasei de inox si recomand verificarea atomizorului inainte de al monta pe baterie.
Imagine
bleakness
Vaper

Mesajde SamGold » Mie Ian 25, 2012 7:29 pm

Ce sita de inox folosesti?
Sa nu-mi spui ca tot de 400 :?
A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Mesajde LucasH » Mie Ian 25, 2012 11:44 pm

Am folosit eu nr.2 pe Mark si rezultatele sunt faine. Aroma curata, TH destul de puternic pt un lichid 80%VG si 20%PG de 12 Mg. Deocamdata nu am folosit decat nr.2. O sa incerc si pe viitor nr.1. Am renuntat deocamdata la ea pentru ca am alte planuri cu Mark-ul dar nu prea am timp.
In umila mea parere, mesa metalica e mult mai buna decat silica, cel putin la TH si aroma.

Am facut rezistenta cu plasa metalica si mesa cui tot din plasa normala din 2 bucati si dintr-una facuta in forma de "T". Pe vremea cand am incercat plasa metalica aveam probleme cu cuiul si testele mele nu au fost concludente. Acum nu mai am probleme cu cuiul (l-am schimbat) dar m-am saturat de teste :lol:. Am facut si Genesis cu Mark-ul dar nu am insistat. Se pare ca merge si ceva de genul asta pe Mark.
LucasH
Vaper

Mesajde Stefanutz30 » Mie Feb 01, 2012 12:33 pm

am incercat si eu la un iMist v2 nou sa-i pun fitil din plasa de inox si momentan vad ca nu se alimenteaza bine ca numai primele 2, 3 pufuri sunt ok apoi .. din ce in ce mai putin vapori
banuiesc ca acul (cuiul) este cam mic ca diametru si fitil-ul de inox este gatuit cand trece prin el

oricum am ars bine plasa dupa ce am roluit-o si chiar am pus si cateva picaturi de lichid si apoi iar ardere la flacara de la aragaz
inca mai fac teste ... poate reusesc ceva
Imagine
Stefanutz30
Vaper

Mesajde LiviuD » Joi Feb 02, 2012 8:17 am

eu am o mica problema cu imist-ul stock,e V2,nu stiu daca e bine reglat sau modul cum trag eu dintr-un tank e gresita,trag de 2-3 ori din el si porma gust de ars si pot sa scap de problema asta temporar daca suflu in cartus inainte sa trag primul fum sau sa torn o picatura pe rezistenta.a mai intampinat cineva probleme cu v2?precizez ca trag VG
LiviuD
Vaper

Mesajde Stefanutz30 » Joi Feb 02, 2012 1:49 pm

eu i-am schimbat fitilul de silica si i-am facut unul mai gros si l-am lasat si mai lung ca sa intre si in cartus
pana in prezent este ok ,,, se alimenteaza dar .. aroma si th cam putini
oricum nici nu se compara cu cartomizoarele Kanger care sunt muuult superioare
http://vapers.ro/cartomizoare/556-cartomizor-kanger-510-negru.html
Imagine
Stefanutz30
Vaper

Mesajde LiviuD » Joi Feb 02, 2012 11:37 pm

o sa incerc si eu niste kanger,toata lumea aici pe forum il lauda,sa vedem cei cu el :)
de gustul de ars am scapat,era din cauza mea,nu trageam cum trebuie si cartusul era cam la un sfert incarcat :)
LiviuD
Vaper

Mesajde pub74 » Vin Feb 03, 2012 2:07 pm

Eu am inceput de curand si mi-am cumparat un kit Biansi Imist. Ce e ciudat la kitul meu este ca pe un atomizor am TH foarte mare iar pe celalalt aproape deloc. Stie cineva din ce cauza? (am scos fitile,le-am lasat mai lungi, mai scurte etc, nu se schimba nimic). Pana acum 2 saptamani rulam si fumam fara filtru, deci am o vaga idee despre ce trebuie să simt in gat. Desi fumam peste 40 de tigari pe zi, TH-ul la primul atomizor este atat de mare incat ma gandeam sa trec pe o cantitate mai mica de nicotina.
pub74

Mesajde Stefanutz30 » Joi Feb 16, 2012 11:23 pm

eu inca nu i-am dat de cap ..
ceea ce am observat clar este ca rezistenta nu se inroseste decat 2 spire din cele 8-10 pe care le are
presupun ca daca as avea o baterie VV as reusi sa obtin rezultate mai bune
cum nu am decat 2 baterii ego-t de 1000 si respectiv Biansi 1100 mah .. iMist nu prea functioneaza
urmatorul pas este sa-l demontez si eu sa sa incerc o mestereala gen Scientist :D cu schimbarea ceramicii si poate alte rezistente home-made
cum nu am scule .. (dar am imaginatie) ... probabil ca NU o sa reusesc :cry: si pasul 2 este sa-l arunc la gunoi
Imagine
Stefanutz30
Vaper

Mesajde DarkShadow » Vin Feb 17, 2012 1:11 am

Stefanutz30 scrie:eu inca nu i-am dat de cap ..
ceea ce am observat clar este ca rezistenta nu se inroseste decat 2 spire din cele 8-10 pe care le are
presupun ca daca as avea o baterie VV as reusi sa obtin rezultate mai bune
cum nu am decat 2 baterii ego-t de 1000 si respectiv Biansi 1100 mah .. iMist nu prea functioneaza
urmatorul pas este sa-l demontez si eu sa sa incerc o mestereala gen Scientist :D cu schimbarea ceramicii si poate alte rezistente home-made
cum nu am scule .. (dar am imaginatie) ... probabil ca NU o sa reusesc :cry: si pasul 2 este sa-l arunc la gunoi

Trebuia sa se inroseasca toata rezistenta , nu are importanta asa mare bateria , e foarte buna si aceea de 1100 mAh.
Si eu am la fel , si merge de rupe Imist-ul pe ea. Iti spun sigur ca nu a fost conceput sa functioneze numai pe moduri vv.
La tine sigur e alta treaba , nu bateriile sunt de vina.
Imi pare rau ca nu ai scule, imaginatia nu tine loc de patent. Am verificat eu... :lol:
Si daca vrei sa-l arunci , arunca-l la unul care are scule. :P

Stima.

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde Madalin » Vin Feb 17, 2012 1:17 am

Stefanutz30 scrie:urmatorul pas este sa-l demontez si eu sa sa incerc o mestereala gen Scientist :D cu schimbarea ceramicii si poate alte rezistente home-made

Sa-mi spui si mie unde arunci tu gunoiul, ca m-ar interesa unul defect :D . Sau daca vrei sa-l pui de-o parte si sa mi-l dai tu personal dupa ce-l strici, ar fi si mai bine :D .
Succes la modat. Adica pentru tine, nu pentru mine (succesul) :mrgreen: .
Madalin
Vaper Veteran

Mesajde LiviuD » Vin Feb 17, 2012 1:20 am

pana acu 2 zile nam mai incercat alt atomizor,mai incercasem un giantomizor si imistul care il al acuma si acum 2 zile am incercat un 510-t,imistul meu are probleme,nu am aroma aproape deloc,si am folosit acelasi lichid in 510-t.pot face un fitil fara mesha ca am fir silica dar nam mesha?multumesc anticipat :)
LiviuD
Vaper

Mesajde DarkShadow » Vin Feb 17, 2012 6:49 am

LiviuD scrie:pana acu 2 zile nam mai incercat alt atomizor,mai incercasem un giantomizor si imistul care il al acuma si acum 2 zile am incercat un 510-t,imistul meu are probleme,nu am aroma aproape deloc,si am folosit acelasi lichid in 510-t.pot face un fitil fara mesha ca am fir silica dar nam mesha?multumesc anticipat :)

Off... e grea limba romana , sau nu mai inteleg eu romaneste. :shock:
Cred ca mi se trage de la forumurile straine, unde mai citesc una-alta. :?

Deci sa vedem ce am inteles, cu greutate pana la urma :

1.Ai un Imist care are probleme, nu prea reda aroma.
2.Vrei sa iti confectionezi un fitil pentru cuiul imist-ului.
3. Ai cu ce sa-l faci, ca ai snur silica.
4.Sunt confuz, n-am inteles ce ai vrut sa spui cu "un fitil fara mesha"... :lol: :lol:

Buuun. Daca ceea ce am inteles eu e corect, te sfatuiesc sa citesti topicul :"Atomizor a la Scientist".
Acolo vei afla cum se poate face unul.

Daca reusesti, multumeste-i lui Scientist ca a postat cum se poate confectiona.

Stima si vapori aromati.

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde Kennedy » Vin Feb 17, 2012 8:56 am

Dark eu cred ca se refera la bucatica de plasa de inox care se infasoara in capatul fitiluiui :)
Imagine
Kennedy
Vaper

Mesajde Madalin » Vin Feb 17, 2012 9:51 am

LiviuD scrie:pot face un fitil fara mesha ca am fir silica dar nam mesha?multumesc anticipat :)

Daca te referi la sita de inox, poti incerca o "solutie de avarie" cu staniol (folie alimentara). Ar fi bine sa nu te obisnuiesti totusi cu el, pt. ca nu-i la fel de "curat" ca inoxul.
Succes
Madalin
Vaper Veteran

Mesajde LiviuD » Vin Feb 17, 2012 3:15 pm

ms frumos,la asta cu folia nu mam gandit :).eu scriu cum si vorbesc,repede si mult.da,la sita aceea ma refeream
LiviuD
Vaper

Mesajde Steamer » Mie Mar 21, 2012 12:31 pm

Nu am inteles de nicaieri exact, desi tind sa cred ca raspunsul este afirmativ: functioneaza acest atomizor cu o baterie Ego-T de 1100 MAh?
Multumiri anticipate.
Imagine
Steamer

Atomizor Biansi IMIST Tank Servisabil

Mesajde sanitarium » Mie Mar 21, 2012 12:46 pm

da, funcționează perfect
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde Madalin » Mie Mar 21, 2012 12:49 pm

Crezi corect si raspunsul e afirmativ :D .
Vad ca @sanitarium a fost mai iute, da' nu mai sterg.
Madalin
Vaper Veteran

Mesajde Steamer » Mie Mar 21, 2012 1:17 pm

Multumiri. Am dat comanda. Sper sa fie OK, pt. ca pretul e mult mai mic decat ce citisem pe aici si vazusem in review-ul de pe youtube al lui Stefan.
L-am comandat de la http://etigara-electronica.ro/-imist/154-atomizor-imist-servisabil-var-2.html - A nu se considera reclama, vreau doar sa stiu daca a mai luat cineva de la ei si a fost totul ok.
Imagine
Steamer

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hardware