Stefanutz30 scrie:eu inca nu i-am dat de cap ..
ceea ce am observat clar este ca rezistenta nu se inroseste decat 2 spire din cele 8-10 pe care le are
presupun ca daca as avea o baterie VV as reusi sa obtin rezultate mai bune
cum nu am decat 2 baterii ego-t de 1000 si respectiv Biansi 1100 mah .. iMist nu prea functioneaza
urmatorul pas este sa-l demontez si eu sa sa incerc o mestereala gen Scientistcu schimbarea ceramicii si poate alte rezistente home-made
cum nu am scule .. (dar am imaginatie) ... probabil ca NU o sa reusescsi pasul 2 este sa-l arunc la gunoi

Stefanutz30 scrie:urmatorul pas este sa-l demontez si eu sa sa incerc o mestereala gen Scientistcu schimbarea ceramicii si poate alte rezistente home-made
cum nu am scule .. (dar am imaginatie) ... probabil ca NU o sa reusescsi pasul 2 este sa-l arunc la gunoi
LiviuD scrie:pana acu 2 zile nam mai incercat alt atomizor,mai incercasem un giantomizor si imistul care il al acuma si acum 2 zile am incercat un 510-t,imistul meu are probleme,nu am aroma aproape deloc,si am folosit acelasi lichid in 510-t.pot face un fitil fara mesha ca am fir silica dar nam mesha?multumesc anticipat

LiviuD scrie:pot face un fitil fara mesha ca am fir silica dar nam mesha?multumesc anticipat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori