[Co-Op] lichid pentru Jazz Cartopipe

Comenzi co-op la magazine

[Co-Op] lichid pentru Jazz Cartopipe

Mesajde nicumur » Vin Noi 11, 2011 12:57 pm

Salutare, deschid acest topic pentru achizitionarea de lichid de pipa din USA.
Stiu ca sunt mai multi fericiti detinatori de pipe Jazz in tara si stiu sigur ca multi dintre voi cunoasteti deja minunatul gust al lichidelor cu care ati facut testul pipei.
Acel lichid se poate achizitiona doar din SUA si ne putem aduna mai multe persoane ca sa cumparam lichidele preferate.

Site-ul de unde se pot achizitiona lichidele:

http://www.epipemods.com/e-liquid/pipe-sauce.html

O sticluta de 30 ml. costa 15,99$ si se pare ca transportul este gratuit international :shock: - asta ramane de vazut.

Lichidul pe care eu l-am testat cu pipa Jazz a fost Long Bottom Leaf, din care am sa cumpar vreo 3-4 sticlute.
Dar, sunt curios sa cumparam (daca ne strangem mai multe persoane) si cate o sticluta din fiecare lichid special de pipa vandut pe site, anume :
- Grandpa's Cough Medicine
- Kentucky Blue Grass
- Oak Barrel Cider
- Shire Malt
- Sweet Georgia Peach.

Ne gandeam ca daca ne strangem cel putin 5 persoane am putea achizitiona fiecare cate o sticla de 30 ml din cele 5 lichide de mai sus, ca sa le testam si sa vedem care ne place cel mai mult in afara de Long Bottom Leaf.

Pana acum, din grup fac parte doua persoane, eu si Koala.

Asteptam "adeziunile" voastre, eventual sugestii.
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Re: Group-Buy lichid pentru Jazz Cartopipe

Mesajde koala » Vin Noi 11, 2011 1:21 pm

Eu ma inscriu la 3 sticlute de Long Bottom Leaf (daca asta e ceea ce am testat noi de la romaniac :mrgreen: ). Imi place, cred ca mi se potriveste si vreau sa am un stoc onorabil.

In plus, mai vreau o sticluta cu o aroma diferita (oricare dintre celelalte 5), pentru testare si degustare... pe care o voi imparti cu eventualii doritori, in scopul de a "gusta", fiecare dintre noi, din toate.
Vapatul m-a ajutat sa renunt la fumat... definitiv!
07 octombrie 2011 - ultima tigara!
23 februarie 2012 - ultima pipa!
koala
Vaper

Mesajde koala » Mar Noi 15, 2011 8:49 pm

Frati "pufaitori" din pipe!... chiar nu mai gasim niciun amator?
koala
Vaper

Mesajde m m s » Mar Noi 15, 2011 10:43 pm

In calitate de fost fumatori de pipa cu tutun clasic, ma bazez pe experienta avuta de domniile voastre, la degustare, si ma inscriu si eu in lista voastra. Imi spuneti care este cota financiara, ca deja cred ca stiti preturile......Imi da-ti un MP si mie cu eventuale detalii
Vedem noi cum ajunge si la Cluj o cota oarecare din comanda......

Sa aveti aburei densi
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde koala » Mie Noi 16, 2011 12:03 am

1) Si eu si Nicu (nicumur) am primit de la Alexandru (romaniac) cate un cartomizor cu e-lichid special, de pipa... Nicu zice ca Alexandru i-a spus marca e-lichidului (Long Bottom Leaf) si ca i-a si aratat sticluta originala.

2) Si eu si Nicu dorim sa cumparam fiecare cate 2-3 sticlute (30 ml) de e-lichid - aroma Long Bottom Leaf... in plus, mai vrem sa cumparam, fiecare dintre noi, cate o sticluta din oricare celelalte 5 e-lichide prezentate pe siteul de mai sus... doar cate una de caciula, pentru testare in comun.

3) Tu poti sa mergi pe mana noastra in ceea ce priveste gustul lui Long Bottom Leaf (adica ceea ce am testat noi doi) si sa alegi, pentru testarea comuna, una dintre celelalte arome ramase "disponibile" pe lista... Grandpa's Cough Medicine, Shire Malt sau Sweet Georgia Peach.

In felul acesta vom putea testa cu totii si din celelalte arome prezente pe site... daca mai gasim inca 2 amatori (in afara de tine), atunci suntem deja 5 oameni si putem sa luam, fiecare, cate o alta sticluta (diferita) din celelalte 5 arome.

Asta inseamna:

nicumur = 3 sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de (sa zicem) Kentucky Blue Grass.
koala = 3 sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de (sa zicem) Oak Barrel Cider
mms = ? sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de (sa zicem) Shire Malt

Aromele de Kentucky Blue Grass, de Shire Malt si de Oak Barrel Cider le vom imparti in mod egal, intre noi...

E-lichidele au concentratia de nicotina: 0, 6, 12, 18, 24... deci, fiecare isi poate alege taria dorita.
Costul este de 15.99 USD (30 ml).
Transportul USA-Romania nu stiu cat costa!

Eu pot trimite la tine, la Cluj, partea ta din comanda (daca ne ocupam noi, de la Bucuresti, ca sa cumparam)... sau pot ridica de la tine, de la Cluj, marfa pentru bucuresteni (asta, daca te ocupi tu de comanda)... saptamanal am cate o masina care vine la voi la Cluj cu treaba, deci partea legata de aspectul asta e rezolvata.
koala
Vaper

Mesajde scientist » Mie Noi 16, 2011 4:53 am

Ca fost fumator de pipa nu pot rezista tentatiei si as vrea sa ma acceptati in grupul ''celor 5''cu aceeasi cantitate "de baza'' (merg pe mana unor cunoscatori) + cea de proba, asa cum s-a stabilit! Cui trimit banii? Da mai dureaza mult pana vine?

PS. Mai pastrez inca, undeva intr-un sertar, cateva cutii si o colectie de vre-o 50 de plicuri cu diverse arome de tutun cu care ma alintam odinioara. Si toate alea de tasat, curatat roluit, Ronsonul cu piatra si flacara laterala... ehe, ce vremuri... si parca toate mergeau bine si moara era noua si malaiul curgea altfel...
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde moremih » Mie Noi 16, 2011 10:53 am

Stimati colegi , si eu am fost incintat de Long Bottom Leaf si de aceea am facut un cont la ei ba chiar am incercat sa vedem daca vor sa trimita cantitate mai mare de lichid . Raspunsul a fost sec : Nu comercializam inca produse "angro " , mai tineti legatura cu noi .
De aceea am simulat o comanda pentru 5 persoane a cite 3 buc. Long Bottom Leaf si cite 1 buc din celelalte produse ( total 8 sticlute de persoana ) .
Total comanda = 40sticlute lichid in valoare de 639,60 dolari , free shipping - rezulta 130 dolari de caciula aprox . fara taxe vamale si eventual TVA pentru ca la asemenea cantitate mi-e greu sa cred ca scapi usor la vama . Despre vama si taxe ne poate lamurii m.m.s.
319.8 dolari daca se ia 3 buc. Long Bottom Leaf de fiecare + 5 sticle la comun din celelalte + eventuale taxe ,TVA .- rezulta 64 dolari de persoana fara eventuale taxe si TVA
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde koala » Mie Noi 16, 2011 11:48 am

@moremih:

Ideea pe care vrem sa mergem este aceea din varianta ta nr. 2 (adica, fiecare dintre noi cumpara 4 sticlute de e-lichid)... rezulta ~65 USD/persoana, fara alte eventuale taxe si TVA:

- 3 x Long Bottom Leaf
- 1 x alta aroma din celelalte 5 soiuri ... fiecare cumpara o aroma diferita, astfel incat sa le impartim dupa aia intre noi si sa le testam.

Refac lista:

1) nicumur = 3 sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de Kentucky Blue Grass (Bucuresti)
2) koala = 3 sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de Oak Barrel Cider (Bucuresti)
3) mms = 3 sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de Shire Malt (Cluj)
4) scientist = 3 sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de Grandpa's Cough Medicine (Iasi)
5) moremih = 3 sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de Sweet Georgia Peach (Ploiesti)

Total 20 sticlute x 15.99 ~ 320 USD

As zice sa facem comanda prin careva dintre voi care are firma (ca sa recuperam apoi TVA-ul, daca va fi cazul)... trimitem banii inainte, celui care se ocupa de comanda... si cand vine coletul, in functie de ce mai trebuie platit ca sa-l scoatem de la vama, mai punem si diferenta de bani.

===============================

PS: Firma la care lucrez are camioane de marfa care strabat cam toata tara... si ma pot ocupa eu ca sa duc / sa aduc marfa din toate orasele mai sus mentionate.

===============================
koala
Vaper

Mesajde nicumur » Mie Noi 16, 2011 12:01 pm

OK, de acord, numai sa ne stabilim si cantitatea de nicotina pe care o prefera fiecare.
Alex (RoManiac) ne-a avertizat ca pe pipa Jazz concentratia de nicotina trebuie scazuta (fata de ce vapam de obicei) deoarece se simte TH-ul extrem de puternic.
De aceea recomand pentru cei care vapeaza "hard", ca si mine dealtfel sa achizitioneze (bineinteles, daca au Jazz Cartopipe) lichid cu concentratie 18 mg/ml.
Eu am sa iau doua sticlute cu concentratie 18 mg/ml si una singura (din "portia" mea de Long Bottom Leaf) cu concentratie de 24 (pentru superhardcore) :mrgreen:
Dar, in principiu ar fi bine ca toate concentratiile sa fie de 18 mg/ml.

Ca un fapt divers, tot cautand un inlocuitor la minunatul e-lichid american cu care am testat pipa am dat (din pura intamplare, fiind cam disperat) dupa un cvasiinlocuitor in persoana popularului lichid cu gust de "sosete murdare" :lol:
Nu e nici pe departe ca originalul, dar, vapat pe Jazz are un gust interesant.
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde koala » Mie Noi 16, 2011 12:41 pm

Ma ocup eu sa centralizez toate datele, aici pe topic... pe masura ce va exprimati dorinta, eu le adun si la sfarsit fac lista finala. Propun ca toate celelalte 5 arome (ma refer la cele diferite de Long Bottom Leaf, unde fiecare dintre noi trebuie sa-si exprime optiunea personala) sa fie de 18mg/ml.

Lista:

1) nicumur = 3 sticlute de Long Bottom Leaf (2*18mg/ml si 1*24mg/ml) + 1 sticluta de Kentucky Blue Grass (18mg/ml)
2) koala = 3 sticlute de Long Bottom Leaf (3*12mg/ml) + 1 sticluta de Oak Barrel Cider (18mg/ml)
3) mms = 3 sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de Shire Malt (18mg/ml)
4) scientist = 3 sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de Grandpa's Cough Medicine (18mg/ml)
5) moremih = 3 sticlute de Long Bottom Leaf + 1 sticluta de Sweet Georgia Peach (18mg/ml)

Centralizator comanda:

- Kentucky Blue Grass (18mg/ml) - 1buc.
- Oak Barrel Cider (18mg/ml) - 1buc.
- Shire Malt (18mg/ml) - 1buc.
- Grandpa's Cough Medicine (18mg/ml) - 1buc.
- Sweet Georgia Peach (18mg/ml) - 1buc.

- Long Bottom Leaf (12mg/ml) - 3 buc. (koala)
- Long Bottom Leaf (18mg/ml) - 2 buc. (nicumur)
- Long Bottom Leaf (24mg/ml) - 1 buc. (nicumur)

... astept celelalte optiuni referitoare la "taria" dorita pentru Long Bottom Leaf.

Cine dintre voi se incumeta sa preia partea de comanda efectiva?
koala
Vaper

Mesajde moremih » Mie Noi 16, 2011 4:00 pm

Eu va dau un raspuns final saptamina viitoare . Mai vreau sa capat citeva lamuriri pina atunci .
De asemeni sa vad de unde gasesc resurse pentru comanda .
Nu vreau sa incurc pe nimeni .
Greutatile pe care le-am depasit s-au soldat totusi cu grave dereglari ale bugetului .
Asa ca sunt nevoit sa fac verificari temeinice inainte de a da raspunsul final .
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde koala » Mie Noi 16, 2011 4:56 pm

Nu e nici o problema... putem sa mai asteptam. :mrgreen:
Alexandru (romaniac) a spus ca in ~ 2 luni vom gasi de cumparat lichidele acestea aici, in Romania... comanda din topicul asta trebuia sa ne ajunga doar pana in momentul cand le vom putea cumpara local.
koala
Vaper

Mesajde moremih » Mie Noi 16, 2011 5:14 pm

de aceea am spus c mai vreau niste lamuriri .
El a spus un pret pentru 05 L de 150 dolari .
Acum sa vedem ,oricum pentru mine momentan este vorba de problema financiara .
Banuiesc ca la cei 65 dolari cu taxe se ridica la aproape 100 .
Mai vedem pina luni , daca nu identific resurse noi , ramine pentru alta data pentru mie.
Simularea am facut-o tocmai pentru a-mi putea da seama de dimensiunea financiara exacta a comenzii .
Cu stima .
PS. Daca nu voi fi si eu la aceasta comanda , in mod sigue va fi altcineva sau va lua cineva si cealalta aroma pentru a nu mai astepta si a putea testa tot lotul .
Cu respect
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde scientist » Joi Noi 17, 2011 1:02 am

Vis-a-vis de concentratia de nicotina optez pentru o configuratie identica cu preferinta Domnului Nicumur. Astept sa primesc un nr. de cont in care sa depun banii anticipat.
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde m m s » Joi Noi 17, 2011 1:23 am

moremih scrie: Despre vama si taxe ne poate lamurii m.m.s.

Despre aceata chestiune va rog sa-mi dati ragaz pana saptamana viitore cand ne soseste un import de lichide din China. Dupa aceasta etapa, voi putea sa ma pronunt si eu ce inseamna un import de lichide, dar pana atunci stau linistit in banca mea. In orice caz, e vorba de un transport de lichide ce contin nicotina, o substanta supusa unui regim de supraveghere, nu de control strict, din partea institutiilor statului. Nu vreau sa ma antepronunt, dar nu cred ca este o problema insurmontabila, poate genera doar costuri......si beneficiar obligatoriu inregistrat cu numar EORI, cel putin pe zona Cluj (atentie, ca e nevoie de asta)......pe langa un certificat PIC, de la mediu.....................................oare pe cine avem acolo ? :mrgreen:
In alta ordine de idei, lichidele mele le doresc 18 mg/ml, iar cele la comun cu 24 mg/ml, pentru ca 100% mi le ia @lizicat :lol:

PS : daca @moremih spune pass la repriza asta, ma ofer sa iau o "cota" din cota dansului.........mai vorbim despre asta daca e nevoie

Stima si aburei densi
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde moremih » Joi Noi 17, 2011 1:39 am

dupa cum am spus 20 sticle x 30ml egal 600ml .iar ei au spus ca nu vind cantitate mare -
ramane sa mai iau si eu niste lamuriri de la persoane avizate si dupa aceea vorbim .
nu as renunta dar cum datorita unor cauze independente de vointa mea bugetul este dat peste cap ,si sperante de rectificari bugetare nu exista ,ramane de vazut -poate reusesc sa atrag niste fonduri nerambursabile ,etc .
Oricum mai vedem .
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde koala » Joi Noi 17, 2011 12:30 pm

Pana cand ne lamurim daca putem/vrem sa aducem aceasta comanda, eu centralizez in continuare :mrgreen: :

Lista:

1) nicumur = 3 sticlute de Long Bottom Leaf (2*18mg/ml si 1*24mg/ml) + 1 sticluta de Kentucky Blue Grass (18mg/ml)
2) koala = 3 sticlute de Long Bottom Leaf (3*12mg/ml) + 1 sticluta de Oak Barrel Cider (18mg/ml)
3) mms = 3 sticlute de Long Bottom Leaf (3*18mg/ml) + 1 sticluta de Shire Malt (24mg/ml)
4) scientist = 3 sticlute de Long Bottom Leaf (2*18mg/ml si 1*24mg/ml) + 1 sticluta de Grandpa's Cough Medicine (18mg/ml)
5) moremih = ... sticlute de Long Bottom Leaf + ... sticluta de Sweet Georgia Peach (18mg/ml)

Centralizator comanda:

- Kentucky Blue Grass (18mg/ml): 1buc. (nicumur)
- Oak Barrel Cider (18mg/ml): 1buc. (koala)
- Shire Malt (24mg/ml): 1buc. (mms)
- Grandpa's Cough Medicine (18mg/ml): 1buc. (scientist)
- Sweet Georgia Peach (18mg/ml): ...

- Long Bottom Leaf (12mg/ml): 3 buc. (koala)
- Long Bottom Leaf (18mg/ml): 2 + 2 + 3 = 7 buc. (nicumur, scientist, mms)
- Long Bottom Leaf (24mg/ml): 1 + 1 = 2 buc. (nicumur, scientist)

@mms: Fraza "... lichidele mele le doresc 18 mg/ml, iar cele la comun cu 24 mg/ml, pentru ca 100% mi le ia @lizicat" inseamna ca vrei 3 sticlute de Long Bottom Leaf (18mg/ml) + 1 sticluta de Shire Malt (24mg/ml)? Am inteles bine?
koala
Vaper

Mesajde Lizicat » Joi Noi 17, 2011 5:16 pm

koala ai inteles perfect!!!!!! :mrgreen:
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde koala » Vin Noi 18, 2011 11:25 am

@Lizicat: Se vede cine e Sefa Absoluta a casei!

PS: Acu' ce sa zic? Si la mine e la fel :mrgreen:
koala
Vaper

Mesajde m m s » Vin Noi 18, 2011 11:36 am

subscriu cu varf si indesat...................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine
m m s
Reseller

Următorul

Înapoi la Co-Op