HMMM , de ce m-am lasat de analoage ? dar de ce m-am apucat de fumat ? pai ce pot spune acum ? ca la 16 ani ma credeam smecher, ( cool nu exista in vocabularul nostru pe atunci , se intampla prin '86 ) cand eram cu tigarea in coltu gurii , ca paream mai matur , dar nu realizam ca altii care nu fumau se uitau cu mila la mine cum incep incet , incet sa ma autodistrug ( nu se punea problema banilor atunci , fata de cum e acum , acum chiar e o problema sa poti sa-ti intretii viciul ) dar cand esti tanar si fara minte si sanatos nu bagi de seama .
De ce m-am lasat de analoage ? pai s-au intamplat multe de atunci ( de cand m-am apucat de tigari ) , m-am insurat , s-a nascut fetita , am facut un ulcer , nivelul de trai a scazut , cu banii nu pot spune ca o duc foarte bine dar nici nu ma pot plange ca o duc prost ( momentan e ok dar e loc si de mai bine ) .
Nu pot spune un motiv anume ce m-a determinat sa ma las de analoage pentru ca toate sunt imporatante si amume : copil , sanatate , bani .
Cert e ca fata e fericita ca nu mai miroase urat in casa acum .
P.S. : Acum daca a fost o prostie sa ma apuc de fumat , ar fi o mare prostie sa ma las de vapat acum

.
HAPPY VAPING !