De ce v-aţi lăsat de fumat ţigara analog?

De ce v-aţi lăsat de fumat ţigara analog?

Chestionarul este deschis până pe data de Dum Iul 08, 2012 8:37 pm

1 - Din cauza costurilor
118
36%
2 - Din cauza sănătăţii
92
28%
3 - Din cauza mirosului
44
13%
4 - Din cauza performanţelor sexuale
4
1%
5 - M-am săturat de ele
23
7%
6 - Din cauza copiilor
21
6%
7 - Toate de mai sus enumerate
26
8%

Voturi totale : 328

Re: De ce v-aţi lăsat de fumat ţigara analog?

Mesajde gigilex510 » Joi Feb 02, 2012 1:06 am

dan1234 scrie: e cineva care vapeaza de 2-3 ani si si-a facut un control medical ? nu vreau sa fiu rautacios, sinceritatea ma reprezinta, dar trebuie stiut, sunt fel de fel de lichite puse pe piata, care m-ai de care originale ( care vin din China ) tot felul de DISTRIBUITORI care m-ai de care super seriosi ( tot din China achizitioneaza marfa ) ma refer strict la Dekang, deci care este garantia sanatatii noastre ?

off- am deja 2 ani si un pic de aburit si mi-am si facut analize intre timp.plamanii au iesit foarte bine chiar am vrut sa pun radiografia(mai demult) dar nu iese bine in poza.
on topic- am vazut o reclama in 2009 la Blucig si (io fiind bolnav cu electronicele de orice fel) din momentul ala nu m-au mai interesat analoagele deloc.beneficiile pentru copii , sanatate , buget le-am observat dupa aia.
NR TEL : 0786 60 10 44 ; LOC : TIMISOARA
gigilex510
Reseller

Mesajde Iceman » Joi Feb 02, 2012 7:50 pm

M-am lasat in primul rand pentru sanatatea mea si a familiei, si chiar ma saturasem de ele si mirosul lor...
In privinta costurilor nu stiu cat de bine voi iesi, cheltuind inainte vreo 80-100 lei pe luna cu analoagele facute de mine acasa din tuburi si tutun.
Momentan vapez de 3 saptamani iar ultimile 6 tigari zac si acum in pachet suparate rau de tot pe mine, nici macar nu ma uit la ele... :lol:
Acum sa vad cat de mult reusesc sa duc aceste 2 atomizoare, apoi ma bag la diy-ing cu ele sa vad daca pot face eu singur ceva, fiind cu electronica de mic nu cred ca e mare greutate.
Glicerina am gasit la farmacie, si poate gasesc ceva "strong mint" si nicotina 24 sa amestec cu glicerina,
asi iesi la 25% costul unei sticlute de lichid de 30ml menta cu 6mg nicotina...

Una peste alta daca reusesc sa fac treaba si cu rezistenta si fitilul la atomizoare cand s-or duce si lichidul o sa iasa bun, o sa ies chiar mai ieftin si decat ieseam cu tigarile facute acasa.
Dar chiar daca ies la acelasi pret (2 ati + 30ml lichid pe luna) tot sunt multumit ca am scapat de mirosul si nocivitatea analoagelor !

Va salut vapand !

Cat despre sanatate, eu voi afla sigur din an in an cum stau pentru ca unde lucrez fac vizita medicala la sange (la propriu si la figurat) in fiecare an...
Anul asta e chiar luna asta, si o sa monitorizez an de an cum stau.
La vizita medicala de la anu va anunt daca apar modificari !
Daca ai visa si nu ai mai putea sa te trezesti din acel vis, cum ai face diferenta intre vis si realitate ?

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde czodel » Sâm Feb 25, 2012 4:02 pm

Pur si simplu am incercat de la o cunostinta si mi-a placut m-am informat putin si am trecut si eu.Plus ca imi place cum se uita lumea pe strada dupa tine ca nu stie ce fumezi :))
czodel

Mesajde danezu » Lun Mar 05, 2012 4:54 pm

Hehe eu ma amuz de vecinii din trafic dimineata, se uita la mine in masina ca la urs :mrgreen:
Tigarile le-am lasat din cauza costurilor si a sanatatii. Sper sa las cat de curand si vapatul!

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde dragos77 » Mie Apr 11, 2012 10:57 pm

Le-am lasat
1. pt. ca am baietel de 3 ani si nu voiam sa fiu exemplu pt. el in felul asta
2. pt. ca aveam cosmaruri cu mine sufocandu-ma.
3. pt. ca sunt psiholog scolar si trebuia sa le vorbesc elevilor despre cat de nociv poate fi fumatul "cu tigara in gura"
dragos77
Vaper

Mesajde vaporitor » Mie Apr 11, 2012 11:18 pm

Mie mi-a zis fetita mea, cand avea vreo 6 luni, ca dupa 4 etaje n-ar trebui sa gafai, si ca miros cam urat de la fumul ala.
Dupa o perioada de vapat am inteles ce vroia sa-mi zica.
Acum are 11 luni.
vaporitor
Vaper

Mesajde elFAN » Joi Apr 12, 2012 1:09 am

Eram racit bine si tuseam + din nevoia de a nu muri prost =))) insa, din cand in cand mai merge o analoaga, pur si simplu nu te poti abtine cand un tovaras isi scoate o tigare si simti mirosu de fum :))
OFF: O fi vreunu care sa recunoasca ca din cauza performantelor sexuale? :))) Desi, cred ca asta se intampla in zeci de ani, poate sute :)))
Imagine
w00t.
elFAN
Vaper

Mesajde Iceman » Vin Apr 13, 2012 10:43 pm

Treaba cu performatele sexuale se refera mai mult la calitatea spermei din cate am inteles...
Sincer cred ca e o prostie... eu cand am facut copii fumam de 10 respectiv 12 ani...
Au trecut 4 ani de atunci si cred ca inca pot lasa femeile gravide... :lol:
(vapand doar de 3 luni se poate considera inca_ca am fumat in ultimii 16 ani si am performantele sexual scazute)... :lol:
Deci nu va bazati pe asta cand mergeti la femei... folositi prezervativele !
Daca ai visa si nu ai mai putea sa te trezesti din acel vis, cum ai face diferenta intre vis si realitate ?

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde DYAS181 » Sâm Apr 28, 2012 8:52 am

Greu cu ele si la fel fara analoage dar inca nu am gasit aroma sa ma faca sa vapez mai intens sa nu mai fumez :( (am doar arome de tutun si astept unele de fructe) si de lasat daca reusesc sa o fac este din cauza sanatati (tusele de dimineata si flecmele negre, mirosul si gustul nasol lasat in gura) si bineinteles a costurilor mari din Australia a tigarilor.
DYAS181

Mesajde Andreeas1978 » Vin Mai 04, 2012 1:54 am

Gustul, mirosul, calitatea..
Mai ales faptul ca in ultima vreme erau la toate la fel. Parere personala. Si totuși cele de afară aveau note distincte; cele din tara insa, nu prea. Cred ca asta tine de respectarea retetei, cum știu ai noștrii să respecte si rețeta asfaltului pt autostrăzi.. In general pt țigările de serie se folosește un tutun comun plus aromatizanti. Nu așa se face treaba! Diferențele trebuie date de soiul tutunului si de rețetă. Burley, Kentuky, Cavendish, Perique, Latakya, Virginia, Oriental; aircured, fluecured, suncured etc.. Am avut timpul, posibilitatea si finantele sa le încerc pe toate in pipa, chiar îmi scriam propriile review uri la cele pure pt ca apoi când cumpărăm tutun de pipă (fiind in general amestecuri ) sa știu citind rețeta ce aroma va avea.
Am experimentat tutunul sub orice forma, țigara, țigara de foi, trabuc, tutun de rulat, de mestecat, snuff, pipă, narghilea, numai de injectat sa nu fi fost, ca la ăsta nu mă băgăm.. Cred ca am făcut o pasiune chiar..
Cum necum însă, ba calitatea, ba efortul procurarii, ba costurile, ba una alta m-au făcut să mi se ia.
Si m-am reîntâlnit cu electronica, cu care mai fusesem prieten prin 2010. Acum însă, totul schimbat, variante, arome, lichide, rețete, atomizoare...pfff!!! Un univers întreg! Atunci, mai mult gustul de buretel ars :) Acum însă, a new world :) Si regăsesc în micile sticlute cam tot ce am degustat, mai mult sau mai puțin exact.
Nu îmi regret "calatoria", dar mă bucur că am revenit aici. Va garantez, pentru aceasta pasiune, curiozitate sau simplu viciu, este cel mai bun loc. Si ne scutește si de cheltuieli exorbitante. Erau tutunuri pt pipă afară de 10!!! ori mai ieftine decât în țară. Va dați seama cat poate sa ne jefuiască statul?! Accize, taxe, tva uri...
Mai am inca o ladă de provizii si tot e-cig prefer. Simplu, îmi plac mai mult. Plus celelalte avantaje pe care toți le știm..
Părerea este personala, nu mă pretind vreun rafinat sau vreun cunoscător, scriu doar ce am experimentat si observat. Si pot răspunde daca cineva are întrebări, fără să pot însă depăși subiectivitatea proprie.
Spor la vapat, e "cel mai cel"!! :)
Andreeas1978
Vaper

Anterior

Înapoi la Discutii generale