Gustul, mirosul, calitatea..
Mai ales faptul ca in ultima vreme erau la toate la fel. Parere personala. Si totuși cele de afară aveau note distincte; cele din tara insa, nu prea. Cred ca asta tine de respectarea retetei, cum știu ai noștrii să respecte si rețeta asfaltului pt autostrăzi.. In general pt țigările de serie se folosește un tutun comun plus aromatizanti. Nu așa se face treaba! Diferențele trebuie date de soiul tutunului si de rețetă. Burley, Kentuky, Cavendish, Perique, Latakya, Virginia, Oriental; aircured, fluecured, suncured etc.. Am avut timpul, posibilitatea si finantele sa le încerc pe toate in pipa, chiar îmi scriam propriile review uri la cele pure pt ca apoi când cumpărăm tutun de pipă (fiind in general amestecuri ) sa știu citind rețeta ce aroma va avea.
Am experimentat tutunul sub orice forma, țigara, țigara de foi, trabuc, tutun de rulat, de mestecat, snuff, pipă, narghilea, numai de injectat sa nu fi fost, ca la ăsta nu mă băgăm.. Cred ca am făcut o pasiune chiar..
Cum necum însă, ba calitatea, ba efortul procurarii, ba costurile, ba una alta m-au făcut să mi se ia.
Si m-am reîntâlnit cu electronica, cu care mai fusesem prieten prin 2010. Acum însă, totul schimbat, variante, arome, lichide, rețete, atomizoare...pfff!!! Un univers întreg! Atunci, mai mult gustul de buretel ars

Acum însă, a new world

Si regăsesc în micile sticlute cam tot ce am degustat, mai mult sau mai puțin exact.
Nu îmi regret "calatoria", dar mă bucur că am revenit aici. Va garantez, pentru aceasta pasiune, curiozitate sau simplu viciu, este cel mai bun loc. Si ne scutește si de cheltuieli exorbitante. Erau tutunuri pt pipă afară de 10!!! ori mai ieftine decât în țară. Va dați seama cat poate sa ne jefuiască statul?! Accize, taxe, tva uri...
Mai am inca o ladă de provizii si tot e-cig prefer. Simplu, îmi plac mai mult. Plus celelalte avantaje pe care toți le știm..
Părerea este personala, nu mă pretind vreun rafinat sau vreun cunoscător, scriu doar ce am experimentat si observat. Si pot răspunde daca cineva are întrebări, fără să pot însă depăși subiectivitatea proprie.
Spor la vapat, e "cel mai cel"!!