Nicotina din e-lichide, cat inhalam?

Re: Nicotina din e-lichide, cat inhalam?

Mesajde jhonutz » Vin Mai 06, 2011 1:16 pm

am ajuns si eu la supradoza de nicotina..de vreo 2 ori..ca senzatie a crescut tensiunea, un rau general urat, cu greata...pauza de cateva ore bune.
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde mrsorinel » Lun Mai 09, 2011 3:59 am

incerc eu cu un raspuns.
inca sunt fumator de analoage (pana marti cand imi ajunge ET-ul de pe vapers.ro)
un lucru il stiu si sigur. nicotina este "luata" de corp prin saliva, deci nu e nevoie de a inhala in plamani. ganditiva de ce trabucul nu se trage in piept (inafara ca are un th foarte puternic, eu unu as putea sa il trag in piept dar nu are rost) si totusi e destul sa pufai incat sa nu iti trebuiesca tigari (nicotina)
deci th mai puternic (la ET) nu vine in nici un caz de la concentratia de la nicotina, ci de la alte substante (nu sunt in cunostinta de cauza)
unii zic ca vapeaza prea mult. asta pentru ca, corpul era invatat cu mai multa nicotina inainte fata de cum primeste acum.
aici poate fi si o excepti pt ca unii vapeaza mai mult pentru ca le face placere.
pt cei care fac elichide homemade incercati sa faceti un elichid cu concentratie mare de nicotina(36 sau 24 nush sigur care e destul de mare) si ca rezultat acest elichid sa aiba un th mai slab (pt a fi vapat cu usurinta).
atunci organismul isi va lua nicotina dorita mai repede si nu va trebui sa mai vapati asa de mult :D
luati-o cum vreti, asta e un punct de vedere.

P.S. Eu consider ET-ul o mini narghilea electronica si nu o tigara electronica. se aseamana mult mai mult cu principiul narghilelei decat al tigarii.
nici aroma de narghilea nu are grudon si monoxid de carbon.
mrsorinel
Vaper

Mesajde jhonutz » Lun Mai 09, 2011 8:17 am

Nicotina o poti lua si prin piele...dar diferenta intre narghila si ET este ca nargileaua foloseste carbunii pentru a produce fumul, ca e tot un fum..ET-ul face vaporizarea lichidului electric si de data asta e abur.
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde mrsorinel » Lun Mai 09, 2011 8:36 am

dar carbunele ala doar da caldura, daca ti se arde aroma poti deja sa faci alta narghilea, fata de tigari la care trebuie ars tutunul.
mrsorinel
Vaper

Mesajde jhonutz » Lun Mai 09, 2011 9:06 am

mrsorinel scrie:dar carbunele ala doar da caldura, daca ti se arde aroma poti deja sa faci alta narghilea, fata de tigari la care trebuie ars tutunul.

Dar dar cum ziceam narghila scoate fum, fum rece..si nu sunt asa sigur daca are nicotina si cat anume...DIn cate se zice fumul ala de narghila ar fi mai periculos decat tigara, mai cancerigen...
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde mrsorinel » Lun Mai 09, 2011 11:17 am

pe pachetul de arome pt nargilea scrie 6mg nicotina (atat), iar despre periculozitate e exact invers pt ca narghileaua (ca si ET) nu contine grudon si monoxid de carbon.
plus ca aromele de narghilea au si timbru.(deci nu se scrie prostii pe pachet)
aroma din narghilea este incalzita at cand se foloseste, nu are contact direct cu carbunele, plus ca se mai filtreaza prin apa acolo une mai raman din chestiile periculoase.
nimic nu e sanatos, dar tigara traditionala e mai periculoasa decat narghileaua. nu sunt expert in narghilele dar ce stiu e sigur:D

lather edit: m-ai facut curios. diseara am sa fac o narghilea sa fad exact ce fel de fum e.
mrsorinel
Vaper

Mesajde jhonutz » Lun Mai 09, 2011 12:17 pm

eu asa stiu.Am bagat si eu de cateva ori narghilea, candva...fumul nu e cald ca la tigara :D, are timp sa se raceasca pana ajunge in plaman :D.Da na poate ma insel eu...
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde mrsorinel » Lun Mai 09, 2011 12:53 pm

eu cred ca e mai rau fumul cald(fierbinte) decat cel rece.

ne-am deviat putin de la subiectul topicului
ideea mea e ca organismul are nevoie de o anumita cantitate de nicotina dar nu este atinsa prin vapat. unii incerc sa mareasca concentratia dar nu pot vapa mult din cauza th-ului crescut. incercati sa creati un elichid cu concentratie mare de nicotina dar th scazut. sa vedem daca se vapeaza la fel de mult.
cred ca se poate crea acest lichid deoarece cred ca th-ul nu are legatura cu concentratia de nicotina.
mrsorinel
Vaper

Mesajde skyeon » Lun Mai 09, 2011 2:16 pm

Normal ca th-ul nu prea are legatura cu concentratia de nicotina vezi Flash-ul de la FA sau vechiul lor produs Qhint!
skyeon
Vaper

Mesajde matrixxu » Lun Mai 09, 2011 3:45 pm

Sorinel a descris cel mai bine cum se percepe fumatul electronic, e cel mai apropiat de narghilea.
In ce priveste TH-ul, cu cat e mai mare concentratia de nicotina, cu atat e mai mare si TH-ul cat si senzatia aspra.
Doar pentru ca poti folosi anumite lichide care completeaza TH-ul, sau il amplifica, nu inseamna ca nicotina nu are nici o legatura cu TH-ul. Faceti singuri mostre de 6 / 9 / 11 / 14 / 18 / 24 mg si incercati.
SBs,DBSB,RSM 5.1,RSM Dreadnought,etc
Imagine
I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now.
matrixxu
Reseller

Mesajde mrsorinel » Lun Mai 09, 2011 4:18 pm

8-)
mrsorinel
Vaper

Mesajde Just Louise » Sâm Iul 23, 2011 1:45 pm

19vik scrie:Parerea mea e ca de la unele esente. Am facut o data lichidul din glicerina vegetala pura, fara nici-un miros, fara aroma (si bineinteles fara nicotina) in care am pus esenta de vanilie din aia de care se pune la prajituri... nici-o problema, parca fumam prajituri :D , apoi am facut alt lichid din aceeasi VG in care am pus esenta de migdale... am pus prea multa esenta, la primii vapori ma intepa/ustura varful limbii, apoi gatul.

daca vrei miros de migdale amare, incearca cianura :cry:
Just Louise

Mesajde valentines » Dum Iul 24, 2011 8:14 pm

Stie cineva cum si unde se poate masura nivelul nicotinei din singe?
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde m m s » Vin Aug 05, 2011 9:27 am

valentines scrie:Stie cineva cum si unde se poate masura nivelul nicotinei din singe?

Nu tai vena, doar intzepi un deget cu un ac, pui intr-un cartus tank, si te apuci de vapat . :lol:
Daca are TH mare inseamna ca ai multa nicotina in sange :mrgreen: :mrgreen:

Aburi densi
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde iepurasii_visinii » Vin Aug 05, 2011 5:55 pm

gluma ,gluma...dar o solutie trebuie sa existe ? este imposibl sa nu se poata masura asa ceva
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde maddoc » Vin Aug 05, 2011 6:02 pm

Se poate destul de simplu.

Pentru cine are timp si solutiile postate aici: lichide-home-made/determinarea-nicotinei-t1087.html

Se poate mima inhalarea iar aburul se filtreaza intr-un balon cu apa distilata apoi se determina nicotina prin metoda din link-ul de mai sus. Asa aflam cata nicotina este disponibila la inhalare.

Se inhaleaza aburul produs apoi la exhalare se filtreaza intr-un balon cu apa distilata si se determina nicotina. Diferenta intre cele 2 este reprezentata de absorbtia in organism (+/- cateva procente).
Acea abatere poate fi determinata si mai ortodox din sange dupa ce se inhaleaza 1ml ce se sufla in balon. Asa aflam si cat inhalam, cat preluam si cat se pierde pe mucoase/etc.
Imagine
Nu mai fumez din 25 aprilie 2009... :D
Testeaza peste 1400 produse in showroom-ul Vapers
maddoc
Reseller

Anterior

Înapoi la Discutii generale