Metode curatare atomizor eGo-T

Re: Metode curatare atomizor eGo-T

Mesajde noiembrieanca » Joi Mai 19, 2011 9:57 pm

kshkval scrie:Pesemne esti inginer.

Nope. Fizica in general e un mister pentru mine . Mai logic mi se pare Harry Potter. Asa ca m-am facut economist
noiembrieanca

Mesajde noiembrieanca » Joi Mai 19, 2011 9:59 pm

executivul scrie:"Cuiul" nu ar trebui sa iasa, ar trebui sa fie lipit de rezistenta, l-ai incins probabil si s-a dezlipit lipitura unde e cositorit, acum tu il impingi, atinge rezistenta, trec electronii si merge. Destul de logica presupunerea?

Habar n-am. Pare , dar "cuiul" ala are o gaurica in varf prin care presupun ca trece aerul cand vapam, asa ca nu cred ca era lipit nicicum. Nu erau nici urme pe el ca s-ar fi dezlipit de undeva
noiembrieanca

Mesajde noiembrieanca » Sâm Mai 21, 2011 9:47 pm

noiembrieanca scrie:
executivul scrie:"Cuiul" nu ar trebui sa iasa, ar trebui sa fie lipit de rezistenta, l-ai incins probabil si s-a dezlipit lipitura unde e cositorit, acum tu il impingi, atinge rezistenta, trec electronii si merge. Destul de logica presupunerea?

Retractez. Ai avut perfecta dreptate! era lipit undeva, habar n-am cum de a mers dupa ce l-am smuls prima data, acum nu mai vrea :(.
noiembrieanca

Mesajde mariandex » Lun Mai 30, 2011 12:37 pm

Salut , chestia ca nu mai merge e ca acel cui era foarte important asa cum era pentru ca in gaurica aia era mesa care conduce lichidul si cand ai bagat agrafa in cui practic ai scos mesa care conducea lichidul din cartus in atomizor pe rezistenta , iar cuiul era bagat fortat in placa .
De ce a mers , pai ar putea fi o explicatie plauzibila : tu cand ai impins mesa , ea era imbibata cu lichid si ai indesat-o peste rezistenta , cand ai pus un cartus plin ,si ai tras a mai putut curge lichid prin cui fara mesa la inceput datorita depresiunii mai mari formata in atomizor , dar odata cu golirea cartusului depresiunea nu mai e asa de mare doar prin forta suctiunii si aici intervenea capilaritatea mesei care conducea lichidul catre rezistenta , ceea ce la tine nu se mai inampla si atunci vapori ioc dar in schimb gust de ars . daca vei continua cu el asa se va arde rezirtenta si atunci la gunoi cu el .
Daca ai un pic de rabdare il poti repara foarte usor , uite ce ai de facut :
De data asta scoti placa cu tot cu cui , ca sa o scoti iti faci o scula ajutatoare dintr-o agrafa de birou indreptata in prealabil si indoita la un capat cam 1mm la un unghi de 90' .
Placa are o forma ovala ( defapt impropriu spus ovala pentru ca arata ca un disc care este polizat in laterale ) , introduci agrafa pe o margine a placii (care e defapt canal de abur ) in asa fel incat ciocul care l-ai facut la agrafa sa intre sub placa si apoi prin tragere ar trebui sa iasa placa .
Cand scoti placa ai grija sa nu pierzi mesa care are doar vreo 8 mm lungime si la un capat are o banda matalica . Partea cu banda aceia metalica o bagi in cui pe partea dinspre placa , pana cand iese pe partea unde e tesit cuiul , dar sa iasa pina in tesitura adica sa un iasa de tot pentru ca atunci e prea sus si nu mai conduce lichidul la rezistenta , daca e prea jos atunci poate inunda atomizoru .
Dupa ce ai pus mesa bagi placa la loc prin presare , pui un cartus plin , tragi de doua , trei ori fare sa apesi pe buton ca sa-l amorsezi si gata e bun de folosit la parametri optimi.

PS : cu ocazia asta poti curata si rezistenta si atunci e ca nou . Sper sa-ti foloseasca informatiile daca nu ai aruncat pana acum atomizoru .

HAPPY VAPPING !
Imagine
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica : nu merge nimic si nu stiu de ce . :D
mariandex
Vaper Veteran

Mesajde azxazx » Mie Iun 01, 2011 9:29 am

"Daca ai suficienta rabdare incearca sa invelesti partea din fir care sta in ac intr-un strat de foita lipton pe care sa o lasi macar 1-1.5 mm sa iasa deasupra cuiului in asa fel incat sa-si ia lichidul direct din cartus.Nu stiu din ce e facuta foita aia dar conduce ff bine lichidul si asa mereu o sa fie firul imbibat.
Doar sa nu atinga si bobina ca te alegi cu o prajeala instantanee...:D"

Deci DA ----> asta a fost cea mai tare ... eram pe punctul sa arunc 4 tankuri ca nu mai aveam foita aia nenorocita de metal !!!! De ce sa mint, m-am chinuit vreo ora pana sa invat procedeul exact si pana sa imi dau seama ca ata de CE2 NU TREBUIE sa fie prea lunga ( cam 2 -3 mm peste baza ciocului care intra in atomizor) .Acum cu modul asta nou, chiar functioneaza. Banuiesc ca in timp imi voi imbunatati dexteritatea :D ... e destul de complicat cu foita aia de lipton ( trebuie rulata intai pe scobitioare). Oricum merita incercat 100%.....
azxazx

Metode curatare atomizor eGo-T

Mesajde executivul » Mie Iun 01, 2011 7:20 pm

Tai foita Lipton de 1.5-2cm lungime si 1cm latime. O indoi la jumatate, sa ramana lata de 1 cm si lunga de 0.8-1cm. Pui un fir de clearo versiune 4 in indoitura, mai lung, cam 1,5 cm, sa depaseasca marginile cu 2-3mm in fiecare parte. Rulezi "clatita". O indoi la jumatate si cu o surubelnita de ceasornicarie sau alt obiect ingust dar bont in indoitura o introduci in ac dinspre aprtea cu rezistenta pana iese foarte putin indoitura pe partea dinspre cartus, spre rezistenta sa ramana doar cele doua capete de mesa de 2-3mm, sa nu ramana foita ca se va topi, foita sa fie in ac. Tai cu o lama indoitura exact in buza acului (partea inclinata a acului). "Tunzi" capetele de mesa la 2mm de plava spre rezistenta ca sa nu obtureze fluxul de aer.
Am sa fac si film intr-o zi cu soare.
Bafta.

Sent from my iPad using Tapatalk
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde baciu sorin » Vin Iun 03, 2011 3:15 pm

am facut si eu supa de atomizor dar in prealabil l-am tinut in solutie de curatzat aragazul vreo 10 minute( triumf) . dupa care l-am fiert 2-3 min si apoi clatire cu apa din belsug. dupa aceasta operatie era ca nou
baciu sorin

Mesajde matrixxu » Vin Iun 03, 2011 3:45 pm

Esti candidat la premiul pentru primul caz de deces datorita utilizarii necorespunzatoare a tigarii electronice. Triumf este TOXIC. Fiecare foloseste ce metoda doreste, nu sunt aici sa judec pe nimeni, dar ti-as recomanda sa incerci substante sigure, nu ce se nimereste, e vorba de viata ta.
SBs,DBSB,RSM 5.1,RSM Dreadnought,etc
Imagine
I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now.
matrixxu
Reseller

Mesajde nero61 » Vin Iun 03, 2011 4:48 pm

Te rog sa ma scuzi baciu sorin, dar tu nu ai minte? Ai vazut ce patesti la maini daca cureti aragazul cu triumf fara sa ai manusi de protectie? Ti se ard mainile. Gandeste-te ce inseamna niste vapori de triumf (in cazul in care nu se spala fffffff bine atomizorul) in plamani. Este aproape imposibil sa cureti perfect atomizorul de triumf.
Imagine
nero61
Vaper

Mesajde yoshy262 » Vin Iun 03, 2011 8:01 pm

baciu sorin - fii profesorul nostru!
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Vin Iun 03, 2011 10:48 pm

poate s-a incurcat omu' in denumiri...o fi vorba de Triumf brandy
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde mirceamircea » Sâm Iun 04, 2011 5:37 pm

Oare cu solutie de curatat jantele merge? Cred c-o sa scot niste aburi ... :oops: :ugeek:
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde ender » Sâm Iun 04, 2011 6:04 pm

Mai bine adaugam niste Calgon in lichide, prevenim astfel depunerile pe rezisenta atty-urilor :lol: :lol: :lol:
ender
Vaper

Mesajde Lizicat » Sâm Iun 04, 2011 6:55 pm

Probabil ca soda caustica da cele mai bune rezultate!!! :mrgreen: :lol:
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde mirceamircea » Sâm Iun 04, 2011 7:35 pm

Mda, lasand gluma la o parte ar trebui ca user-ii noi sa se documenteze temeinic inainte de a proceda la curatarea / folosirea ET; mi s-a intamplat sa intalnesc oameni care au fost foarte sceptici cand m-au vazut tragand din eGo, m-au luat cu faze ca "dom'ne, si tu ai dat in boala asta??!! Stii tu ce contin lichidele alea..." si alte minunatii d-astea...mi-e un pic lehamite de genu' asta de oameni care doar arunca cu vorbe, fara sa se documenteze inainte.
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Dum Iun 05, 2011 2:11 pm

n-am putea oare sa vopsim nichelina pt a preveni depunerile direct pe nichelina :lol:
:lol:
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde mirceamircea » Dum Iun 05, 2011 2:30 pm

iepurasii_visinii scrie:n-am putea oare sa vopsim nichelina pt a preveni depunerile direct pe nichelina :lol:
:lol:

Vopsit + polishat o data pe an :)
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Dum Iun 05, 2011 2:38 pm

:lol: :lol:
daca nu platesc axa de drum,pardon,de vapat ar fi o idee :lol:
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Dum Iun 26, 2011 4:44 pm

regula generala e sa nu bagi in atomizor ce nu ai baga in mod normal in gura,pt ca nu cred ca ai gusta triumph sa alcool izopropilic! :lol:
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde allben » Dum Iul 24, 2011 1:48 pm

Cand curat atomizorul, eu scot mai intai piesa care contine acul si mesha. Mi se pare mai eficient. Apoi purced la al curata efectiv; fiecare cum stie, cu apa fiarta, cu alcool, la microunde, in baie cu ultrasunete, etc.
allben

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii generale