Ieri am demontat puntea cu mesa de la un atomizor Biansi ego-t sa-l curat si cand sa pun totul la loc nu a vrut sa intre "smooth" ca de obicei. La binasi am observat ca nu se mai poate folosi un cartus gol pentru a introduce puntea inapoi in atomizor. Asta din cauza ca diametrul puntii este cu un (1)mm mai mare decat gatul atomizorului.
Eu am facut astfel:
Am bagat puntea cum am putut in atomizor, putin inclinata pe o parte, fara cartus gol.
Am pozitionat-o prin miscari fine cat de bine am putut deasupra rezistentei si am incercat sa fie cat mai centrata.
Apoi am incercat cu o surubelnita sa presez puntea pe locul ei, de jur imprejur pana a intrat. Acum problema e ca metoda cu surubelnita nu merge tot timpul. La primul atomizor binasi merge din prima, chiar si cu o cheie amarata, dar la al 2-lea nu am reusit sub nici o forma. Deja imcepeam sa-mi fac griji ca nu mai reusesc sa bag prostia aia inapoi la locul ei. Dupa ce m-am calmat, m-am dus repede la cutia cu scule sa sa vad ce as putea sa folosesc. Am dat peste o mufa tata jack 3.5mm din metal. Mi-a picat fisa imediat, camasa din metal e foarte potrivita pentru aceasta operatie

Intra perfect prin gaura atomizorului si preseaza la fix puntea la locul ei.
Eu am folosit ce am gasit prin casa, voi puteti folosi orice altceva. Pe Jack il gasiti la orice magazin de electronice (sau la Very Shop

), e ieftin si trebuie sa fie cu camasa de metal.