Sa nu te superi dar s-ar putea sa nu fie o solutie, cunoscandu-i pe astia de la noi cred ca stirea va fi preluata peste tot in media (cel putin in America are ceva expunere) si panica tot va exista, drept urmare vor apare alte threaduri noi pe care sa le muti in xxx... lucru care da ca "bagarea gunoiului sub pres". Mi se pare mai constructiv sa se discute liber, sa inteleaga lumea cand/de ce se poate intampla asa ceva, sa primeasca sfaturi pentru siguranta (de exemplu posturile lui maddoc si matrixxu mi se par foarte utile).
O posibila solutie: faci un nou thread cu primul post care explica situatia si de ce nu e nevoie de panica dupa care reunesti cele 2 threaduri si pui posturile in continuare (eventual cu titlu general sa se poata adauga acolo eventuale alte incidente, fiindca sigur nu va fi ultimul asa cum nu este nici primul).
O alta idee: poate nu ar fi rau ca in sectiunea moddare sa se faca un sticky cu privire la sfaturi generale pentru siguranta utilizarii acumulatorilor gen celui de pe ECF. Pot fi rugati cativa utilizatori cu experienta sa contribuie (sau se pot folosi citate cu ce au scris fiindca informatia este postata dar "imprastiat" prin forum)...
Doar o opinie...
LE: era un raspuns la ce a postat stefannt dar vad ca postul lui a disparut deja

parerile raman valabile totusi