Lasati cenzura fratilor

Lasati cenzura fratilor

Mesajde seb_64 » Vin Feb 17, 2012 3:25 pm

Topicul 'bateria exploziva' s-a parolat brusc.
topic2064.html
Lasati oamenii avizati sa discute, oricum informatia circula peste tot si producatorii de analoage isi freaca mainile de bucurie.
seb_64
Vaper

Re: Lasati cenzura fratilor

Mesajde Roland » Vin Feb 17, 2012 3:29 pm

Sunt de acord cu tine, indiferent ca e un caz foarte rar, ar trebui ca toti userii sa constientizeze ce baga in gura!
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde LiviuD » Vin Feb 17, 2012 3:33 pm

cred ca a fost un accident extrem de rar.litiu in contact cu apa elibereaza hidrogen pur, in contact cu o rezistenta de atomizor bubuie

http://www.youtube.com/watch?v=y_zKNqZmEc0&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=QoXaArRHfAw
LiviuD
Vaper

Mesajde seb_64 » Vin Feb 17, 2012 3:44 pm

Eu personal nu-mi fac probleme, mai ales ca am un magazin care comercializeaza tigari electronice :)
Eu ma mir ca pana acum nu s-a intamplat. As vrea sa vad breaking news si cand moare un fumator de cancer la plamani.
seb_64
Vaper

Mesajde ventzel » Vin Feb 17, 2012 3:44 pm

seb_64 scrie:Topicul 'bateria exploziva' s-a parolat brusc.
topic2064.html
Lasati oamenii avizati sa discute, oricum informatia circula peste tot si producatorii de analoage isi freaca mainile de bucurie.

Vreau si io parola sau mai bine deblocarea topicului. Avem de invatat din greselile altora si cum sa evitam asa ceva pe viitor! Cred ca panica mai mare sa creeaza cand lumea ii mai putin informata sau mai rau cand sa discuta pe sub masa subiecte de genu asta.
Imagine
R Tape loading error, 0:1
ventzel
Vaper Veteran

Mesajde Roland » Vin Feb 17, 2012 3:48 pm

administrativ/necenzurat-xxx-t154.html aici puteti cere parola!

seb_64 scrie: As vrea sa vad breaking news si cand moare un fumator de cancer la plamani.

Ar trebui sa dea zilnic daca s-ar prezenta si astfel de cazuri.
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde LiviuD » Vin Feb 17, 2012 3:51 pm

fiind singurul caz cunoscut din lume,si s-a intampla in america,io zic ca americanii sunt prosti de bubuie :))
LiviuD
Vaper

Mesajde grants » Vin Feb 17, 2012 4:14 pm

Salutare din nou,

Postez aici deoarece se face referire la topicul deschis de mine in aceasta dimineata.

Faptul ca acest topic a fost mutat sau parolat, eu unul nu-l mai gasesc, atenteaza la libertatea de exprimare pe un forum liber.
Ma simt cenzurat si mai ales surprins de reactia adminului fata de munca de documentare pe care am depus-o, mai ales ca nu am incalcat regulamentul forumului din care citez :

1. Folositi bunul simt si un limbaj decent.
2. Nu postati aiurea, si moderatorii sunt oameni, nu abuzati de bunatatea lor
3. Reclamele la produse nu sunt permise decat in forumul resellerilor si fiecare in subforumul propriu.
4. Fiecare subforum de reseller este moderat de el personal cu sau fara ajutorul moderatorilor globali.
5. Pentru cazuri de necesitate exista sectiunea "Necenzurat", dati drumul la probleme acolo!
6. Toti resellerii isi vor denumi produsele CORECT ca ceea ce sunt, a face altfel este o insulta adusa clientilor si utilizatorilor forumului.
7. Nu se accepta asocierea produselor cu denumiri de substante interzise.
8. Din ce in ce mai multi reselleri prepara lichidele "in casa". Daca faceti acest lucru trebuie sa informati clientii in mod corect.

Asa ca D'lor admini va rog sa repuneti topicul acolo unde a fost postat initial, daca acesta nu contravine regulilor acestui forum. Imaginea de profesionalism si seriozitate se castiga extrem de greu pe internet insa se pierde foarte, foarte repede.

Va multumesc!
Imagine
grants
Vaper

Mesajde maddoc » Vin Feb 17, 2012 4:49 pm

maddoc
Reseller

Mesajde karma » Vin Feb 17, 2012 4:57 pm

Sa nu te superi dar s-ar putea sa nu fie o solutie, cunoscandu-i pe astia de la noi cred ca stirea va fi preluata peste tot in media (cel putin in America are ceva expunere) si panica tot va exista, drept urmare vor apare alte threaduri noi pe care sa le muti in xxx... lucru care da ca "bagarea gunoiului sub pres". Mi se pare mai constructiv sa se discute liber, sa inteleaga lumea cand/de ce se poate intampla asa ceva, sa primeasca sfaturi pentru siguranta (de exemplu posturile lui maddoc si matrixxu mi se par foarte utile).

O posibila solutie: faci un nou thread cu primul post care explica situatia si de ce nu e nevoie de panica dupa care reunesti cele 2 threaduri si pui posturile in continuare (eventual cu titlu general sa se poata adauga acolo eventuale alte incidente, fiindca sigur nu va fi ultimul asa cum nu este nici primul).

O alta idee: poate nu ar fi rau ca in sectiunea moddare sa se faca un sticky cu privire la sfaturi generale pentru siguranta utilizarii acumulatorilor gen celui de pe ECF. Pot fi rugati cativa utilizatori cu experienta sa contribuie (sau se pot folosi citate cu ce au scris fiindca informatia este postata dar "imprastiat" prin forum)...

Doar o opinie...

LE: era un raspuns la ce a postat stefannt dar vad ca postul lui a disparut deja :) parerile raman valabile totusi
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde stefannt » Vin Feb 17, 2012 5:04 pm

Gata au revenit de unde au plecat,spor.
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde seb_64 » Vin Feb 17, 2012 5:18 pm

Primul lucru pe care l-am facut cand am auzit stirea a fost sa postez pe pagina fb a magazinului si sa deschid o discutie cat mai transparenta pe tema asta.
Daca lasam doar pe producatorii de analoage sa vorbeasca, atunci vor face ce vor ei din subiect.
Din cate am vazut in contactul cu clientii, multi incepatorii cauta un motiv sa se intoarca la vechiul obicei. Deci sa nu lasam sa apara pe net doar articole anti tigari electronice in legatura cu incidentul asta.
seb_64
Vaper

Mesajde ventzel » Vin Feb 17, 2012 6:48 pm

seb_64 scrie:Primul lucru pe care l-am facut cand am auzit stirea a fost sa postez pe pagina fb a magazinului si sa deschid o discutie cat mai transparenta pe tema asta.

Ii de apreciat ce ai facut, mai ales ca acuma vad clar ca subietu deranjeaza in ceva masura si nu inteleg dc. O fost deblocat numa din cauza ca am fost destui care ne-am sesizat si am cerut asta? Ieri de ex. altcineva poasta oarecum offtopic in baterii/Baterii AW IMR stirea si erau inca 2-3 persoane care comentau. Am adaugat si io un comentariu si dupa ce il trimit vad ca nu mai existau posturile anterioare :lol:. Mai dau un refresh la pagina si vad ca si a meu o disparut :lol:.
Mai dau inca unu: topic inchis :o. Beton :lol:. Ma gandeam ca face parte din curatirea forumului de subiecte offtopic si nu i-am dat mare importanta cu toate ca ce am scris incerca sa fie stric tehnic.
Imagine
ventzel
Vaper Veteran

Mesajde Roland » Vin Feb 17, 2012 7:05 pm

Stefan e mai intelegator cu cerintele poporului, daca era un moderator mai nervos ne bana la gramada. Probabil l-a trimis la XXX pentru a nu speria viitorii vaperi. ( si iphone / ipod-urile si nu numai astea explodeaza - gasiti multe articole la un simplu search - dar asta nu ne impiedica sa le folosim) Multumim Stefane!
Jos cenzura! :)
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Vin Feb 17, 2012 7:08 pm

Ma bucur ca cineva a inteles :)
Nu am nimic impotriva,insa imi aduc aminte cand citeam incepator fiind despre baiatul acela de a ramas fara dintisori,si va spun sincer ca aproape am renuntat la vapat,aveam un no-ego cu li-ion 14500 pe vremea aceea....
Ce-i drept,m-am mai linistit intre timp,insa multa vreme am vapat cu frica ca o sa raman fara dinti :D

Stima.
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde ventzel » Vin Feb 17, 2012 7:19 pm

Perfect de acord ca unii intra in panica.Io cunosc destule in domeniu(electronica), folosesc acumulatori de multa vreme si stiu destul de multe despre ei da totusi imi scapa poate si mai multe si consider ca genu asta de informatie m-i de folos. Acuma cu banatu... totusi ii forum nu server de cs :twisted:
Imagine
ventzel
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Vin Feb 17, 2012 8:08 pm

Azi mi-am rupt degetul in usa de la masina..atsa dupa ce m-am cacait o ora sa o scot din zapezi. Eu zic sa renuntati la masini
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde Lizicat » Vin Feb 17, 2012 8:13 pm

stefannt scrie:...Ce-i drept,m-am mai linistit intre timp,insa multa vreme am vapat cu frica ca o sa raman fara dinti :D

:lol: :lol: :lol: Si eu am citit la inceputuri treaba cu dintii. Dar mi-am zis ca dinti imi poate face orice stomatolog, insa plamani nu poate nici NASA, iar banii de pe alaloage nu-i mai recuperez nici cu 7 perechi de dinti!!!!!!!
In ce priveste experienta acea... voi raspunde la ea doar daca sunt intrebata direct. Am auzit atatea prostii despre tigarile electronice ca am inceput sa ma satur. Ultimile exemple: te curentezi la buze e una, si cea mai tare: tragi acid din baterie.
Imagine
Lizicat
Reseller

Lasati cenzura fratilor

Mesajde executivul » Vin Feb 17, 2012 10:15 pm

Eu cand eram "mic" si fumator mi-a explodat o bricheta in mana.
Credeti ca m-am lasat atunci de fumat?

Sent from my iPad using Tapatalk.
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde karma » Vin Feb 17, 2012 11:44 pm

din pacate va trebui sa facem fata si unor astfel de situatii (pe langa ideea de baza ca bagam in noi "antigel" :). Din pacate astfel de accidente vor mai aparea si vor da apa la moara celor ce sunt impotriva vapatului. Daca ne folosim de ele ca se ne educam pe noi si pe ceilalti tot e ceva castigat.

On topic: Eram sigur ca stefan va gasi o solutie pana la urma, ideea e ca si moderatorii au nevoie de feedback-ul utilizatorilor ca sa-si poata face treaba bine, de aceea e o comunitate. Deocamdata s-a dovedit ca suntem ascultati si cel putin in cazul de fata teoria conspiratiei a ramas doar o teorie. Ideea ar fi sa incercam sa ne expunem parerile/doleantele fara sa ne aprindem prea tare, cel putin sa lasam un timp de reactie ... in continuare, parerea mea :)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Următorul

Înapoi la Discutii generale