Intrebari Biansi

Intrebari Biansi

Mesajde divertis » Joi Feb 09, 2012 1:17 pm

Salut, sunt nou in bransa tigarilor electronice si incerc sa imi mulez viitoarea tigara pe nevoi, eventual si cu ajutorul vostru. Am vazut ca Biansi are un kit cu raportul pret/calitate ok. Poate ma ajutati cu niste lamuriri:

- inteleg ca la cartusele din kit nu e chiar ok vatelina. Cativa au folosit un burete. Ce fel de burete si cum se procedeaza cu el?
- pentru usurinta utilizarii as putea incerca alt atomizor cu alt tip de cartus, sau alt tip de cartus direct la atomizorul furnizat in pachet? Ori e destul kitul initial fara vatelina in cartus sau cu buretele de care intrebam mai devreme adaptat la cartusul furnizat? Care ar fi combinatia ideala in situatia unui incepator? Am citit recomandarile anterioare din topic, insa nu mi-e foarte clar.
- pe vapers nu mai exista la vanzare, am mai gasit in vreo doua locuri:lichid-tigaraelectronica si ivape. Pe ivape am vazut ca bateria e branduita "Bransi", insa pe vapers si lichid-tiga... nu apar branduite. E posibil sa fie contrafacute? A cumparat cineva de la vreunul din cele doua site-uri, sunt ok? In plus, as vrea si lichidele tot de unde cumpar tigareta si nu imi doresc sa inhalez cine stie ce solutii facute pe vapor.

Multumesc,
divertis

Re: Intrebari Biansi

Mesajde kshkval » Joi Feb 09, 2012 1:56 pm

- E OK SI VATELINA. se pare ca buretele aduce un plus de autonomie si alimentare a rezistentei mai buna. Nu am apucat sa-l folosesc pentru ca am renuntat la cartusele clasice.
- pentru usurinta poti folosi alt tip de vaporizator ( nu cartus ). Incearca si tu , pe rand, cartomizoare de 5-10 lei , clearomizor GS312....asta pana te mai lamuresti cum sta treaba.
- Biansi e un brand ceva mai ieftin de care lumea e multumita. Nu e relevant daca sunt sau nu branduite.
- ia lichide de la resellerii recomandati pe forum ( categoria reselleri ). Nu zic ca altii au posirca, dar pe astia de aici ii stim sigur ca fiind siguri ;)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde tjedy2000 » Joi Feb 09, 2012 8:15 pm

Poti incerca sa folosesti atomizorul fara vatelina.
Picuri direct 2-3 picaturi.
Sunt utilizator de Biansi de 8-9 luni si pana acum, am fost foarte multumit de ce mi-a oferit tot ansamblul ( baterie - atomizor )
Succesuri! ;)
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde wolfydaniel » Joi Feb 09, 2012 8:49 pm

Am achizitionat f multe baterii Biansi 1100. cu sau fara stanta Biansi ROCE etc... ambele functioneza la fel fara diferente intre ele. Probabil ca cele stantate sunt din productie mai recenta. De la vapers, cele nestantate vin in cutiuta cu toate textele intalnite pe cea stantata. Imi plac bateriile de la Biansi in special pt ca nu-s limitate la 3,3v ca cele Joye de ex. Se preteaza de minune cu atomizorul 510 Biansi LR (cel cu 4 orificii) impreuna cu un mustiuc de picurare. Mie nu-mi plac cartusele, picatura "e sfanta" :D Mai poti folosii de la vapers, cartusul smart, e un mic rezervor, caruia daca ii schimbi acea putina vatelina de scurgere cu buretel, vei fi uimit ce OK functioneaza. Vezi in topicul Tutoriale a descris MAdalin80 cum se procedeaza cu cartusul smart
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde Lizicat » Vin Feb 10, 2012 12:24 am

Branduite sau nebranduite bateriile Biansi sunt OK. Mie imi plac cele nebranduite pt. ca sunt mai simple, deci mai de bun gust. In ce priveste buretele este burete Fluval (de exemplu) care se foloseste la acvarii. Se taie din el avand 1.5x suprafata vizibila atunci cand este intodus in cartus (1.5x suprafata frontala a intrarii in cartus) si lungimea tubuletului interior (cel alb).
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde MrStephenTailor » Sâm Feb 11, 2012 1:08 am

Salut tuturor.

Am observat ca pe Vapers.ro bateria Biansi are la caracteristici trecut "1buc baterie cu buton, led rosu/albastru". Eu am achizitionat 2 baterii Biansi de 1000mAh (capacitate reala minim 1000mAh, maxim 1100mAh) de pe Vapers dar nu am observat nici macar o data sa se puna in functiune ledul albastru! Ma puteti va rog lamuri si pe mine la acest capitol?
Imagine
MrStephenTailor
Vaper

Mesajde kshkval » Sâm Feb 11, 2012 1:08 am

cand o pui la incarcat se aprinde led rosu, dupa ce se incarca se aprinde albastru...parca asta e...
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde BogdanDumi » Sâm Feb 11, 2012 1:09 am

Rosu /verde la incarcare , VERDE cand incarcare e completa , led albastru/rosu , depinde cum au fost comandate , la apasare butonul ori este albastru ori rosu !
BogdanDumi
Reseller

Înapoi la Discutii generale