Salut, sunt nou in bransa tigarilor electronice si incerc sa imi mulez viitoarea tigara pe nevoi, eventual si cu ajutorul vostru. Am vazut ca Biansi are un kit cu raportul pret/calitate ok. Poate ma ajutati cu niste lamuriri:
- inteleg ca la cartusele din kit nu e chiar ok vatelina. Cativa au folosit un burete. Ce fel de burete si cum se procedeaza cu el?
- pentru usurinta utilizarii as putea incerca alt atomizor cu alt tip de cartus, sau alt tip de cartus direct la atomizorul furnizat in pachet? Ori e destul kitul initial fara vatelina in cartus sau cu buretele de care intrebam mai devreme adaptat la cartusul furnizat? Care ar fi combinatia ideala in situatia unui incepator? Am citit recomandarile anterioare din topic, insa nu mi-e foarte clar.
- pe vapers nu mai exista la vanzare, am mai gasit in vreo doua locuri:lichid-tigaraelectronica si ivape. Pe ivape am vazut ca bateria e branduita "Bransi", insa pe vapers si lichid-tiga... nu apar branduite. E posibil sa fie contrafacute? A cumparat cineva de la vreunul din cele doua site-uri, sunt ok? In plus, as vrea si lichidele tot de unde cumpar tigareta si nu imi doresc sa inhalez cine stie ce solutii facute pe vapor.
Multumesc,