A INCEPUT CAMPANIA IMPOTRIVA ET !

Mesajde Lizicat » Vin Iun 17, 2011 8:58 pm

In acesta seara, 17.06.2011, in cadrul "Observatorului", Antena 1 a dat un reportaj imporiva tigarilor electronice. Acesta este link-ul: http://observator.a1.ro/social/Tigarile ... ommentsTop unde va invit sa va spuneti punctul de vedere.
Imagine
Lizicat
Reseller

DEZINFORMARE CRASA LA TELEVIZOR !

Mesajde logical_alternative » Vin Iun 17, 2011 8:59 pm

M-a fost dat s-o vad si pe asta. Asa ceva, asa mizerie, rar mai vezi.
Cuvintele nu isi mai au rostul.

Iata link-ul:
http://observator.a1.ro/social/Tigarile ... 39031.html

M-am mai consolat cu atitudinea ferma luata de vaporizatori citind comentariile din subsolul stirii.
Raul a fost facut insa.

Parerea mea este ca ar trebui urgentat cu Asociatia vaporizatorilor. Sa ne spunem si noi parerea.
Cine vrea sa comenteze stirea pe site-ul respectiv, sa o faca.

Cu respect
Imagine
logical_alternative
Vaper

Re: A INCEPUT CAMPANIA IMPOTRIVA ET !

Mesajde iepurasii_visinii » Vin Iun 17, 2011 9:17 pm

ce amatori...sau poate rau voitori :(
macar de faceau un reportaj mai serios...asta e o gluma
pacat ca vor fi oameni care vor crede asta
Ma intreb ...Asociatia noastra nu ar putea sa "rada" putin de reportajul asta?
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde vali74 » Vin Iun 17, 2011 9:25 pm

Va enervati de pomana, sunt si ei disperati ca trebuie sa le creasca ratingul, cu cat o sa reactionam noi mai mult cu atat mai multe emisiuni deastea o sa apara
Ce m-a surprins este sticluta de elichid cu capul de mort, unde o fi gasito, cred ca era de la pernandez sau altceva :D
Oricum sa le fie rusine, au fost ridicoli , nu ma asteptam de la ei sa fie chiar asa de penibili
Imagine
vali74
Vaper

Mesajde yoshy262 » Vin Iun 17, 2011 10:29 pm

Doctorita aia habar nu are despre ce vorbeste " ca ii doare in piept, etc".
Daca o fi fost vreun fumator care a inceput cu 24 nicotina, la ce se astepta?

Iar astia de la Antena nu si-au facut temele inainte, au facut reportajul pe genunchi.
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde kukuyu » Vin Iun 17, 2011 10:41 pm

nici n-au fost curiosi sa-si faca temele, probabil a fost un bonus la vreun contract de publicitate
kukuyu
Vaper

Mesajde Leone » Vin Iun 17, 2011 10:56 pm

vali74 scrie:Va enervati de pomana, sunt si ei disperati ca trebuie sa le creasca ratingul, cu cat o sa reactionam noi mai mult cu atat mai multe emisiuni deastea o sa apara
Ce m-a surprins este sticluta de elichid cu capul de mort, unde o fi gasito, cred ca era de la pernandez sau altceva :D
Oricum sa le fie rusine, au fost ridicoli , nu ma asteptam de la ei sa fie chiar asa de penibili

Capul de mort l-am intalnit pe lichidele de la Liberty Flights si Tottaly Wicked pentru ca e-lichidul e trecut in clasa otravurilor,cel putin in Marea Britanie.Ce conteaza ce zice un medic din Romania?Sunt altii care au facut zeci,mii de teste si nu s-au alarmat.Marketing,in multe tari s-a incercat interzicerea e-lichidului fara succes
Imagine
Screwdriver MK2/Little Gem Sidewinder/OMEGA
Leone
Vaper

Mesajde baubau » Vin Iun 17, 2011 11:36 pm

Pe liberty intradevar se gasete scheletul acela, pe produsele de pe totally chiar acum m-am uitat, nu am gasit nici un cap de mort.
In fine, nu trebuiesc bagati in seama. Bine spunea cineva mai sus, cu cat li se va da mai multa atentie cu atat mai mult vor insista pe tema electronicelor.
baubau
Vaper

Mesajde baubau » Vin Iun 17, 2011 11:40 pm

Leone scrie:
vali74 scrie:Va enervati de pomana, sunt si ei disperati ca trebuie sa le creasca ratingul, cu cat o sa reactionam noi mai mult cu atat mai multe emisiuni deastea o sa apara

Capul de mort l-am intalnit pe lichidele de la Liberty Flights si Tottaly Wicked pentru ca e-lichidul e trecut in clasa otravurilor,cel putin in Marea Britanie.Ce conteaza ce zice un medic din Romania?Sunt altii care au facut zeci,mii de teste si nu s-au alarmat.Marketing,in multe tari s-a incercat interzicerea e-lichidului fara succes

TOXICE (spun ei) nu otravuri, ca nu vapam furadan!
baubau
Vaper

Mesajde vali74 » Vin Iun 17, 2011 11:45 pm

Oricum este o prostie sa pui craniul ala pe elichide, nu este logic, nicotina o fi toxica dar in stare pura , in cazul elichidelor nu este cazul pentru ca este mult diluata, se poate spune ca elichidele sunt daunatoare (in cel mai rau caz) dar nu pui semnul de toxic pe elichide ca pe sprayul de tantari, parerea mea
Imagine
vali74
Vaper

Mesajde baubau » Vin Iun 17, 2011 11:55 pm

pot sa puna ce vor, pe mine dimpotriva ma stimuleaza scheletul ala, mai ales dracusorul de pe totally care pentru unii nu este deloc simpatic.
baubau
Vaper

Mesajde Leone » Vin Iun 17, 2011 11:56 pm

Pe sticlutele de 5ml de la Totally scheletul e pe cutie iar pe cele de 30ml pe sticluta
Imagine
Screwdriver MK2/Little Gem Sidewinder/OMEGA
Leone
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Sâm Iun 18, 2011 12:44 am

scheletul apare si pe ecopure...pt ca englezii sunt niste inapoiati si ar fi in stare sa bea e-lichidul , eventual sa-l puna si in biberonul sugarilor daca nu scrie pe prospect ca e interzis acest lucru
Cat despre doamna in halat alb...cred ca este femeia de servici care iti cere spaga in spital ca a venit si a dat cu mopul pe jos...altfel nu reusesc sa inteleg argumentarea ei penibila...din cate stiu eu si pe prospectul de la aspirina scrie ca pot aparea unele reactii adverse si totusi doctori o recomanda
:evil:
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde kukuyu » Sâm Iun 18, 2011 12:45 am

scheletul e pe cutie pentru ingerare, nu pentru altceva, dar trebuie ca cineva sa si vrea sa priceapa asta. altfel, subiectul ori a fost comandat si oferit ca bonus unui contract de publi, ori a fost propus de reporter/editor sef/redactor sef si executat negativ de reporter, pentru ca daca era pozitiv nu intra pe post niciodata. cam asa functioneaza presa la noi: se infloreste, se ingrozeste se imbraca totul in nuante negative, se ignora orice aspect care poate strica subiectul si-l poate face nepublicabil, chiar daca reflecta realitatea
kukuyu
Vaper

Mesajde executivul » Sâm Iun 18, 2011 2:35 am

Doza letala de nicotina pentru un adult este intre 0.1 si 1mg per kg corp.
Deci cu 40-60 mg omori un om!
Deci cu 2 ml de baza de 36 sau 3 ml de lichid High 24mg ingerati poti sa OMORI un om!
Capul de mort ar trebui mai mare si ar trebui scris "A nu se deschide! A nu se bea! A nu se mirosi! A nu se lasa in contact cu pielea! A se tine incuiate!"
Si asa ar trebui scris pe furculite, cutite, tigai sau orice ar putea sa-si mai rastoarne un copil in cap.

PS: inainte de a ma critica pt parere cititi un topic "hazliu" pe ECF cu un tip care a confundat sticluta de lichid de ET de pe noptiera cu cea de picaturi oftalmice, norocul lui ca a scapat doar cu o usturime de ochi...

Sent from my iPad using Tapatalk
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde nero61 » Sâm Iun 18, 2011 6:32 am

Ce tare au fost in final :) " In 2030, 8 milioane de oameni vor muri din cauza tutunului."
Imagine
nero61
Vaper

Mesajde 19vik » Sâm Iun 18, 2011 9:24 am

executivul scrie:Doza letala de nicotina pentru un adult este intre 0.1 si 1mg per kg corp.
Deci cu 40-60 mg omori un om!

De unde ai informatia?
Eu am gasit peste tot ca doza letala e 40-60mg/kg corp.
19vik
Vaper

Mesajde executivul » Sâm Iun 18, 2011 10:34 am

Aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Nicotine

"The LD50 of nicotine is 50 mg/kg for rats and 3 mg/kg for mice. 40–60 mg (0.5-1.0 mg/kg) can be a lethal dosage for adult humans."

Iar la copii e si mai mica!

Sent from my iPad using Tapatalk
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Sâm Iun 18, 2011 11:14 am

si inca odata intreb : ce inseamna lichid de 18mg nicotina? 18mg nicotina pura in ce cantitate de lichid fara nicotina?? daca sunt 18/24/36/50 mg nicotina in 100ml inseamna ca trebuie sa fi sinucigas sa bei vreo 3-4 sticlute de e-lichid de 30ml :D
din cate stiu ,daca iei un pumn de somnifere poti ajunge pe la spital sau chiar mai rau...sau poti merge intr-un petshop sa iei otrava pt soareci (care e foarte atractiva pt copii )
Acum imi dau seama de ce a disparut lipiciul acela de hartie pe care toti, sau unii dintre noi,il mai si mancam pt ca era dulce....au venit niste femei de servici si au concluzionat ca daca un copil mananca o galeata de lipici in 10minute poate fi letal
Cred ca ar trebui interzise capsunile...am auzit ca unii oameni sunt alergici si pot muri daca mananca o mana de capsuni
Si sa nu uitam....masinile ar trebui interzise cu desavarsire ...macar vaporii de la ET miros frumos :evil:
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde matrixxu » Sâm Iun 18, 2011 11:24 am

Iepurila, meriti concediat. Concentratia indicata pe sticlute este PER MILILITRU. O sticluta de 10ml , 18mg = 180mg de nicotina. Daca ai postat ca sa ii faci curiosi pe incepatori sa citeasca si sa descopere singuri din arhisuficientele informatii gasite si pe acest forum, atunci ai metode inovative si neortodoxe :) Daca intr-adevar nu stiai ca e mg / ml , atunci te trimitem la specializare, si punem si interdictie de a mai posta vreun mesaj vreme de 3 luni :)

Happy vaping !
SBs,DBSB,RSM 5.1,RSM Dreadnought,etc
Imagine
I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now.
matrixxu
Reseller

Următorul

Înapoi la Discutii generale