vali74 scrie:Va enervati de pomana, sunt si ei disperati ca trebuie sa le creasca ratingul, cu cat o sa reactionam noi mai mult cu atat mai multe emisiuni deastea o sa apara
Ce m-a surprins este sticluta de elichid cu capul de mort, unde o fi gasito, cred ca era de la pernandez sau altceva![]()
Oricum sa le fie rusine, au fost ridicoli , nu ma asteptam de la ei sa fie chiar asa de penibili
Leone scrie:vali74 scrie:Va enervati de pomana, sunt si ei disperati ca trebuie sa le creasca ratingul, cu cat o sa reactionam noi mai mult cu atat mai multe emisiuni deastea o sa apara
Ce m-a surprins este sticluta de elichid cu capul de mort, unde o fi gasito, cred ca era de la pernandez sau altceva![]()
Oricum sa le fie rusine, au fost ridicoli , nu ma asteptam de la ei sa fie chiar asa de penibili
Capul de mort l-am intalnit pe lichidele de la Liberty Flights si Tottaly Wicked pentru ca e-lichidul e trecut in clasa otravurilor,cel putin in Marea Britanie.Ce conteaza ce zice un medic din Romania?Sunt altii care au facut zeci,mii de teste si nu s-au alarmat.Marketing,in multe tari s-a incercat interzicerea e-lichidului fara succes

executivul scrie:Doza letala de nicotina pentru un adult este intre 0.1 si 1mg per kg corp.
Deci cu 40-60 mg omori un om!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator