A INCEPUT CAMPANIA IMPOTRIVA ET !

Re: A INCEPUT CAMPANIA IMPOTRIVA ET !

Mesajde mihai1970 » Vin Feb 10, 2012 1:42 pm

Multumesc pentru traducere d-le Mariandex
Acum sunt mai linistit, am crezut ca este vreo injuratura (glumesc bineinteles) :lol:
mihai1970
Vaper

Mesajde postalservice101 » Vin Feb 10, 2012 3:19 pm

mihai1970 scrie:Eu niciodata nu am vazut tigara electronica ca fiind 100% safe, ci safeER. Si in viata e zicala aia, if you have to choose between two evils, choose the lesser evil.
Cu tot respectul domnule postalservice101 nu toti de pe acest forum stim engleza (de altfel traim in Romania)
Daca scrieti zicale sau cuvinte, ar fi frumos sa le si traduceti sa le intelegem si noi astia mai...
Respecte

Ahh, din neatentie am inceput sa vorbesc o romano-engleza pe forumuri si chiar si in realitate. Nu prea imi place nici mie asta.

Mersi Mariandex!
Imagine
postalservice101
Vaper

Mesajde tjedy2000 » Vin Feb 10, 2012 3:58 pm

Mai tarziu dacat majoritatea, am vzut si eu abia acum filmuletul cu "confruntarea" lui Ionut!
Cand am aflat cum o cheama pe DOAMNA DOCTOR, mi-am adus aminte ca aceeasi persoana explica opiniei publice la radio, cum o sa ramana fara plamani ( citez din cele spuse de domnia sa ) noi ce ce preferam tigra electronica celei clasice!!! :o :o :o
Subiectul a fost abordat de mine legat de acest subiect, intrun alt topic. Aici: cafenea-f104/clever-smoke-smoketronic-t1950.html

Inca odata; Cei cu mai multa experienta in E.T ( 2-3 ani ) si nu mai dau nume, ne pot face o diferenta reala intre perioada de fumatori de analoage si cea de utilizator de tigara electronica.
Proba timpului, este dupa parerea mea una dintre cele mai la obiect, chiar daca implica si o posibila doza de subiectivism.

P.S. Felicitati Ionut! Te-ai tinut tare!
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde silvius » Mar Feb 28, 2012 10:45 am

Era absolut previzibilă începerea unei campanii împotriva ET. Ştim cu toţii că sunt doi actori principali, profund interesaţi în campania asta: producătorii de analoage (bogaţi, foarte bogaţi...) şi, mai ales, statul, care, aşa cum ştim, câştigă, frate, din accize, taxa de viciu şi TVA, câştigă adevărat... Ehe, dacă banii din taxa de viciu s-ar duce acolo unde trebuie, adică la sănătate...
Dar, mai bine, să vă povestesc ceva amuzant: Acum câteva zile am fost la un supermaket. Am coborât din autobuz şi, pentru că nu mai vapasem de vreo jumătate de oră, am început să trag, cu poftă, dar nu puternic, din ţigara mea Ego-C.
În curtea supermarket-ului era o maşină care strângea zăpada. Unul dintre muncitori vede scula mea şi mă întreabă, polticos, dar foarte mirat: asta e o tigară, din alea, electrică? -Da, îi răspund eu. -Păi, dumneavoastră de unde aveţi, că s-au interzis?!!! - Zău, da' de unde ştii? - Am văzut la televizor. - Fugi, domne, că n-ai înţeles nimic! - i-am zis eu. Şi am intrat în magazin.
Tare, nu!?
Imagine
silvius
Vaper

Mesajde vlad.theodor » Joi Mar 01, 2012 4:31 pm

Ceva mai vechi:
http://www.rtv.net/tigara-electronica-i ... 13411.html
Tare ! Nu mai am voie sa simulez...

Cica azidimineata a fost ceva pe TVR2 in emisiunea "Poate nu stiai..." despre tigari electronice (ceva "de bine" sper) dar inca mai caut articolul.
(01.03.2012 - 10:40 Poate nu ştiai Editor coordonator Călin Petrescu. Producător tv. Mihaela Brumă.)
Dumnezeu a creat cerul şi pământul. Restul a fost fabricat în China. http://youtu.be/XIyECkJuhxM
vlad.theodor
Reseller junior

Mesajde OldJack » Lun Mar 19, 2012 6:34 pm

Imagine
OldJack
Vaper

Anterior

Înapoi la Discutii generale