ego-c se infunda foarte repede.please help

Re: ego-c se infunda foarte repede.please help

Mesajde liviup76 » Mie Feb 22, 2012 12:43 pm

@nicumur

Ma simt vizat de postul dvs, asa ca am sa raspund
NU am nicio legatura cu vreunul din resseleri nici fanul vreunuia nu sunt ( am depasit varsta conceptului de fan )
1. Problemele cu ego-c sunt aceleasi cu oricare alt atomizor de tip tank ( chiar mai putine ). Daca aveti curiozitatea sa cititi prin alte topicuri referitoare la sistemul ego-c, ati vedea ca acele "carpeli" au rezultate ( va dau link-ul daca vreti )
2. Omul a cerut un sfat pentru rezolvarea problemei, nu sfaturi pt altceva
3. Nu ar trebui "sa puna botu" nici la sfaturile pretioase date de dvs legate de 510+ picurator + reclama la un anumit tip de baterie, scrisa cu un font deranjant ochiului

Ar fi mai benefic si mai putin iritabil pentru toata lumea daca unii ar lasa mai moale aceasta atitudine de superioritate

PS:
Sunt perfect de acord cu dvs ca sistemele tank nu sunt recomandate incepatorilor, dar nici profesionist nu tre sa fii sa impingi un fitil sau sa scoti un cui ca sa poti face dry burn

Numai bine
Ultima oară modificat de liviup76 pe Mie Feb 22, 2012 12:48 pm, modificat de 2 ori în total.
Nu mai fumez din 05-01-2011
liviup76
Vaper

Mesajde liviup76 » Mie Feb 22, 2012 12:45 pm

rica007 scrie:dupa cum vedeti omu nu mai zice nimic
l-ati ingropat in raca voastra
a cerut ajutor si ce a primit?

Fara suparare, mai putin offtopic ar fi mai dragut.
A primit sfaturi la obiect, cu exceptia unora care nu folosesc produsul dar le place sa adune posturi
liviup76
Vaper

Mesajde nicumur » Mie Feb 22, 2012 1:01 pm

liviup76 scrie:1. Problemele cu ego-c sunt aceleasi cu oricare alt atomizor de tip tank ( chiar mai putine ). Daca aveti curiozitatea sa cititi prin alte topicuri referitoare la sistemul ego-c, ati vedea ca acele "carpeli" au rezultate ( va dau link-ul daca vreti )

Curios, tare curios, deoarece eu am citit (iti dau link daca vrei) ca exista mult mai multe probleme la eGo-C decat la alte tancuri.
In aceasi ordine de idei, manat de un "avant revolutionar" am achizitionat un IMIST (cu review-uri mai mult decat elogioase) si am constatat ca-i o mizerie crunta (parere subiectiva, desigur) desi l-am trimis la scientist la Iasi pentru "bibilire".

Imi rezerv dreptul de a spune raspicat ca un produs care nu functioneaza in parametri normali imediat dupa achizitionare si trebuie ajustat fitilul nu este un produs BUN.
Idem si daca se scurge lichidul din rezervor.
Probabil uitam destul de des ca acestea sunt toate niste mizerii chinezesti cu loturi care difera ca de la cer la pamant intre ele.

Ma opresc aici cu OFF-Topicul.
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde liviup76 » Mie Feb 22, 2012 1:08 pm

Probabil ca si acele 510 pe care le-am aruncat in prima zi sau cartomizoare defecte ar fi trebuit sa ma faca sa zic ca nu sunt produse bune

Ma opresc si eu
liviup76
Vaper

Mesajde sanitarium » Mie Feb 22, 2012 1:16 pm

nicumur scrie:1 - Un produs care nu functioneaza CORECT imediat dupa cumparare este un GUNOI - daca trebuie "bibilit" ca sa functioneze in parametri normali, atunci eu unul as cere bani reseller-ului pentru "tuning" :mrgreen:
Dealtfel, vad ca nici o "carpeala" sugerata nu este de folos, asa ca nu vad de ce se insista pe subiectul asta - in afara de spiritul de a-ti apara marca sau reseller-ul preferat ;)

o foarte mare parte din atomizoare vin cu fitilele nereglate, neașezate corect, din cauza neglijenței chinezoilor, dar asta nu înseamnă că sunt gunoaie. "cârpeala" și "bibileala" este foarte simplă și eficientă, dacă îți dai seama cum funcționează un atty.
am înțeles că tankul nu-i preferatul tău, de unde și întrebarea de ce postezi in acest topic?
eventual luai omul pe privat și îi făceai anumite recomandări.
nu vreau să par foarte acid, dar eu nu mă bag in topicurile unde se discută problemele legate de carto, clearo și alte minunății, să spun că-s gunoaie și să recomand ego-c...
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde nicumur » Mie Feb 22, 2012 2:52 pm

sanitarium scrie:
o foarte mare parte din atomizoare vin cu fitilele nereglate, neașezate corect, din cauza neglijenței chinezoilor, dar asta nu înseamnă că sunt gunoaie

Te rog sa recitesti ceea ce ai scris si vezi daca nu cumva te contrazici singur :roll:

Daca o foarte mare parte din orice produs ar veni din fabricatie cu probleme care ar trebui reglate de consumatorul final (si asta asa, pe "ghicite") inseamna ca acel produs este un gunoi - daca ai o alta definitie esti liber sa o folosesti.

In ceea ce ma priveste imi este perfect paralel orice produs PV - nu fac reclama nimanui, nu am "bucurii" cu nici un dealer, nu primesc "atentii" de la nimeni si (din ce imi aduc eu aminte) nu am pronuntat vreo marca de produs - faptul ca spun ca un 510 este mai bun decat orice tank este o chestie verificata de 90% din vaperii de pe intreg globul, nu cred ca-i o noutate :roll:

Eu nu am facut decat sa dau glas nemultumirilor exprimate chiar pe topicul dedicat eGo-C (ba curge in prostie, ba da gust de ars, ba aroma ciuciu, ba se ard pastilele).
Din cate imi aduc aminte chiar tu ai spus ca eGo-C-ul prietenei tale curgea imediat dupa achizitionare - asa ca nu vad unde si de ce gresesc eu :roll:

Dar, dupa cum am zis (incerc sa) ma opresc aici.

Later Edit:
Intr-adevar, recitind ceea ce am scris vad ca am comis o eroare de exprimare nefericita care se poate interpreta si pentru care imi cer scuze :!:
Pentru conformitate:
1 - Eu NU spun ca (toate) eGo-C sunt o porcarie :!: - am sugerat doar initiatorului topicului sa scape de exemplarul defect pe care il are.
2 - SUSTIN in continuare ca orice produs care nu functioneaza in parametri nominali imediat dupa achizitionare si care trebuie "bibilit" in orice mod este un JUNK.
3 - Eu NU recomand sistemele tank incepatorilor - sunt ceva mai pretentioase pentru ei si pot duce la reapucarea de fumat clasic.

Scuze de Off-Topic, acum am pus punct.
Ultima oară modificat de nicumur pe Mie Feb 22, 2012 3:12 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde walle » Mie Feb 22, 2012 3:08 pm

nicumur scrie:...Din cate imi aduc aminte chiar tu ai spus ca eGo-C-ul prietenei tale curgea imediat dupa achizitionare - asa ca nu vad unde si de ce gresesc eu :roll:

Da, adevarat, dar am scris şi motivul pe care cred că ai omis sa-l citeşti. Pt că trăgea cu forţă prea mare din el, era prima zi a ei cu electronica, nu pt. că ar fi fost defect.
În plus eu nu am contrazis nimic din ce ai zis tu în acest subiect şi nici nu am zis că greşeşti.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde rica007 » Mie Feb 22, 2012 3:10 pm

va recomand sa lasati topicul omului in pace
va recomand cafenea-f104/loc-dat-capul-t2019.html
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde nicumur » Mie Feb 22, 2012 3:14 pm

rica007 - observ ca deja esti "veteran" pe forumul asta fara sa zici defapt nimic constructiv :roll:
Te rog eu, nu mai face off-topic la off-topic ca nu are sens.
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde valioglu » Mie Feb 22, 2012 11:17 pm

Am cazut ca unii utilizatori recomanda dripping cu 510 LR in loc de EGO C. Eu am dripuit cam un an (de fapt nici nu am prea vapat cu alt sistem in toata aceasta perioada), dar de cand am dat de EGO C am renuntat. Am aceeasi cantitate de vapori, aroma aproape satisfacatoare, usurinta in utilizare. Si 510 LR se inunda si curgea pe la mufa, necesita dry burn la intervale destul de scurte, se mai obtura - infunda. Am incercat si carto si tank si clearomizoare (astea din urma chiar m-au dezamagit cam toate), dar pentru moment EGO C pare ok. Daca se inunda impinge un pic fitilul spre cartus - in directia opusa rezistentei. Daca da ars invers.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde Moriarty » Joi Mar 01, 2012 2:52 pm

Foloseste cartus din acela negru Joyetech original, nu din cel alb. Ma refer la asta de aici: http://vapers.ro/cartuse-tank/1052-cart ... negru.html
Fratele meu a patit la fel si s-a rezolvat cand i-am zis sa fol asta. Poti pune capacel de plastic sau de silicon, nu conteaza.
Plus ca daca ai tigara neagra arata si mult mai bine estetic si nici nu se vede condensul acela galbui.
Atentie, daca pui capacele de silicon trebuie sa perforezi tu capacelul pt ca atomizorul C are cuiul mai scurt putin si nu reuseste sa perforeze capacelul de silicon (e prea elastic).
Ego-C e excelent (dupa mine cred cel mai bun atomizor, cel putin in ce priveste comoditatea in utilizare) si e pacat sa il arunci sau sa renunti la el.
[url="http://www.vaportalk.com/Smokefree/"]
Imagine
[/url]
Moriarty
Vaper

Mesajde trancemaster » Joi Mar 01, 2012 6:31 pm

Aceiasi problema o intampin si eu problema este la cartus am avut si capacel de silicon aceiasi problema mai rau curge am observat atunci la capecelul din plastic dur nu era strapuns 100% avea acea bucatica de plastic atarnata in sus, am luat o penseta si am traso de acolo acum cuiul intra perfect in cartus si nu mai curge asa tare totusi nu am reusit sa opresc scurgerile de lichid din cartus in sus orificiile de aer acolo inca intra lichid si nu imi pot da seama cum e posibil astept mai multe informatii despre modarea ss sa scap de silica ma poate inruma cineva spre modificari pentru incepatori ale pastilei ego c multumesc
happy vaping everyone
trancemaster
Vaper

Mesajde walle » Joi Mar 01, 2012 7:09 pm

Revin cu completări la posturile făcute cu ceva timp în urmă în acest topic. Duminică, 26.02, am schimbat pastila ego-C cu una nouă și cea nouă - cumpărată în altă comandă decât cea anterioară, a fost defectă din start. Nu se alimenta cum trebuie, dădea gust de ars mai mereu și cel mai aiurea am găsit lichid în baterie - lucru care nu mi s-a întâmplat nici măcar în prima zi de ET. Am rezistat cu ea o zi, am zis că poate își dă drumu` dar degeaba. Am desfăcut, schimbat fitilul și acum e ok la capitolul aromă/aburi. Totuși, după un cartuș pufăit, apare o picătură foarte mică de lichid pe baterie. Eu bănuiesc că este condens pt. că suportul pastilei este curat și nu are nici urmă de lichid pe/prin el. Oricum la celelalte 2 pastile pe care le-am folosit nu am găsit niciodată nici măcar o urmă de lichid în baterie.
În concluzie și acest sistem ego-c depinde foarte mult de chinezul care l-a executat/ansamblat. Deci, este foarte posibil ca de fapt pastila să nu fie bună și nu utilizatorul să fie de vină. Cei care aveți probleme, încercați o altă pastilă, eventual două, poate ați nimerit una defectă.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Tigara eGo-T s-a stricat foarte repede.

Mesajde Ancaelysa » Lun Mar 05, 2012 8:15 pm

Eu am tigara electronica eGo-T si una Joye510 Titan atomizorul il curat o data la 2 zile in alcool sanitar + otet timp de o seara ,iar metoda cu suflatul zilnic,numai ca atomizorul de la tigara electronica eGo-T a functionat 4 zile dupa care n-a mai vrut,nu este infundat si totusi nu scoate aburi.Cand functiona avea un gust de plastic ars.Poate ma poate ajuta cineva .O seara frumoasa!
Ancaelysa

Mesajde danezu » Dum Mar 11, 2012 2:40 pm

Asa am si eu un atomizor ego-t conic cu probleme de nou, gust de ars, miros urat, fara aburi. L-am demontat, spalat si degeaba, il tin ca poate am nevoie vreodata de piese....
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde M1dnight » Dum Mar 11, 2012 5:33 pm

Vad ca se aduna "reclamatii" pe aici legat de produsele Joyetech.Asa ca eu m-am pripit cu postul anterior in acest topic pentru ca posed 3 pastile ego-c LR -noi, originale si inutilizabile. Zic asta pentru ca cei de la Joyetech au probleme legat de calitate!

Buza cuilui este indoita spre exterior la toate trei pastilele de la stantare/taiere formand un cioc vizibil in varf si o conicitate in perforare.Acest lucru duce la distrugerea catuselor si inundarea pastilei/ atomizorului cu lichid chiar si cu capacel siliconic(testat). Diametru taieturii este mai mare si oblic, observabil la rotirea cartusului- nu mai intra usor cum ar trebui la o gaura centrata si cu circumferenta corecta.
Nu dau numele resellerului pentru ca nu are nici o importanta,insa voi merge pentru o perioada pe produsele altui producator.. chiar si no name , daca e serios.

P.S. As adauga poze insa nu am rezolutia necesara pt asa ceva si stralucirea metalului in poze e o problema pt mine :).
M1dnight
Vaper

Mesajde danezu » Dum Mar 11, 2012 7:28 pm

Pai spune de unde le-ai luat, ca sa ne ferim, doar nu te bucuri de necazul altora si asa poate resellerul reuseste sa-si schimbe stocul la importator sau producator. Iti dai seama ca sunt produse sigilate si fara garantie, dar macar sa functioneze o perioada de timp.

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde E-Smoker » Dum Mar 25, 2012 10:20 am

Simt că trebuie să precizez de la bun început că cele ce urmează sunt PĂRERI (a se citi: constatări) PERSONALE şi că sunt conştient de faptul că nu sunt fericitul deţinător al adevărului absolut. Adică, chiar dacă am ceva vechime în domeniul utilizării ET, nu mă consinder vreun profesionist sau atoate ştiutor şi cred cu convingere că mai am multe de învăţat. Am spus acestea în speranţa că voi evita astfel palmele peste ceafă, castanele sau ghionturile în coaste. :lol:

În fine, referitor la utilizarea sistemului eGo C, într-adevăr sunt câteva aspecte specifice sistemului de alimentare "tank", de care trebuie ţinut cont:
1. În primul rând observaţia că pinul (cuiul) ce susţine meşa (fitilul) este tăiat neglijent şi prezintă "un cioc orientat spre exerior", care atunci când perforezi pentru prima dată căpăcelul cartuşului, fie el de silicon sau de plastic, mai mult rupe decât să facă o gaură regulată, este foarte corectă. Din această cauză căpăcelul nu va asigura o etanşeizare corespunzătoare şi va genera scurgeri/pierderi de lichid. Ca atare, cu ocazia primei utilizări a pastilei, pilesc uşor vârful cuiului pentru a remedia acest neajuns. O măsură suplimentară este folosirea căpăcelelor de silicon, care fiind elastice se strâng mai bine pe cui (sunt oarecum etanşe).
2. Reglez din prima fitilul un pic mai sus (mai departe de rezistenţă) pentru a evita supraalimentarea (o altă cauză a scurgerilor). Dacă văd că îmi dă ars pe parcurs este foarte simplu să scot pastila şi să apăs progresiv până la obţinerea rezultatului optim.
3. Atâta vreme cât vom folosi liquid pentru vapat vom avea condens, este clar şi nu avem ce face. Iar condensul se va manifesta cu precădere pe durata sezonului rece. Singura scăpare, ne place sau nu, este să ştergem regulat ansamblul şi să o facem atunci când trebuie, nu când avem chef. Asta e! Problema condensului nu este condensul în sine, cât capilaritatea. Prin capilaritate liqiud-ul ajunge unde nu te aştepţi şi când nu te aştepţi. Nu trebuie să uităm că prin capilaritate apa (seva) ajunge din pământ în vârful copacului, fie el şi Sequoia, ignorând forţa gravitaţională şi asta în situaţia în care plantele nu au un "sistem circulator" bazat pe un dispozitiv de pompare, cum avem noi. Capilaritatea asigură alimentarea rezistenţei, dar crează şi alte câteva probleme.
4. Schimbările bruşte de temperatură (specifice mai ales sezonului rece, dar nu exclusiv) la care este supus ansamblul conduce la dilatarea/contractarea termică a liquidului. Acest lucru determină un aflux de liquid spre pastilă, chiar în situaţia în care este proaspăt ştearsă. Ca detaliu: vi de la frig într-o încăpere mai caldă. Liquidul se va dilata termic şi va inunda. Ieşi înapoi la frig, iar liquidul se va contracta, dar fără a absorbi în cartuş ce a dat afară, va absorbi doar aer. Ieşi din nou la frig... şi e clar ce se se va întâmpla... Şi chestia asta se întâmplă şi vara, dar invers. În încăperi e mai răcoare şi afară mai cald (în maşină dai drumul la aerul condiţionat etc.). Apoi intervine transferul prin capilaritate...
Referirile la cât de tare/încet trebuie să tragi din ET au fost deja atent dezbătute.
Concluzia mea este că folosim o tehnologie care necesită, pentru moment, puţină atenţie din partea noastră. Nu este cazul (cred eu!) să fim foarte intransigenţi, ci doar să ne adaptăm mediului de lucru, eventual să adaptăm mediul nevoilor noastre. Personal consider că trebuie doar să ne aplecăm puţin asupra fenomenului spre a înţelege, superficial măcar, ce se întâmplă. Ca atare, pot spune că ţinând cont de cele de mai sus am folosit cu succes sistemul eGo C, fără a fi tentat să-l mai schimb vreodată. Trebiue doar să ai puţină grijă de el.
Viaţa trebuie să fie un drum către lumea cealaltă la care să ajungi în cea mai bună stare, bine sănătos?
Sau la marele final ar trebui să ajungi obosit, uzat, mulţumit că ai făcut de toate şi că timpul nu a fost pierdut în zadar?
E-Smoker
Vaper

Anterior

Înapoi la Discutii generale