Salutare
E vreo diferenta? cu banii care ii dau pe una de ego-c de 650 pot sa iau una de ego-t de 1000, de asta intreb.

mariandex scrie:Salut , doar brand si atat si astea de la ego-c parca iti arata descarcarea bateriei prin schimbarea culorii ledului de la buton : alb-100% , bleu-50% , albastru-20% dar ca functionare sunt identice , parerea mea personala e ca decat sa dau bani pe clipocitul ledului mai bine aleg capacitatea marita a bateriei , sau cea mai buna varianta un passtrought de 1000 mA , in timp ce se incarca poti vapa .
HAPPY VAPING !
Didos scrie:in timp ce ego-c incep la 4,2 cu bateria plina si scad treptat pana la 3,3, inainte de descarcare.

Arnold12 scrie:Didos scrie:in timp ce ego-c incep la 4,2 cu bateria plina si scad treptat pana la 3,3, inainte de descarcare.
Unde scrie ca incep cu 4,2 ???
Pe situl original al lui joyetech nu am gasit baterie ego-c tensiune de 4,2.
Daca ai gasit tu te rog sa pui un link ceva.
Ms.
mariandex scrie:Salut , doar brand si atat si astea de la ego-c parca iti arata descarcarea bateriei prin schimbarea culorii ledului de la buton : alb-100% , bleu-50% , albastru-20% dar ca functionare sunt identice , parerea mea personala e ca decat sa dau bani pe clipocitul ledului mai bine aleg capacitatea marita a bateriei , sau cea mai buna varianta un passtrought de 1000 mA , in timp ce se incarca poti vapa .
HAPPY VAPING !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator