Asa cum spune @lizicat, ajungem sa vapam circa 140-150 ml lunar, socotind si lichidul din servetele, care nu e putin dar tinand cont si de faptul ca LR-urile si carto papa mult lichid. Un calcul facut la 75 de zile de vapat ne conducea la o suma de 300 lei lunar in medie (50% din cat ne costa analoagele - circa 1300 lei pe amandoi). Dar trebuie tinut cont ca am luat multe baterii - in prezent avem un mod VV de la @jhonutz si 8 baterii eGo, din care doar 2 sant de 650 mAh, restul sant de 900 si 1100 mAh. Motivele cumpararii atator baterii au fost ca trei dintre ele s-au defectat puse la incarcat pe un PCC, dupa nici 0 luna de la cumparare. Multumim pe aceasta cale lui @maddoc pentru inlocuirea in garantie, dar noi comandasem la acel moment alte baterii. Acum avem sa ne ajunga.
Mai avem in "stoc" atty diverse, carto, tank, toate luate cu titlul de proba, si le avem in folosinta sau in rezerva. Deasemenea avem lichide, respectiv e-arome PA si Inawera pentru vreo 3 litri de e-lichide home-made.
Daca ar fi sa nu mai cumparam nimic vreo 3 luni, costureile vor fi zero. Calculul il poate face oricine......... si tot nu va depasi 1/3 din costurile cu analoagele.
Costuri mari sau mici, dar macar avem de unde alege.
Se mira unii de o cantitate mare de lichid consumat ? e mult cand spun 150 ml/luna ? NU

Pentru ca aici trebuie tinut cont si de faptul ca se pierde mult in "servetel" sau prin scurgerile pe langa atty cand esti incepator.
Cat traim tot invatam si tot nestiutori ramanem.
Concluzie : vapam mai ieftin si ma hazardez sa afirm si mai sanatos dar nu destul de sanatos (asta o stie toata lumea. Nu imi fac griji pentru ca si alimentele ingurgitate zilnic contin la substante ciudate, cat incape......
Imi place sa vapez, chiar ma incanta si nu cred ca voi renunta prea curand.
Aburei densi va doresc