Cat cheltuiti lunar pe ET (consumabile ETC)

Re: Cat cheltuiti lunar pe ET (consumabile ETC)

Mesajde nicumur » Mar Ian 24, 2012 3:04 pm

Da, acum am un Mark pus pe un Lavatube, un NoEgo de la Romaniac (varianta +5v si acum vreau sa-mi cumpar si modulul de -5v), si un eGo-T passthrough ca back-up.
Ce pot spune deocamdata sigur este ca de Mark ma voi desparti extrem de greu (asta daca va fi vreodata cazul), cred ca va fi "last man standing" al PV-ului meu - dealtfel, de cand l-am achizitionat nu am mai vapat din nimic altceva (si includ aici JazzCartopipe, 510 LR, carto Boge, sistem Smok Tank sau atty bridgeless si orice altceva ce mai am pe acasa).
Am "element de incalzire" pentru Mark de-mi ajunge pentru 5 ani.
Mi-am propus sa mai achizitionez un Provari dar stau in cumpana serios - poate in viitor si ceva mai "exotic" gen Pretios, Reo, Eraser, Vapemate, Genesis sau mai stiu eu ce-or mai aparea (mai mult ca sa vad cum sunt si alea).
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde Stefanutz30 » Mar Ian 24, 2012 6:21 pm

eu NU am redus foarte mult cheltuiala deoarece inainte fumam sub un pachet pe zi deci cam 250-280 lei/luna

acum ca am descoperit aceste E.T.-uri ... si faptul ca pot fuma la birou si acasa si oriunde .. vapez cam 3 ml/zi plus atty-uri si cate o baterie ... hmmm ajung la 200 lei/lunar
eu ca sa ies convenabil la bani fata de analoage ... ori trebuie sa reduc cantitatea de lichide vapate .. ceea ce nu pot :) .. ori .. sa cumpar un atty full servisabil, gen Genesis sau ceva in genul asta la care sa-mi schimb doar nichelina ;) si asta am de gand sa fac in viitorul apropiat

la mine castigul este ca fumez mai sanatos!
si castigul nevesti-mii ... este ca nici ea nu mai fumeaza pasiv :? :) asa cum se intampla inainte ..
Imagine
Stefanutz30
Vaper

Mesajde nicumur » Mie Ian 25, 2012 1:00 am

Faptul ca ai renuntat la fumat este mai pretios decat orice economie la bani.
Chiar daca platesti mai mult acum si tot este o mare realizare.
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Discutii generale