Baterie exploziva

Re: Baterie exploziva

Mesajde MihaiG » Vin Feb 17, 2012 8:55 pm

In orice caz, eu unul m-am hotarat.... Ma duc sa dau la casare laptop-ul, arunc camera video, ma las de vapat, arunc mobilul, pda-ul, bormasinile cu acumulator, arunc aparatul foto (ba nu ca pentru ala am acumulatori Ni), .... Daca stau bine si ma gandesc... n-ar fi rau. Gasesc un post de cioban in creierul muntilor si m-am scos :D
Imagine
MihaiG
Vaper

Mesajde colandrino » Vin Feb 17, 2012 9:12 pm

Si fumezi panusi de porumb in foita de ziar.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde LiviuD » Vin Feb 17, 2012 10:56 pm

se pare ca ma calmez mai usor decat ma sperii,sau poate imi place vapatul prea mult :)).oricum tre sa-mi cumpar un multimetru,e necesar la casa omului.

MihaiG pda,telefonu,si alte chestii is facute de producatori mai seriosi.am incredere mai mare in sony sau nokia,lg spre exemplu decat in joyetech,sau biansi,microcig si alte companii care fac baterii de un timp mai indelungat.tot in china's facute si alea dar tind sa cred ca sunt fabricate cu o grija mai mare fata de clienti
LiviuD
Vaper

Mesajde karma » Vin Feb 17, 2012 11:56 pm

LiviuD scrie:MihaiG pda,telefonu,si alte chestii is facute de producatori mai seriosi.am incredere mai mare in sony sau nokia,lg spre exemplu ...

daca tot te-ai mai calmat mai cauta pe net ca s-ar putea sa-ti mai schimbi opinia, uite asa cateva exemple :) :
articol 1
articol 2 astea-s chiar Sony
sau articol 3

si mai sunt si altele mai mici daca ai timp sa cauti :)

Intrebare: oare cum o fi sa-ti explodeze laptopul cat il tii in poala!?... :mrgreen:
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde LiviuD » Sâm Feb 18, 2012 4:46 am

voi imi faceti viata grea jur :)).dar de lg n-ai zis nimic haa :))) (te rog nu cauta :)))) )
LiviuD
Vaper

Mesajde bug77s » Sâm Feb 18, 2012 12:20 pm

colandrino scrie:Si fumezi panusi de porumb in foita de ziar.

si dai foc la casa cu ele! :D
bug77s
Vaper

Mesajde JoyeVape » Dum Feb 26, 2012 8:24 pm

I am sure it is not the ending, It is just the beginning! And it was in our expecting from December, 2011. At that time, we thought it would be some battery problem in Feb. or Mar. 2012. We saw a lot of small factories to use cheapest unsafe batteries to make the electronic cigarette. It was crazy!

As I know the quality electronic cigarette battery is from DESAY and HGBattery. Joyetech always used DESAY battery.
Ten One International (H.K) Limited
Joyetech Official Distributor---http://www.joyetech.com/about/business.php
Http://www.TenOneInternational.cn Http://www.JoyeVape.com
Large Joyetech stock of eGo-C/eGo-T/510-T etc
JoyeVape

Mesajde ventzel » Dum Feb 26, 2012 9:03 pm

Asta cum s-o luam? Un fel de No comment cu Monica Gabor? :lol: Cam atata stiam si despre ea cat si despre producatorii astia de baterii :?: Daca cineva ii stie as fi recunoscator daca m-ar lumina de cand fac ei baterii (cate vand pe an sau ce cifra de afaceri au nu-i relevant).
Imagine
R Tape loading error, 0:1
ventzel
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Dum Feb 26, 2012 9:51 pm

trebuie sa foloseasca cablu multifilar la bateriile alea, cele existente ..monofilare se rup usor iar daca face scurt in interior + cu metalul (-) plesneste bateria :). Am gasit si baterii cu multifilar prin ele dar sunt unicate.
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Feb 27, 2012 12:20 am

si telefoanele mai faceau astfel de surprize neplacute...si totusi nu prea ne-am grabit sa renuntam la ele
si despre sistemul GPL se spune ca poate face ''scantei''...si totusi le gasim la tot mai multe masini (unele vin asa din fabrica)
Nu cred ca e cazul sa ne impacientam acum cu gandul la drobul de sare...parerea mea ! :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde rica007 » Lun Feb 27, 2012 10:31 am

accidente domle'
nod in papura gasesti
o fi fost defecta,o fi facut scurt
stirea sigur a fost deformata pana a ajuns la noi
in final s-a facut din tantar armasar
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde Moriarty » Lun Feb 27, 2012 6:44 pm

E-Lichid cu Trinitroglicerina care e mai bun? De la Dekang sau Joyetech? PG sau VG? Acest nou tip de lichid nu ar fi bine sa se numeasca abreviat "TG"? Eventual stiti cumva cum dau de americanu ala ca sa il intreb? Uhhh, multe intrebari de cand cu explozia.
[url="http://www.vaportalk.com/Smokefree/"]
Imagine
[/url]
Moriarty
Vaper

Mesajde SamGold » Mie Feb 29, 2012 3:50 am

A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Mesajde karma » Mie Feb 29, 2012 5:29 am

RazvanMihai scrie:Ego-T battery exploded...

Now my question in all of this is "why did this happen?" It was a legitimate Joyetech ego-T though I was using a no-name brand charger.

Ce sa mai comentez... merita oare sa mai citesc?! si din poze : 5V, 0.1A...
Oricum din ce am vazut pana acum cu ego-urile au patit-o cat era la incarcare in majoritatea cazurilor...

la celalalt caz e greu de dat cu parerea ca deja e la mana a doua si nu stii exact ce a facut si ce a explodat ... daca mai vine cu detalii e interesant de aflat care a fost problema... dar cum spuneam cazuri de acest fel vor mai exista...
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde mihai1970 » Joi Mar 01, 2012 12:41 am

Domnule Razvan
Cu cele mai mari respecte ce ti le port, dar trebuie sa-mi zic si eu parerea.
Am vazut ca d-voastra, precum si alti utilizatori ai acestui forum, dau linkuri spre site-uri in limba engleza (si nu numai in engleza). Avand in vedere faptul ca traim in Romania, si vorbim limba romana, si nu toti suntem profesori de engleza sa putem intelege ce scrie pe acolo, acest lucru nu face decat sa ne atate mai tare curiozitatea. Deci eu as propune ca macar in posturile d-voastra sa sintetizati un pic cam ce scrie pe acolo, sa nu murim de curiozitate astialalti care nu stim deloc engleza
Stima
mihai1970
Vaper

Mesajde SamGold » Joi Mar 01, 2012 12:54 am

Salutare,

Stiu ca ideal e sa postez in limba romana (din pacate informatia despre acest domeniu nu se gaseste la noi in cantitatile d-afara...) si crede-ma ca, cat timp imi ia sa le traduc, mai citesc ceva pentru mine (da, sunt egoist uneori...).
Nu-ti imagina ca sunt profesor de engleza.In mare ma descurc si unde nu inteleg folosesc Google Translate.Nu este el de o acuratete iesita din comun, dar isi face treaba...
Alta solutie ar fi Google Toolbar.Poate face Stefan un tutorial...?

Succese si excese!

p.s.: multumesc pentru aprecieri!
A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Mesajde mariandex » Joi Mar 01, 2012 1:15 am

Salut , eu deobicei folosesc ca browser Google chrome pentru ca mi se pare ca merge mult mai rapid decat celelalte browsere si sub bara principala de sus imi apare o bara care imi spune ca pagina este in limba X vreau sa o traduc ? si apas butonul traducere si imi apare toata pagina tradusa in romana , dar cum google translate nu face traducere literara ci doar a cuvantului in sine e o traducere destul de proasta dar citind printre cuvinte :D inteleg cam ce se vrea in postul respectiv . De exemplu o traducere din postul de pe ECF :

" Janusxvii
Full membru
Data înregistrării
Februarie 2012
Locaţie
Arizona
Ego-T baterie a explodat
Aşa cum spune si titlul bateria mea de la Ego-T a explodat astăzi în timp ce am fost o încărcare. Am inclus câteva poze pentru referinţă. A fost rău, deoarece mai ales că am fost de încărcare de la portul USB de pe computerul meu la locul de muncă. Acum, întrebarea mea, în toate acestea este "de ce sa întâmplat acest lucru?" A fost un interes legitim Joyetech ego-T, deşi am fost folosind un încărcător nu-nume de brand. Mi-ar plăcea să-l creta până la un încărcător defect, dar nu este circuit de protecţie supraîncărcare în bateria şi încărcătorul nu? Nu pare a fi o foarte mult în ştiri despre e-ţigări explodează în ultima vreme şi am fost sub impresia că a fost doar intampla ieftine knock-off-uri.

timothy
Membru Ultra
Verified membru
ECF Veteran
Data înregistrării
Ianuarie 2010
Locaţie
Texas

Nu doar cele de lovitură de ieftin, dar mai ales stivuite bateriei. Eu cred că orice baterie poate avea o problema ca acest lucru în cazul în care circuitul de protecţie sau deteriorat în cazul în care nu a scăzut. Sunt sigur că cineva ştie mai mult decât mine va interveni în curând pe acest

Vchick
Ultra membru
ECF Veteran
Data înregistrării
Iulie 2010
Locaţie
NE Ohio

Îmi pare rău că acest lucru sa întâmplat. Ai indicat un încărcător nu-nume, aceasta este cea care a venit cu baterie?

Ieri, 03:17 PM # 4
Vadim
Full Membru
Veteran ECF
Data înregistrării
Martie 2010
Locaţie
Brooklyn, NY

Wow!
Este destul de greu pentru a vape la locul de muncă fără "bunătăţi" de oameni care fac o scenă pe care noi le omoară cu vapori de apă şi ne face pasul cu fumatorii analogice obtinerea fumul de mâna a doua. Deci, acum, chiar şi unităţile de fabrica sunt explodează, băiatul Oh Boy spera nimeni nu ţi-a dat un timp de greu despre ea.
Ai dreptate cu privire la faptul că bateria ar trebui să aibă un circuit de protecţie în ea. A fost tare? Întrebări care de acum poate fi necesar să se răspundă de toate ar fi: ? În cazul în care devine suc ​​de interior, nu-l distruge circuitul de protecţie Ştim cu toţii că ucide bateriile auto. Sunt chinez a face aceste unităţi, fără a cauza de asigurare a calităţii şi a concurenţei acerbe de război al preţurilor, printre miile lor de fabrici ? auzind povestea ta acum este de a face-mi un pic speriat, am auzit prima explozie a fost în FL, cu un MOD self-made. Dar a ta este o unitate de fabrica.

Randyrtx
Ultra membru
ECF Veteran
Data înregistrării
2009 iunie
Locaţie
Cedar Park, TX

Că încărcătorul nu arata bine pentru un Ego. Încărcătorul meu Joyetech Ego-ul are un rating de putere de 4.2V @ 420mA.

Vadim
Full Membru
Veteran ECF
Data înregistrării
Martie 2010
Locaţie
Brooklyn, NY

Iniţial Adăugată pe site de Vchick
Îmi pare rău că acest lucru sa întâmplat. Ai indicat un încărcător nu-nume, aceasta este cea care a venit cu baterie?

Aceasta este o întrebare foarte bună Vchick a cerut, că încărcătorul a venit cu kit-ul sau l-ai cumpărat separat?

Corpa
Senior Member
Verified membru
membru Sprijinirea
Data înregistrării
Decembrie 2011
Locaţie
Hawaii, California

Idem. Toate patru sunt de-a mea @ 4.2V 420mA

Iniţial Adăugată pe site de Randyrtx
Că încărcătorul nu arata bine pentru un Ego. Încărcătorul meu Joyetech Ego-ul are un rating de putere de 4.2V @ 420mA.

Janusxvii
Full membru
Data înregistrării
Februarie 2012
Locaţie
Arizona

Pentru a răspunde la întrebări despre încărcătorul ... Nu, nu este cel care a venit cu ego-ul. M-am gândit că toţi plătesc la 5V, deoarece asta e ceea ce de alimentare USB este. Am crezut că singura diferenţă reală între încărcătoarele a fost de filetat (de exemplu, între un 510 şi un RN4081).

Janusxvii
Full membru
Data înregistrării
Februarie 2012
Locaţie
Arizona

Ok, deci pe baza răspunsurilor Presupun că problema a fost că am folosit un încărcător incompatable. Nimeni nu a fost rănit şi nu de proprietate a fost deteriorat astfel încât să putem numi o lecţie greu de învăţat.

Vchick
Ultra membru
ECF Veteran
Data înregistrării
Iulie 2010
Locaţie
NE Ohio

Mă bucur că nimeni nu a fost rănit. Firului nu este ceea ce determină capacitatea de încărcare. În acest caz, se pare ca aceasta este o eroare de utilizare, aşa cum greşit încărcătorul a fost folosit. Cu toate ştirile recente este dificil să aud povesti, cum ar fi acest lucru atunci când aceasta ar fi putut fi evitate. "

Acesta e prima pagina tradusa cu google din 6 din cel de-al doilea link postat .

HAPPY VAPING !
Imagine
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica : nu merge nimic si nu stiu de ce . :D
mariandex
Vaper Veteran

Mesajde Onck07 » Vin Apr 27, 2012 1:06 pm

Eu cred ca nevasta mosului care este cu mult mai tanara a vrut sa scape de el si a incercat sa-i faca felul.
Onck07
Vaper

Mesajde jhonutz » Vin Apr 27, 2012 1:47 pm

raspuns scurt..baterie cu probleme, li-po periculoasa, tabla subtire la ego+ scurt circuit sau defect incarcator si poc.:)
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde maddoc » Vin Apr 27, 2012 4:51 pm

Raspuns mai putin scurt:

Ciudat este ca raspunsul scurt vine din partea cuiva care vinde un mod cu baterii li-ion in serie.
Recomand sa cresti limita de taiere la 6,7V - 2,5V baterie goala + 4,2V baterie plina ca sa nu aibe surprize vre-un client mai neatent care nu masoara bateriile inainte de a le introduce in eraser.
Vei avea un somn mult mai usor asa.

Realitatea este:
- exista incarcatoare eGo pentru anumite modele care au la iesire fix tensiunea de intrare
- acel incarcator combinat cu un port USB sau adaptor de priza de 5,5V sau mai mult scoate din specificatii cu peste 30% o baterie normala (de orice firma ar fi ea) care se incarca la 4,2V
- integratul din baterie care se ocupa de toate verificarile lucreaza pana in maxim 5V +/- 10% (maxim 5,5V)

Am testat si am intalnit deja chiar si clienti care au folsit cu bateriile Joyetech incarcatoare USB chioare (5V intrare, 5V iesire). Cea mai mare problema a fost deteriorarea celulei, aceasta avand o durata de functionare de sub 10% din capacitatea normala.
Nu s-a observat nici a alta problema care ar putea pune in pericol detinatorul. Nici vorba de explozie.
maddoc
Reseller

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii generale