Salut , eu deobicei folosesc ca browser Google chrome pentru ca mi se pare ca merge mult mai rapid decat celelalte browsere si sub bara principala de sus imi apare o bara care imi spune ca pagina este in limba X vreau sa o traduc ? si apas butonul traducere si imi apare toata pagina tradusa in romana , dar cum google translate nu face traducere literara ci doar a cuvantului in sine e o traducere destul de proasta dar citind printre cuvinte

inteleg cam ce se vrea in postul respectiv . De exemplu o traducere din postul de pe ECF :
" Janusxvii
Full membru
Data înregistrării
Februarie 2012
Locaţie
Arizona
Ego-T baterie a explodat
Aşa cum spune si titlul bateria mea de la Ego-T a explodat astăzi în timp ce am fost o încărcare. Am inclus câteva poze pentru referinţă. A fost rău, deoarece mai ales că am fost de încărcare de la portul USB de pe computerul meu la locul de muncă. Acum, întrebarea mea, în toate acestea este "de ce sa întâmplat acest lucru?" A fost un interes legitim Joyetech ego-T, deşi am fost folosind un încărcător nu-nume de brand. Mi-ar plăcea să-l creta până la un încărcător defect, dar nu este circuit de protecţie supraîncărcare în bateria şi încărcătorul nu? Nu pare a fi o foarte mult în ştiri despre e-ţigări explodează în ultima vreme şi am fost sub impresia că a fost doar intampla ieftine knock-off-uri.
timothy
Membru Ultra
Verified membru
ECF Veteran
Data înregistrării
Ianuarie 2010
Locaţie
Texas
Nu doar cele de lovitură de ieftin, dar mai ales stivuite bateriei. Eu cred că orice baterie poate avea o problema ca acest lucru în cazul în care circuitul de protecţie sau deteriorat în cazul în care nu a scăzut. Sunt sigur că cineva ştie mai mult decât mine va interveni în curând pe acest
Vchick
Ultra membru
ECF Veteran
Data înregistrării
Iulie 2010
Locaţie
NE Ohio
Îmi pare rău că acest lucru sa întâmplat. Ai indicat un încărcător nu-nume, aceasta este cea care a venit cu baterie?
Ieri, 03:17 PM # 4
Vadim
Full Membru
Veteran ECF
Data înregistrării
Martie 2010
Locaţie
Brooklyn, NY
Wow!
Este destul de greu pentru a vape la locul de muncă fără "bunătăţi" de oameni care fac o scenă pe care noi le omoară cu vapori de apă şi ne face pasul cu fumatorii analogice obtinerea fumul de mâna a doua. Deci, acum, chiar şi unităţile de fabrica sunt explodează, băiatul Oh Boy spera nimeni nu ţi-a dat un timp de greu despre ea.
Ai dreptate cu privire la faptul că bateria ar trebui să aibă un circuit de protecţie în ea. A fost tare? Întrebări care de acum poate fi necesar să se răspundă de toate ar fi: ? În cazul în care devine suc de interior, nu-l distruge circuitul de protecţie Ştim cu toţii că ucide bateriile auto. Sunt chinez a face aceste unităţi, fără a cauza de asigurare a calităţii şi a concurenţei acerbe de război al preţurilor, printre miile lor de fabrici ? auzind povestea ta acum este de a face-mi un pic speriat, am auzit prima explozie a fost în FL, cu un MOD self-made. Dar a ta este o unitate de fabrica.
Randyrtx
Ultra membru
ECF Veteran
Data înregistrării
2009 iunie
Locaţie
Cedar Park, TX
Că încărcătorul nu arata bine pentru un Ego. Încărcătorul meu Joyetech Ego-ul are un rating de putere de 4.2V @ 420mA.
Vadim
Full Membru
Veteran ECF
Data înregistrării
Martie 2010
Locaţie
Brooklyn, NY
Iniţial Adăugată pe site de Vchick
Îmi pare rău că acest lucru sa întâmplat. Ai indicat un încărcător nu-nume, aceasta este cea care a venit cu baterie?
Aceasta este o întrebare foarte bună Vchick a cerut, că încărcătorul a venit cu kit-ul sau l-ai cumpărat separat?
Corpa
Senior Member
Verified membru
membru Sprijinirea
Data înregistrării
Decembrie 2011
Locaţie
Hawaii, California
Idem. Toate patru sunt de-a mea @ 4.2V 420mA
Iniţial Adăugată pe site de Randyrtx
Că încărcătorul nu arata bine pentru un Ego. Încărcătorul meu Joyetech Ego-ul are un rating de putere de 4.2V @ 420mA.
Janusxvii
Full membru
Data înregistrării
Februarie 2012
Locaţie
Arizona
Pentru a răspunde la întrebări despre încărcătorul ... Nu, nu este cel care a venit cu ego-ul. M-am gândit că toţi plătesc la 5V, deoarece asta e ceea ce de alimentare USB este. Am crezut că singura diferenţă reală între încărcătoarele a fost de filetat (de exemplu, între un 510 şi un RN4081).
Janusxvii
Full membru
Data înregistrării
Februarie 2012
Locaţie
Arizona
Ok, deci pe baza răspunsurilor Presupun că problema a fost că am folosit un încărcător incompatable. Nimeni nu a fost rănit şi nu de proprietate a fost deteriorat astfel încât să putem numi o lecţie greu de învăţat.
Vchick
Ultra membru
ECF Veteran
Data înregistrării
Iulie 2010
Locaţie
NE Ohio
Mă bucur că nimeni nu a fost rănit. Firului nu este ceea ce determină capacitatea de încărcare. În acest caz, se pare ca aceasta este o eroare de utilizare, aşa cum greşit încărcătorul a fost folosit. Cu toate ştirile recente este dificil să aud povesti, cum ar fi acest lucru atunci când aceasta ar fi putut fi evitate. "
Acesta e prima pagina tradusa cu google din 6 din cel de-al doilea link postat .
HAPPY VAPING !