INTRO:
Pentru initiativa, l-am desemnat pe nicos1968 ca moderator. Pe principiul: nici o initiativa buna nu ramane nepedepsita.
Imi dau seama ca nu i-am facut nici un bine, doar i-am dat mult de munca. Sper ca recunostinta noastra sa-l consoleze destul pentru moment si pe viitor sa primeasca ajutoare.
INFO:
Situatia actuala:
-asociatie avem si a fost infiintata de catre maddoc detinatorul sitului http://www.vapers.ro
-asociatia VAPERS CLUB este o asociatie non-guvernamentala, non-profit, non-politica, independenta a carei nastere s-a petrecut in 24.08.2010
-asociatia nu a avut pana in prezent nici o activitate,asteptand viitorii membri sa-si indeplineasca scopul principal
-domeniu ro avem si va fi pus in slujba asociatie de catre maddoc in cateva zile
- trebuie la inceput sa devenim o voce/forta si pentru asta avem nevoie de membri
- nu exista nici o taxa de nici un fel, dupa cum spuneam mai intai sa devenim numerosi si abia apoi sa putem vociferam.
- deocamdata acestea se vor colecta electronic, aici pe forum.
- toti vaporizatorii sunt rugati sa-si inscrie adeziunea aici: asociatia-vaporizatorilor-f81/adeziuni-t349.html
In masura in care apar informatii noi, acest mesaj va fi modificat.