Moderator: nicos1968
iepurasii_visinii scrie:Cum putem deveni membrii ai Asociatiei?
Calitatea de membru aduce cu sine vreo obligatie financiara?
Ce "drepturi si obligatii" au membrii ?
Emanuel scrie:Pentru intrebari si / sau nelamuriri puteti consulta comparativ site-ul http://www.romsdc.ro
Nu fac reclama, e tot un ONG, non-profit, deci nu sint interese ascunse. Doar pentru comparatii legislative sau de alta natura.
La sectiunile Despre noi si Utile puteti gasi statutul (modul cum a fost conceput intereseaza) si alte chestii mai mult sau mai putin interesante.
Emanuel scrie:La sectiunile Despre noi si Utile puteti gasi statutul (modul cum a fost conceput intereseaza) si alte chestii mai mult sau mai putin interesante.
maddoc scrie:Va rog sa adaugati tot ceea ce considerati a fi pertinent pana ajungem la forma finala.
mautzumic scrie:Emanuel scrie:La sectiunile Despre noi si Utile puteti gasi statutul (modul cum a fost conceput intereseaza) si alte chestii mai mult sau mai putin interesante.maddoc scrie:Va rog sa adaugati tot ceea ce considerati a fi pertinent pana ajungem la forma finala.
Aoleu! Eu sunt inginer! La chestiile astea cu legislatie si vorbe multe ma ia cu tremurici![]()
Adica mi se pare c-ar mai trebui sa dezvoltam putin (m-am uitat si la model)dar o sa fie greu
Propuneri:
Asociatia ar putea sa aiba (sa intretina, gestioneze, acumuleze, puna la dispozitia publicului) o colectie de studii cu privire la vaporizare si eventual daca ne-am interesa (ca asociatie) am capata poate acces la diverse materiale si/sau am putea sprijinii efectuarea de studii care sa clarifice cat este de nociva vaporizarea.
Deci am putea raspunde la presa nefavorabila. Am putea eventual atinge si chestiunea catalogarii vaporizatorilor drept fumatori in diverse locuri publice.
Asociatia ar putea sa realizeze legaturi cu organizatii similare.
Nu-mi dau seama daca o parte de promovare ( a ET) ne-ar face bine sau rau ca persoane utilizatoare de tigari electrice ( adica daca ni s-ar da la cap cu taxe si accize sau cu interzicerea comercializarii de diferite substante)dar cred ca ar trebui sa fie totusi inclusa ca obiectiv, nu ca o metoda de a renunta la fumat ci ca o alternativa mai putin nociva decat fumatul.
gata, nu mai pot, mi s-a inflamat creierul si tot nu mi se pare ca ce-am scris e inteligibil
mai meditez

nicos1968 scrie:
societatea la ora actuala are doar organele statutare si 52 de adeziuni cine te baga in seama asa??.
usor, usor va prinde viata iar daca va exista disponibilitate si baza financiara se pot realiza multe in folosul ET prezenti si viitori

Emanuel scrie:Primul pas ar fi infiintarea ca entitate juridica - minim 5 membri fondatori, parca, apoi conteaza mai putin, ceea ce presupune un act constitutiv, statut, cont etc.
Apoi - restul: adeziuni, membri, cotizatii, sponsorizari, teme de interes, parteneri de dialog social, .....
iepurasii_visinii scrie:
da..multumesc ...asta e primul pas in acceptiunea mea
Înapoi la Asociatia vaporizatorilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator