maddoc scrie:E clar ca o sa apara taxe noi ca sa se acopere gaurile la buget in urmatoarele luni.
Credeti ca e cazul sa cotizam si noi? (timbre pe lichide sau mai stiu eu ce alte minuntatii)
Dupa ce ca scapam sistemul de sanatate de noi candidati cu plamani tabagici?
Aoleeeuu, nu le da idei

Daca se rataceste vre-un disperat de bani colorat politic si conectat la bugetul de stat pe aici pe forum si simte miros de bani, nici o asociatie din tara nu ne mai scoate din mana lor, cel putin nu acuma!
E excelenta ideea si cred ca in momentul in care "miscarea vaporizatorilor" va lua amploare este mai mult decat necesar ca interesele sa ne fie reprezentate intr-o forma organizata si recunoscuta juridic, dar din pacate sansele de a castiga vreo batalie cu statul, daca ei vad aici un potential financiar interesant, sunt minime.E doar parerea mea, nu vreau sa descurajez ideea, doamne fereste, dar poate gasim alte solutii ca sa nu ajunga lucrurile pana in punctul in care se gandeste careva sa mai faca si de aici niste bani.
E un paradox ce se intampla, sunt aproape sigur ca atata timp cat nu suntem in numar foarte mare si nu atingem interesele marilor producatori de analoage si ale statului prin taxele pe care le incaseaza de pe urma lor, nimeni nu o sa-si bata capul cu noi.Dar daca la un moment dat devenim o piata interesanta, prima regula care se va aplica este ca tb sa cotizam intr-o forma sau alta la buget.Deci, cu cat ne vom lasa mai multi de analoage si vom trai mai sanatos, cu cat o sa-i convingem si pe altii mai mult sa faca asta, cu atat mai mult ne apropiem de punctul in care o sa o sa prezentam interes financiar.Nu e normal, dar din pacate e o mare sansa se se intample asta...
Sper din totul sufletul sa ma insel... si sa-mi spuneti toti peste cativa ani, cand o sa fim mult mai multi, ca am vorbit numai tampenii...

.Sau macar sa avem resursele sa luptam impotriva unor astfel de masuri!