aplica te rog pe formularul creat de maddoc ..sti cum e majoritatea decide..si mie mi-ar conveni vineri
stima
Moderator: nicos1968
aplica te rog pe formularul creat de maddoc
traznet1984 scrie:daca am creea un ONG cu drepturile vaporizatorului ? ne-ar oferi o stabilitate mai valida.
nu cunosc structurile juridice, nici domeniul legislatie, dar...asa ca idee.
iepurasii_visinii scrie:si cu fonduri proprii
Oricum nu am fi prea multi
serfi66 scrie:O asociatie a pufaitorilor , care sa popularizeze in rindul publicului larg fumatul electronic , ar fi o idee excelenta pentru Romania in vremuri normale. Dar acum nu traim vremuri normale.
Sunt de acord cu "rider" , nu cred ca ar fi cazul acum sa atragem atentia. Raspindirea "fumatului electronic" ar trebui sa se faca ca si pina acum prin propaganda de la om la om (eu am deja doi convertiti fermi) si sa nu formam o asociatie decit daca se leaga cumva cineva de noi.
Oricum nu am fi prea multi , colind hiper-marketurile de un an cu "tigara" si pina acum nu m-am intilnit cu alt pufaitor , ca sa aduc un argument.
tjedy2000 scrie:Oricum nu am fi prea multi
Din pacate ai dreptate. Nici eu nu am intalnit ( inafara de nevasta-mea ) pe NIMENI
care sa fi auzit macar de ET!
Vad ca si din prietenii mei care la incput erau ferm convinsi ca o sa incerce,
nu a mai ramas decat unu, da si asta ezita.
E problema lor. Eu ma simt foarte bine si nu o sa incetez sa recomand fumatul electronic.
serfi66 scrie:Apropo de apararea intereselor , eu am semnat petitia celor de la FlavourArt care merge direct la UE. Cred ca mai degraba ne unim cu altii din strainatate si ridicam vocea la Bruxelles. Asa mi se pare mai eficient , astia de la Bucuresti nu au sa asculte decit de frica "colegilor"din strainatate. Asa zic eu.
serfi66 scrie:Apropo de apararea intereselor , eu am semnat petitia celor de la FlavourArt care merge direct la UE. Cred ca mai degraba ne unim cu altii din strainatate si ridicam vocea la Bruxelles. Asa mi se pare mai eficient , astia de la Bucuresti nu au sa asculte decit de frica "colegilor"din strainatate. Asa zic eu.
Înapoi la Asociatia vaporizatorilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator