ASOCIATIA VAPERS CLUB

Moderator: nicos1968

Re: ASOCIATIA VAPERS CLUB

Mesajde nicos1968 » Mie Feb 09, 2011 12:27 pm

ar fi buna o popularizare dupa ce ne strange mai multi..dupa ce ne organizam...deocamdata suntem doar 25
aplica te rog pe formularul creat de maddoc ..sti cum e majoritatea decide..si mie mi-ar conveni vineri :)
stima
Imagine
nicos1968
Vaper Veteran

Mesajde tjedy2000 » Mie Feb 09, 2011 12:35 pm

aplica te rog pe formularul creat de maddoc

Am aplicat da' inca se mai dezbate. ;)
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde nicos1968 » Mie Feb 09, 2011 12:39 pm

Am aplicat da' inca se mai dezbate. ;)[/quote]
da..deocamdata suntem majoritari :D
Imagine
nicos1968
Vaper Veteran

Mesajde traznet1984 » Joi Feb 10, 2011 1:37 am

daca am creea un ONG cu drepturile vaporizatorului ? ne-ar oferi o stabilitate mai valida.
nu cunosc structurile juridice, nici domeniul legislatie, dar... :mrgreen: asa ca idee.
traznet1984
Vaper

Mesajde nicos1968 » Joi Feb 10, 2011 1:55 am

traznet1984 scrie:daca am creea un ONG cu drepturile vaporizatorului ? ne-ar oferi o stabilitate mai valida.
nu cunosc structurile juridice, nici domeniul legislatie, dar... :mrgreen: asa ca idee.

asociatia este ONG..ONG=organizaţie non-guvernamentală (abreviat ONG) este o instituţie care lucrează independent faţă de activitatea guvernului
Imagine
nicos1968
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Feb 10, 2011 2:17 am

si cu fonduri proprii :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde nicos1968 » Joi Feb 10, 2011 2:56 am

iepurasii_visinii scrie:si cu fonduri proprii :D

normal ..sau poate cine stie cu fonduri europene
Imagine
nicos1968
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Feb 10, 2011 3:49 am

:D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde serfi66 » Joi Feb 10, 2011 1:02 pm

O asociatie a pufaitorilor , care sa popularizeze in rindul publicului larg fumatul electronic , ar fi o idee excelenta pentru Romania in vremuri normale. Dar acum nu traim vremuri normale.
Sunt de acord cu "rider" , nu cred ca ar fi cazul acum sa atragem atentia. Raspindirea "fumatului electronic" ar trebui sa se faca ca si pina acum prin propaganda de la om la om (eu am deja doi convertiti fermi) si sa nu formam o asociatie decit daca se leaga cumva cineva de noi.
Oricum nu am fi prea multi , colind hiper-marketurile de un an cu "tigara" si pina acum nu m-am intilnit cu alt pufaitor , ca sa aduc un argument.
serfi66
Vaper

Mesajde tjedy2000 » Joi Feb 10, 2011 1:50 pm

Oricum nu am fi prea multi

Din pacate ai dreptate. Nici eu nu am intalnit ( inafara de nevasta-mea ) pe NIMENI
care sa fi auzit macar de ET!
Vad ca si din prietenii mei care la incput erau ferm convinsi ca o sa incerce,
nu a mai ramas decat unu, da si asta ezita.
E problema lor. Eu ma simt foarte bine si nu o sa incetez sa recomand fumatul electronic.
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde nicos1968 » Joi Feb 10, 2011 2:37 pm

serfi66 scrie:O asociatie a pufaitorilor , care sa popularizeze in rindul publicului larg fumatul electronic , ar fi o idee excelenta pentru Romania in vremuri normale. Dar acum nu traim vremuri normale.
Sunt de acord cu "rider" , nu cred ca ar fi cazul acum sa atragem atentia. Raspindirea "fumatului electronic" ar trebui sa se faca ca si pina acum prin propaganda de la om la om (eu am deja doi convertiti fermi) si sa nu formam o asociatie decit daca se leaga cumva cineva de noi.
Oricum nu am fi prea multi , colind hiper-marketurile de un an cu "tigara" si pina acum nu m-am intilnit cu alt pufaitor , ca sa aduc un argument.

E adevarat ca nu traim vremuri normale, pe mine ma apuca groaza cand vad cine conduce si cum conduce tara.
Vreau sa-ti replic cu scz de rigoare ca nu facem nimic ilegal ca sa ,,se lege cineva de noi " iar functionarea unei asociatii(asociatia este la ora actuala legal constituita dar nu a avut nici o activitate) inseamna o putere mai mica sau mai mare cu putere juridica capabila sa de-a o replica in cazul in care suntem loviti...eu zic ca e mai bine sa sa fii pregatit de astfel de lovituri decat sa incepi atunci sa te pregatesti
Daca mergeai in carrefour berceni din B-dul Metalurgiei in weekend intre 11-13 aveai sansa sa vezi unul ..pe mine :D
Imagine
nicos1968
Vaper Veteran

Mesajde nicos1968 » Joi Feb 10, 2011 2:44 pm

tjedy2000 scrie:
Oricum nu am fi prea multi

Din pacate ai dreptate. Nici eu nu am intalnit ( inafara de nevasta-mea ) pe NIMENI
care sa fi auzit macar de ET!
Vad ca si din prietenii mei care la incput erau ferm convinsi ca o sa incerce,
nu a mai ramas decat unu, da si asta ezita.
E problema lor. Eu ma simt foarte bine si nu o sa incetez sa recomand fumatul electronic.

Usor usor va creste nr pufaitorilor..ca fumat dupa mine nu putem zice...eu stiu 2 amici care s-au apucat de ET anul acesta si sunt foarte multumiti ca au facut trecerea asta...economic de la 500 ron cat ii costa fumatul au ajuns la 200..si asta ca inca nu s-au invatat cu atomizoarele
Imagine
nicos1968
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Feb 10, 2011 5:54 pm

stiti ce e curios...eu ajung rar prin bucuresti si imi place sa dau o raita cu pretenarii prin bodegile cartierului....va spun sincer am vazut cel putin 1 vaporizator/vaporizatoare pe zi indiferent de bodega aleasa in seara respectiva ! din pacare foloseau clasicele 510 sau 901 si cand le-am prezentat eGo au strambat din nas
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde serfi66 » Sâm Feb 19, 2011 4:42 am

Apropo de apararea intereselor , eu am semnat petitia celor de la FlavourArt care merge direct la UE. Cred ca mai degraba ne unim cu altii din strainatate si ridicam vocea la Bruxelles. Asa mi se pare mai eficient , astia de la Bucuresti nu au sa asculte decit de frica "colegilor"din strainatate. Asa zic eu.
serfi66
Vaper

Mesajde nicos1968 » Sâm Feb 19, 2011 11:29 am

serfi66 scrie:Apropo de apararea intereselor , eu am semnat petitia celor de la FlavourArt care merge direct la UE. Cred ca mai degraba ne unim cu altii din strainatate si ridicam vocea la Bruxelles. Asa mi se pare mai eficient , astia de la Bucuresti nu au sa asculte decit de frica "colegilor"din strainatate. Asa zic eu.

parerea mea este urmatoarea: intai ne organizam aici (Romania) dupa care cautam sa stabilim legaturi cu asociatiile din strainatate....chiar daca e mai bine sa beneficiem de ajutorul asociatiilor din strainatate putem si singuri sa ne plangem la organismele internationale
Imagine
nicos1968
Vaper Veteran

Mesajde mautzumic » Lun Feb 21, 2011 1:23 pm

serfi66 scrie:Apropo de apararea intereselor , eu am semnat petitia celor de la FlavourArt care merge direct la UE. Cred ca mai degraba ne unim cu altii din strainatate si ridicam vocea la Bruxelles. Asa mi se pare mai eficient , astia de la Bucuresti nu au sa asculte decit de frica "colegilor"din strainatate. Asa zic eu.

E si pe acest site aceeasi petitie : http://vapersforum.ro/discutii-generale-f63/petitie-line-pentru-sensibilizarea-t208.html
mautzumic
Vaper Veteran

Mesajde isfan102 » Joi Feb 24, 2011 2:59 am

Nu va faceti probleme cu taxele.Oricum platim tva la tot ce cumparam.Fiind o organizatie nonprofit nu avem de ce sa ne temem.Problema este sa cumparam tot ce este calitativ si nu stifturi.Cei care respecta calitatea vor supravetuii,iar restul nu.Sunt de acord sa intru in asociatie.Isfan Gheorghe.Timisoara :!:
isfan102

Mesajde nicos1968 » Joi Feb 24, 2011 10:00 am

Bine ati venit in randurile asociatiei.Multumim pt adeziune.
Imagine
nicos1968
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Mar 07, 2011 3:57 am

8-)
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde vlad.theodor » Mar Apr 12, 2011 11:28 pm

Sa trantim fratzilor un magazin in centrul Bucurestiului mai intii, pe unde se trece zilnic ! Si vom avea si reclama destula... Ce-i asa greu !? Daca nu a incercat nimeni sa dea oferte prin magazinele de tabacice (sau a incercat dar nu ne dezvaluie adevaratele motive ca "ar fi fost refuzati") punem bani, fiecare "fan" de pe acest sit sa participe cu cit are, macar sa ne scoatem bine pe perioada unui an. Pina si in MegaImage este un magazin cu produse din tutun, trabucuri, pipe etc... Voooorbim aiurea, ca doar traim in Romania - dar nimeni sa-si ia srl-ul in serios. Umblu pe strada cu ego de gat si se uita lumea ca la ET :D Un magazin ar fi altceva. Daca intru cu cineva in discutie sa-i zic ce-i "aia" un sfert de ora nu mai scap de persoana... Macar sa o facem la modul "profesionist". Sa puna mina pe ele, sa le testeze, sa vada "live" cum se curata. Pe strada ce poti explica de modari !? Daca nu vede cu ochii lui nu va intelege/retine nimeni. Pozele de pe situri (internet) sint din ce in ce mai frumoase, explicatiile "pt gradinitza" dar nu au miros nici "TH". Etc, etc, etc...

http://www.bvb.ro/ (Mama e contabila :) ) http://www2.tvr.ro/arenaleilor/
Dumnezeu a creat cerul şi pământul. Restul a fost fabricat în China. http://youtu.be/XIyECkJuhxM
vlad.theodor
Reseller junior

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Asociatia vaporizatorilor