ASOCIATIA VAPERS CLUB

Moderator: nicos1968

Re: ASOCIATIA VAPERS CLUB

Mesajde vlad.theodor » Joi Apr 14, 2011 9:58 pm

Hmm.
Deci 20% transport plus 20% adaos comercial plus (un) 20% pentru buzunarul propriu plus 24% TVA plus chiria si taxe...
La ce pret ar ajunge o baterire EGO vinduta in magazin !?

Ce s-a intimplat cu Intellicig sau Janty ca m-ati facut curios... !? Au avut magazine in oras ?
Dumnezeu a creat cerul şi pământul. Restul a fost fabricat în China. http://youtu.be/XIyECkJuhxM
vlad.theodor
Reseller junior

Mesajde vlad.theodor » Sâm Apr 16, 2011 6:30 pm

vlad.theodor scrie:Daca pe colet ar fi scris "Gift" nu as mai fi platit nimic...
"GADGET", pardon ! Ca pe inspector :D
Dumnezeu a creat cerul şi pământul. Restul a fost fabricat în China. http://youtu.be/XIyECkJuhxM
vlad.theodor
Reseller junior

Mesajde iepurasii_visinii » Sâm Apr 16, 2011 7:02 pm

daca citeau aia de la vama ca este renumitul inspector Gadget...iti cereau dublu :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde tjedy2000 » Dum Apr 17, 2011 12:49 am

Magazin in centru ? Glumesti! La ROMANICA nu e decat putini ''fumatori'' de ET si astia e impartiti prin toata tarishoara!
Nu prea face. Si chiar in centru il vrei??? Putin cam mari preturile la chirii din cate imi aduc aminte. Putin prea mari pentru ca o afacere care nu vinde serios sa fie rentabila, chiar si la o suprafata mica de expunere.

"Arena leilor" pe TVR2 in 10 minute !!!

Asa!Si?
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde vlad.theodor » Dum Apr 17, 2011 10:19 am

tjedy2000 scrie:Si chiar in centru il vrei???
Bine, nu neaparat in centru il vreau. Mai bine aici http://media.imopedia.ro/stiri-imobilia ... 14510.html linga blocul meu, sa ma deplasez cit mai putin cind am chef de cumparat eteuri sau accesorii... Direct in mall muncatz'ash :D Bre, si daca mai dati telefoane cu numar ascuns dupa ce postez eu ce nu va convine voua aici o incurcati. E cartier rezidential tiganesc... Astea sint mai usor de vindut decit tigari mucegaite din scoarta de copac tocata...

(Cine-mi sterge si mie topicul inchis din "Bazar" pls !?)
vlad.theodor
Reseller junior

Mesajde tjedy2000 » Dum Apr 17, 2011 11:12 am

si daca mai dati telefoane cu numar ascuns dupa ce postez eu ce nu va convine voua aici o incurcati. E cartier rezidential tiganesc...

Sunt mai mult ca sigur ca nu te-ai referit la mine! Indiferent ca ne convine sau nu ce ai postat, este un forum deschis oricarei opinii si chiar nu cred ca amenintari de genul asta isi au locul aici, in primul rand pentru ca toti cei care ne-am adunat pe forumul asta suntem uniti de o pasiune comuna, in ideea de a face schimb de experienta si in al doi-lea rand, nu prea stii cine se ascunde in spatele unui profil si chiar s-ar putea sa ai surprize! Nu e vorba de persoana mea, sa nu intrelegi gresit
Eu ma opresc aici in raport cu tine. Nu de alta, dar sa nu se interpreteze eronat intentiile mele.
Si imi cer sincer scuze daca daca te-am suparat cu ceva. ;)
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde vlad.theodor » Dum Apr 17, 2011 11:23 am

tjedy2000 scrie:Sunt mai mult ca sigur ca nu te-ai referit la mine.
Nu man, vorbesc la modul general, normal ca n-am nimic cu tine.
Ca sa fac economie de spatiu scriu si raspunsul catre un anumit utilizator si citeodata continui cu o alta idee tot acolo...
vlad.theodor
Reseller junior

Mesajde Darko » Lun Mar 12, 2012 3:32 pm

Ideia cu asociatia mi se pare foarte buna,in special acum,cand pe zi ce trece tot mai multi oameni trec pe ET.Eu sunt de parere ca aceasta asociatie ar trebui sa aibe printre obiective reglementarea si controlul strict al lichidelor.Sa nu mai poata vinde oricine si oriunde tot felul de amestecuri dubioase,iar cine o va face sa fie pasibil de pedepse.Asa cum se intampla si in cazul analoagelor de contrabanda.Ganditi-va ca daca marile corporatii producatoare de analoage vor dori sa inceapa lupta impotriva ET,se vor folosi de motivul acesta,vor aduce in fata oameni intoxicati cu lichide piratate,false,facute de smecherasii ce vor sa scoata un ban rapid excrocand.
In fine,sunt multe de vorbit pe subiectul asta.Oricum,asociatia ar trebui sa promoveze firmele,producatorii si siteurile serioase.vapers.ro este un exemplu de profesionalism in acest sens.Mai exista cateva siteuri si firme serioase la noi (putine intr-adevar) dar exista,sunt genul de firme ce merg doar pe produse de calitate,refuzand fake-urile,asta trebuie incurajat in primul rand!
OK,mai revin cu idei si planuri de actiune :-) acum chiar trebuie sa plec...
Darko
Vaper

Mesajde Lizicat » Lun Mar 12, 2012 4:18 pm

Aceasta asociatie este un organism neguvernamental, asa ca nu are cum sa faca ce zici tu.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde Darko » Lun Mar 12, 2012 9:26 pm

Chiar daca este organism neguvernamental poate face multe.Nu trebuie sa fi politician ca sa promovezi calitatea si sa faci un asa zis "lobby"...Ca un exemplu ar fi si acest forum,aici sunt multe informatii utile si daca intra si studiaza putin cineva care vrea sa treaca pe ET,sigur nu o sa mearga sa-si ia cine stie ce pocnitoare de tigara electronica de la "38.000" sau din "reprezentantele" alea dubioase din Real de exemplu.Se pot face multe impotriva acestor facaturi,nu trebuie sa fi organism guvernamental pentru asta.
Darko
Vaper

Anterior

Înapoi la Asociatia vaporizatorilor