Asociatia si preturile

Moderator: nicos1968

Re: Asociatia si preturile

Mesajde tjedy2000 » Lun Mar 14, 2011 12:26 pm

Eu ma refeream ca in Italia, Anglia, USA iei lichid cu 8 lei la noi e cam aproape de 2 ori mai scump:)

Nu te contrazic da pe unde am cautat eu, am gasit preturi comparabile si chiar mai mari in afara la unele "subansamble" decat la Doc!
Sau nu am cautat eu unde trebuie. Parere subiectiva. No ofence!

daca ai stii cate probleme si cheltuieli sunt nu ai vorbi asa

Ia incearca tu sa comanzi ceva din China... Nevsta-mea a asteptat aproape 2 luni pentru niste pietricele de pus pe unghii! :lol: :lol: :lol:

iar daca tu iti permiti un kit nou pe luna +120ml lichid adica 250+16.12*12= 450 RON/luna...inseamna ca faci de fapt aroganta

Chia asa! 440 fata de 500 plus cat dadeam pe analoage cand fumam, este o economie daca incerci sa vezi problema si din unghiul asta. Nu mai vorbesc de sanatate.
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Re: Asociatia si preturile

Mesajde jhonutz » Dum Mar 27, 2011 4:17 pm

poate e tarziu dar nu sunt de acord cu cele de mai sus.Fumator inrait mai mult de 300 de lei/ luna la preturile actuale nu dadeam pe tigari.Din China ajunge marfa in 1 luna depinde de unde comanzi binenteles.
Iara la partea de reselleri sunt in tara asta o gramada din astia care isi pusi pe a face bani repede, cu adaos barosan.Total de acord pui adaos da vinde frate lucruri de calitatea.Eu m-am lovit de marfuri de toata jena (atty si lichide), am schimbat in 2 sapt 1acumulator si 2 atty la un dse901 cumparat din localitate de la mine.Si apoi traim intr-o tara libera,vrei ieftin faci direct comanda in China vrei repede si accessibil cumperi de la noi.
jhonutz
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Asociatia vaporizatorilor